Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 48 011
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • на североизток от Рая
 Чета ви, радвам ви се, обичам ви, но днес нямма време да се включа.

Ку4о, честита ви госпожица! Да е здрава малката бонбонка, да радва всички!  Hug

Благодаря на Девичка, че усеща точните моменти да ме зарадва. Сякаш имаш радар, рожбо.  Hug

Мариетко, цял ден те мисля. Само да не е ангажиран мозъкът ми с друго, ти си там, изпъкваш... Hug Но пък някак се успокоих, невероятно звучи, но снощният разговор ме обнадежди, че ти ЩЕ си добре.  Hug

И цветята ви са хубави,  и здраве ви желая, но забравих кого още исках да спомена.

нервно ми е, ще пиша протокол, който не ми е интересен, че дори ми  е трудно да започна. Скапана съъъм.

# 376
Благодаря за хубавите думи за розата! Hug Цветът е точно като на снимката.

ku4o , честита племенничка! Да е здраво и усмихнато дете! И аз съм два пъти леля на момичета. Grinning
t_tabakova, и цветът на теменужката е много интересен, освен че е голяма. При мен започна да цъфти една лилава, но като цъфне напълно ще показвам.
Хекси, много е неприятно това състояние, но иска време да ти мине.  Hug

Поздрави на всички! Hug

# 377
  • ГОре на черешата...
Нелинце, и аз те мисля, май болка ти причиних, извинявай Cry Hug Heart Eyes...ЩЕ се нареди, нали знаеш, аз лесно не се давам Peace...

# 378
  • Бургас
Добър вечер!Днес надникнах за малко,но не писах.
Кучо,честита ви дундичка,да е жива и здрава!И аз като Девичка си нямам още племенници Sad пък ми се ще.
Таня,прекрасни са,всичките Heart EyesЧакаме "хипарилиса" Grinning
Болните да се оправят бързо  Naughty
Прегръдки за всички,аз за сега нямам нищо ново,днес снимах хипеаструма,но не съм ги свалила,има още една пъпка да отваря.
А една китайска розичка от popie за малко да ме зарадва,имаше пъпчица и я дебна от няколко дена,днес я открих капнала Cry има и на още едно мъниче,да видим дали ще успее.
И при нас е мъгла,като слушам новините в цяла България е така.

# 379
  • ГОре на черешата...
Денима, помниш ли миналата зима как ревах тука за моята жълта красавица и колко много ме радва цяло лято. Така е, не им е сезон зимата за цъфтеж, само се мъчат пъпките.

# 380
  • Бургас
Добро утро!
Помня Мариетке,ти къде изчезна снощи Cry
Голяма мъгла,то де не виждам,ами сега съвсем Confused
Един цветен поздрав.снимките не са кой знае какво ама да оцветя малко с моите любимци.
Тази е от вчера,като се отвори цвета нацяло е доста голям.
http://media.snimka.bg/s1/3056/032356668.jpg?r=0
от преди малко,стана доста тъмна,ама сега нямам много време за други
http://media.snimka.bg/s1/3056/032356669.jpg?r=0
а това е втори цветонос на Каризма,който показвах преди,пак имам 4 пъпки
http://media.snimka.bg/s1/3056/032356670.jpg?r=0
Лек ден!И да минавате на отчет Naughty

# 381

Що си станала толкоз рано?   Hug
Аз ще кажа лека нощ, че е време да си лягам! Grinning

Много са красиви амаралисите! Peace

# 382
  • на 90 км от морето
Добро утро и от мен Simple Smile

И аз щях да питам denima що толкоз рано е на линия, че и какви снимки ни пуска  Heart Eyes Страхотни са хипитата  Hug

Момичета, благодаря, че ме мислите  Heart Eyes Hug Аз съм си гърмян заек, ще оцелея  Wink Пък и винаги имам идеи на ум, стига само да се реша, че трябва да започна да работя за себе си  Praynig

Снощи минах за малко през Скайп  Blush, надявам се днес да имам повече време  Peace ма много пишете там, бе, нямате изчитане  Hug Heart Eyes

# 383
  • Бургас
Аз ставам в 6,всяка сутрин,карам голямата до спирката,че е далеч и е тъмно още.После докато стане време за малката имам един промеждутък до седем и нещо за кафе и цветя Mr. Green

# 384
  • Пловдив
Добро утро!
Аз ставам в 6,всяка сутрин,карам голямата до спирката,че е далеч и е тъмно още.После докато стане време за малката имам един промеждутък до седем и нещо за кафе и цветя Mr. Green
#Crazy Ти си от другата порода, не като мен- мога и цял ден да спя.  Mr. Green Много красиви хипарилиси  Laughing  Сега се сетих, че моят, според картинката, трябваше да бъде червено и бяло, а се оказа чисто червен.  Сега пак са пуснали в Кауфланд с цветоноси, ама как да взема като може пак да се окаже червен?
Не помня показвах ли това в тази ваза/кашпа- идеално си паснаха според мен.
Скрит текст:

# 385
Добро утро. Минавам на бързо че ще ходя да карам Вики.
Денима, невероятни са. Голяма красота. Моите още не са изкарали и стоят в мазата. Само този който си взех е в хола на топло и гледам че започва да расте.
Танче, аз щях да те питам защо не я показа снимката. Много ми хареса.
Аз съм по добре тази сутрин, минах на фаза кашлене. Носът ми почти спря. Има надежда. След малко отивам при Hada на преглед.  hahaha
Hada,  оранжериите много ми харесаха.
И аз ставам всяка сутрин в 6 с изключение на четвъртък. Тогава пък съм такси.  ooooh!
После като се прибера ще ви пусна снимки.  Hug

# 386
  • София
На патерица: Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и много късмет!  Hug  bouquet
 Два дни не съм влизала в сайта и  сте показали много красиви цветя! Радват окото!  Peace

Успешен ден на всички!

# 387
denima, тези амаралиси - красота  Crazy
Събота ще ида до Кауфланд да видя какви има, както казва t_tabakova
То у нас е доста тесничко, ама хубаво е че с мъжа ми сме на един акъл и той донесе един бенджамин и един спатифилум, та започнахме да се караме за място, а за децата местенце съвсем не остана май  Embarassed
Аз също съм от ранобудниците по неволя, че карам ученичка сутрин, ама ми е хубаво че наближава края на 1-ви срок и съответно 1-ва смяна  Sunglasses

# 388
А,аз станах рано в 5 часа,но не мога да вляза до компа. Mr. Green
Страхотни снимки си показала,браво.А при нас си грее страхотно слънце.
И да кажа от днес са пуснали на промоция в Баумакс иглики по 1,50 едната ама май са 4+2 5 и нещо. newsm78
Днес така или иначе имам път към Пловдив та ще мина да погледна и тях и хипитата в Кауфланд. Laughing
Лек ден и успешен за всички!!! Hug Heart Eyes
Скрит текст:
И да се похваля като станах толкова рано си изплетох една шапка. Mr. Green  Отивам да я довърша и режа конеца. smile3534

# 389
  • в огледалото на живота
Хекси,така те искам  Hug
С вирнато носле и игриво сърце  Heart Eyes

Денима,ти и Табакова се надпреварвате май с тези красоти...очите ми изтекоха да гледам тук и там ...  Crazy
Страхотен цвят !
Имах преди време и аз един в оранжево,но се загуби.
Аз пък го знам като Рицарско цвете.... Grinning

Дончева,драго ми е когато по често се разписваш  Hug

Писе,да покажеш после шапката,ако може и тук ... Embarassed
И голямо гуш за теб-ти си знаеш защо  Hug

Отивам да се боря с едни уордовски документи... Tired
Успешен ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт