Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 48 015
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Изма, как сте там...поутихна ли вече времето при вас?

Тц, става по-страшно ooooh! Аз такъв студ и вятър, и минусови темтератури не съм виждала. А съм отраснала в Балкана, където всяка година си има сериозно сняг.
Но хората тук са го измислили - двойна дограма, парното до дупка, подземни гаражи и паркинги, топли връзки - много, много да не щъкаш навън през зимата.

Аз влязох да се похваля - много съм хепи Laughing Китайската ми роза успя да задържи един цвят и най-после цъфна. Досега опадаха над 20 пъпки, малко преди да цъфнат. Даже вчера снимах пъпката с мисълта, че сутринта ще я намера на земята. Ноо... тя ме чакаше разцъфнала Grinning Няма да ви казвам как спринтирах за фотоапарата, да не би да падне пред очите ми Crazy
Ей я на..

Скрит текст:

# 361
  • Бургас
Измабраво,чудна е розата Heart EyesПоне си успяла да я документираш,че колкото са красиви,толкова и нетрайни.
За времето и аз слушах вчера,че продължава студа и се сетих за теб,дано скоро се затопли  Praynig

# 362
  • в огледалото на живота
Изма, с прекрасен и нежен  цвят те е зарадвал хибискуса  Heart Eyes

Много духовито при вас бе.....ужас...тая природа се е побърка....

Мариета,честити ти именици на патерица   bouquet Здрави да са !
Хриси,аз така и не разбрах кой е именика при теб?Половинката?Който и да е нека от здраве да не се отърва  Hug

Матце,действам под прикритие у фейса ,а.... Sunglasses
Добре,че писах кой/коя съм .... Laughing

Кучо, Hug
И за всички с които се сприятелихме по скайпофейсните врзъки!
Драго ми е!

Нели
,пришпори ли те работата  Hug
Размотават се едни калинки за теб в другата тема,прибери си ги.. Wink

Сега въпросче:снощи гледам,че  луковицата която имам на глоксинията избила отгоре с три върха.Време ли е да я пресаждам в нова почва и да действам по събуждането?
Дава ми знак май.. newsm78
За сега толкоз,ще ви наглеждам.. Naughty

# 363
Izma , много интересен цвят. Страхотна е.
Имам нещо да те питам, но ще е по късно на лични.  Hug
Девичка, майка не ги пресажда, но и нейните са започнали да изкарват нови листенца. Вчера това обсъждахме точно. Аз съм казвала че има една глоксиния на около 7,8 години. Към есента сваля саксията на земята в кухнята и я забравя. По това време започва да изкарва листенца и я слага на прозореца. Полива много рядко, но винаги е отрупано с цветове.
Именик беше мъжът ми.  Hug
Аз щях снимки да показвам, но ако живна по късно тогава.
Скрит текст:
В момента съм в ужасно състояние. Предпочитам кашлица пред кихане, сълзене на очи и течащ нос .Едва виждам. Довечера Вики е на спорт, как ще я карам и чакам не знам.  ooooh!
Отивам да лягам.

# 364
Мариетке, честито на твоите именици, на патерици, да са здравички, което е най-важното, друго ще си имат.
честито и на други вчерашни именици!
Изма, много хубаво е цъфнала розата, а цвета отговаря ли на снимката, такава розовичка ли, много нежен цвета. Голям студ там при вас, ама, дето викаш, хората си го измислили, но все пак, дано поне бързо вече да отминават тези студове, но и при нас да не идват.
Хекси,  Hugоздравявай бързо!
Скрит текст:
Не съм ви дала скайпа си, защото вкъщи почти не ползвам компа, а какво остава за скайпа, даже със сестра ми се чуваме от дъжд на вятър, пусто му време, все не стига.А сега и за капак се записах на английски, и то занапреднали, бая се позасилих Rolling Eyes
Приятен ден!

# 365
  • Gone with the wind
Днес станах леля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почерпете се виртуално (и не само) за здранвето на прекрасната ни дунда

# 366
Ku4o, да ви е жива и здрава и много да ви радва! Laughing

# 367
  • Schwarzwald
Добро утро  kaffeetrmker_2Simple Smile

Ех, изпуснах вчерашния ден да честитя празника на именниците...
Но все пак, на малка патерица - живи и здрави да са!

Donchevas,
Скрит текст:
все не исках да питам и се надявах на новото място да се чувстваш комфортно... Sad

Izma, напук на зловещите температури - прелестна е розата!
ku4o, много хубаво чувство е да станеш леля! Честито!

Тук е топло, странно топло... Преди 2 години пренасяхме по това време покъщнина, беше -25°C...

Да се похваля с новите придобивки, (стягам се за пролетта). Първата - подарък, а от втория вид си купих 2 броя.
Скрит текст:

Лек ден желая на Вас и на себе си  Wink

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 11:35 от HAda

# 368
  • ГОре на черешата...
Кучо, честита ти племенница - толкова е хубаво да си леля Heart Eyes! Жив и здрав да е розовият бонбон  bouquet!

Изма, разкошна е розата, толкова красив цвят...

Хада, а така, пускай ми мухата с тези парници, само таквоз нямам...

Хекси да се оправя бързо, Маце чакам да се включи с добри новини Hug...и благодаря ви, днес съм много по-спокойна.

# 369
  • Пловдив
ku4o, честита ви радост! Да е жива и здрава малката сладурана!
Германската ни част и аз ги мисля днес....да оздравяват вече!
Donchevas  Sad  Hug
Izma, наистина страхотен цвят!

Аз показвам- имам усещането, че този цвят ще прецъфти преди да се отвори напълно.  Sad

Тук и с ръката ми до него да се види колко е едър.
Скрит текст:
Това алое преди година го взехме цъфнало. Не вярвах, че пак ще го видя да цъфти, но- ето ти пъпка!

А тук съм скрила едни не искащи да цъфтят каланхоета- това са двете големи саксии, другите три са по-малки
Скрит текст:
Така спят бодливковците, колкото успях да снимам от тях
Скрит текст:

# 370
  • в огледалото на живота
Табакова,уоу какъв цвят огромен Heart Eyes....милото растение...как ли го задържа?
Не знаех ,че алоето цъфти.... Embarassed Вече знам  Simple Smile

Много си красива с новия интерфейс....лаленца,снежец... Simple Smile Hug

кучо,честита радост   bouquet
Аз не съм станала леля още,но сестра ми е и  виждам каква радост грее в очите ѝ щом види децата ми...

Хриси,направи някоя инхалация,не се давай  Peace
Гореща баня на краката с морска сол;едно чайче с малко ром;разтривка хубава от мъжките ръце....такива работи  Hug
Дано е само настинка и не е по сериозно.

Купих си саксийка,отивам да подготвям глоксинията за новия дом....Дано след време ми покаже красотата си... Whistling

Тук е ужасна мъгла...бяла;лепкава;влажна....гадост.... Sick

# 371
  • Gone with the wind
Танче, мисля, че си имаш гастерия, а не алое  Simple Smile
Много благодаря за хубавите пожелания за малката дунда  Heart Eyes  Чувството е наистина прекрасно - почти същото както като се роди Дара

# 372
  • DE
Хоп-троп и аз тук Laughing
Изма, страхотен е цветът! Представям си те как си припкала около него да снимаш.
Табакова, той на зелка прилича този цвят, да не му даваш нещо хормонално ,а hahaha
Бодливковците  са много милички!
HAda , ще хрупка салата тази пролет Mr. Green
Donchevas , не знам какво да кажа...понякога трябва да се правят компромиси.
Но, когато не си удовлетворен и значението се променя.
Хекси, една въздушна прегръдка ти пращам. Топли се -не мърдай сега много Hug
Кучо, още една кифличка. Честита Ви радост!
Мариетка, пропуснах да пиша вчера. Тортата е ужасно съблазнителна!!!

Аз нямам какво да показвам-все едно и също при мен.
Скрит текст:
Мен не ме мислете..аз съм най-големия чукундур, които се разхожда по тази земя Mr. Green
Добре съм-в къщи де.

# 373
  • ГОре на черешата...
Маце, добри новини, знаех си Hug!
Табакова, наистина е много интересен цветът, колко ли още ще расте newsm78?
При нас печеше такова хубаво слънце, та чак прането си прострях на терасата и ако ви кажа как точно за 1 мин се спусна мъглата - направо на талази я виждаш как иде, точно като в 13-ия войн, бъррр...
След красавицата на Изма ходих да си проверя моите китайки - двете имат пъпки, ама дали ще ги задържат...

# 374
  • Пловдив
Кучо, по етикет беше алое, та затова така му викам  Laughing На мен даже на хавортия ми приличаше. Каквото и да е е доста цъфтеливо.  Laughing
devi4ca, ами то зима ли е да си слагам снежна одежда....точно такова ми е -зимно-пролетно  Sunglasses
А моя амарилис или хипеаструм, абе -хипарилис- взе да изкарва нови листа. До сега като че ли спеше.
Маце, само така!  Hug
Днес пък тук беше слънчево!

Общи условия

Активация на акаунт