У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 866
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • Ænima/Albuquerque
Ъхъ. Ъхъъъ...

# 391
  • Berlin
Преди време коментираха май за Къци, че бил много обран в ББ и не знам си кой каза, че нямало такова определение, ама иначе всички го разбират. Laughing
Аз, като гледам Мостът, все едно гледам The Killing (ама американския съм гледала). Атмосферата е същата, има различни линии, които очаквам да се съберат/срещнат по някое време.

# 392
Такааа...от къде да започна Simple Smile

Май да си кажа, че Сага е един от най-яките и неповторими образи за мен. И аз като Джери си я мисля след като гледам сериала  Mr. Green

Разбрах, че мога да лекувам раненото си сърце след като изгледам последната серия с ББ, Килинг и Братът (??)- за последното не съм сигурна, че схванах правилно дискусията.

Гледам за скандинавци си говорите. Аз живея от 7 месеца в Норге и все още не мога да ги разбера. Мили и учтиви са, но според мен не допускат много лесно хората до себе си. Тъй като съм чужденка не зная дали това се отнася по принцип или са по-резервирани към чужденците.
Вярно е, че като се напият се отпускат. В бар мъж преди да се е напил няма да те заговори посмъртно Simple Smile
Но за това си има и обяснение - тук една жена само да си вдигне малкото пръстче и да каже на охраната, че някой и досажда го изхвърлят на минутата от бара. Без обяснения и церемонии.
Супер лесно е жена да осъди мъж тук - за психически и физически тормоз.
Скандинавките са много независими и самостоятелни.

# 393
  • Ænima/Albuquerque

Братът. Моя брат от друга майка - Кристаhahaha
Питай Пуцът, щото тя го забеляза, та шти обясни.  hahaha

# 394
Кво?

Крис, знам, че нищо не може да задмине ББ в твоето сърце, знам. Направо британско качество са докарали, вярно.  Grinning

За Моста не мога да говоря, но успях да изгледам два епизода на Killing преди да се скапят субтитрите и още мра от яд. Не ща да гледам американския вариант още.

# 395
  • Ænima/Albuquerque

След кат ни видя на снимка, ти рече "Саркът и Крисът са братя!". Баси деменцията!  ooooh!

# 396
Ей това изгледах:
http://www.imdb.com/title/tt0452702/   Някъде към средата зацепих,че съм го гледала иначе началото нищо не ми говореше. Самия филм не е нищо особено.

# 397

След кат ни видя на снимка, ти рече "Саркът и Крисът са братя!". Баси деменцията!  ooooh!

Тва беше преди векове, бе! Без контекст как да се сетя. Ся се сетих.  Mr. Green

# 398
# 399
  • Варна/Лондон
Ох бее, от половин час се опитвам да се сетя за заглавието на един филм, даже тук лично съм го препоръчвала, обсъждали сме го и ..блокирах. Скандинавски беше. Четирима приятели имаха любовна квартира(върти ми се, че заглавието имаше нещо общо), и някой ги избиваше. И ..това помня...Простено ми е, знаем се колко помним тук. Laughing
Помагайте, че да го гледам пак! Hug

# 400
  • София
Ох бее, от половин час се опитвам да се сетя за заглавието на един филм, даже тук лично съм го препоръчвала, обсъждали сме го и ..блокирах. Скандинавски беше. Четирима приятели имаха любовна квартира(върти ми се, че заглавието имаше нещо общо), и някой ги избиваше. И ..това помня...Простено ми е, знаем се колко помним тук. Laughing
Помагайте, че да го гледам пак! Hug
Ей, знам го, бре! Обаче и аз не мога да се сетя  newsm78. То тука всички сме дементни, не е подходящо да търсиш помощ  hahaha  Hug!
Loft..., нещо с L беше  newsm78

# 401
  • Ænima/Albuquerque
Looooooooooft!  hahaha

То тука всички сме дементни, не е подходящо да търсиш помощ
Венииии!  smile3532

# 402
  • София
Сарки, гледай значи как сме задобряли, не сме толко зле  Joy!
Ей го на, баш той е http://www.imdb.com/title/tt1606789/.

# 403
  • Ænima/Albuquerque
Ама той е, той е. Не е истина, че и аз се сетих.  hahaha
Обаче не помня как свършваше, оплетен беше...  Thinking

# 404
  • Варна/Лондон
Да, да напипа го, точно Loft имаше. Отивам да търся. Мерси, мило! Heart Eyes

Мани, то чак ме е срам да си кажа...Ей сега гледам за трети или четвърти път Fair game, старичко, със Сиднито, и нищо не помня...права линия, все едно за пръв път го гледам.  Laughing

пп. Докато пиша, даже и сте го изровили! Обичам ви бе! Hug
пп.2. Ама нищо не поня от него, нищичко, само знам, че ми хареса.
Скрит текст:
Баси колко пъти съм написала помня, като няма нищо общо с действителността. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт