У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (24)

• 39 861
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Ænima/Albuquerque
И аз само тва помняяяяяяяяяя!  smile3532

# 406
  • София
Джери, като го изгледаш, веднага, ама веднагически ела тука и дай финала на историята, докато пак не си го забравила  hahaha, че ще трябва и ние със Сарки да го гледаме пак! И аз не помня как завърши, а беше нещо засукано.

# 407
  • Ænima/Albuquerque
Тъй беше, тъй беше.  Joy
Не ща да гледам пак!  hahaha

# 408
  • Варна/Лондон
Джери, като го изгледаш, веднага, ама веднагически ела тука и дай финала на историята, докато пак не си го забравила  hahaha, че ще трябва и ние със Сарки да го гледаме пак! И аз не помня как завърши, а беше нещо засукано.
Ох, не, смея се с глас! Joy hahaha
Обещавам утр го гледаме и съм тук! Laughing

# 409
Абе не моа да го гледам тва европейското кино, беее... Ей ся, тва Мостът, ми толкова са ми дървени и изкуствени...  Tired
А, този, дето го препоръчваш, Фенче, няма да му изтрая и две минути от испанския език...  Crossing Arms

Еййй, значи... Пробвай пък.  Crossing Arms

Този го обсъждахме преди време и май на всички им хареса. Хубав е, да.  Peace

# 410
  • Ямбол
Гледах Blood - хареса ми много!
Май го обсъждахте преди време, но аз не го бях гледала.

Като заговорихте за Loft, верно, че беше много заплетен и интересен.  Crazy Сега се опитвам да си спомня - кой излезе убиецът накрая.  Thinking

# 411
  • Варна/Лондон
Май темата има вирус и ни докарва да се помпаме с гинко. Laughing
То се е видяло, че аз шА са жертавам утре и шА разказвам кой ги изтрепа. Mr. Green

# 412
  • Ямбол
Къде шА идеш!  Twisted Evil

Ако не го бях изтрила, щях да си припомня как завършва.

# 413
  • Ænima/Albuquerque
Абе не моа да го гледам тва европейското кино, беее... Ей ся, тва Мостът, ми толкова са ми дървени и изкуствени...  Tired
А, този, дето го препоръчваш, Фенче, няма да му изтрая и две минути от испанския език...  Crossing Arms

Е, пък измъчи ли ББ, кат ти казах?  Crossing Arms

Оффф, и този седи и чака...  ooooh!

# 414

Е, пък измъчи ли ББ, кат ти казах?  Crossing Arms

Аз почвам ББ - ти "Интернатът".  hahaha

# 415
  • Ænima/Albuquerque
Нимоа. Затрупана съм от сериали.  Flutter

# 416
Попаднах на някакъв вампирски сериал Дъ Ориджинълс - оф, защо не ми дава да го напиша на английски  newsm78
Та, някой гледал ли го е? Мнение?

# 417
Свежарка е, не е сериозен и пейзажите са от Ню Орлийнс. Като бонус получаваш адски секси британски акцент от Джоузеф Морган.  Mr. Green

# 418
 smile3509 the shouter

# 419
Свежарка е, не е сериозен и пейзажите са от Ню Орлийнс. Като бонус получаваш адски секси британски акцент от Джоузеф Морган.  Mr. Green

Heart Eyes
Знаех си, че мога да разчитам на теб - благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт