Красотата на земята сме събрали в цветята! Зима-Тема 64

• 47 967
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте !
Преди месец ми подариха мини-розички, но аз никога преди не съм имала и изобщо не знаех как да се грижа за нея. Четох противоречиви неща в интернет и в крайна сметка я оставих в стая, която се отоплява и без достъп до слънчева светлина. Поливам я през ден. Не само, че листенцата окапаха, ами и стеблата от средата нагоре се изсушиха. Мога ли да направя нещо, за да я спася или е късно ?  Embarassed

# 541
  • Бургас
Ами не съм много по розите,ама топло и без светлина,ясно е защо.Розите обичат хладно и светло.

# 542
  • София
Здравейте.
Никога не съм писала в темата,но я чета редовно,защото много обичам цветята,като всички вас.
Включвам се по повод идеите за булчински букет.Предлагам фрезии-присъстваха в моя и беше прекрасен.

# 543
Ами не съм много по розите,ама топло и без светлина,ясно е защо.Розите обичат хладно и светло.
Мислех, че навън ще замръзне. Ще я изнеса, но сигурно вече е късно.  Embarassed
Моля Ви, ако някой знае дали все още мога да я спася, да ми каже как !

# 544
Здравейте.
Никога не съм писала в темата,но я чета редовно,защото много обичам цветята,като всички вас.
Включвам се по повод идеите за булчински букет.Предлагам фрезии-присъстваха в моя и беше прекрасен.

Благодаря Крис за идеята   bouquet. Много са сладки фрезиите, дано само да цъфтят през юни, че се оказа проблем това. Ще питам цветарката дали можем да ги включим. В голяма почуда съм изпаднала, защото искам да е малък кокетен букет, пък в същото време да има разнообразни цветя  Laughing. Чудя се дали да включа синя хортензия. Засега със сигурност ще има бяла кала и бял лизиантус.

Розичка моите мини рози са на неостъклена тераса, поливам ги чат пат, когато има слънце, за да не замръзне почвата. Засега едната се чувства много добре, но е в глинена саксия. Другата е в пластмасова и малко и капят листата. Гледам ги по един и същи начин, затова предполагам, че е от саксията. Предлагам ти да пресушиш розата и да я изкараш на терасата на светло. Когато почвата й е съвсем суха- тогава я полей пак, но не обилно. Розите издържат на суша.

# 545
  • в огледалото на живота
Ку,ку...къде сте бе цветарки... Rolling Eyes

Ха,честит ни Бабинден      bouquet
Ей това кичесто и миризливо розовеещо се отвори напълно в чест нашата баба...усещате ли аромата.... WinkЗнае кога ей.... Flutter
Скрит текст:

Има и наболи минзухари вътре.... Heart Eyes

# 546
  • Бургас
Честито и от мен,рано сутринта ме почерпиха в магазина за новородено Heart Eyes
Мирише зюмбюла,чак тука го усещам Simple Smile

# 547
  • на североизток от Рая
 Привет!

Зюмбюлът ти ми замириса, ДевичкаHug Страхотен е!

Честито на бабите, ако ги има тъдява.   bouquet

А при нас какво се случи.  ooooh! ooooh! ooooh!

buria buria buria Гръм и мълнии, най-внезапно.

# 548
  • DE
Ехеййй, прибирайте зюмбюлите и лалетата и мушкатата...
Зима иде,че и сняг Rolling Eyes
Стига сте се препичали на януарското слънце Mr. Green
-----------------------
Аз сложих днес семена на петунии( за който го интересува де...кога да сее)
Пък за мини розата-в саксия на перваза на прозореца и с по-малко поливане май ще и е по-добре!
Една пострижка на засъхналите клонки и на пролет ще е като чисто нова Wink

Денима, цумбабумба е много готин Peace
Писе, май пролет е настанала в твоето ранчо Heart Eyes
Нели, привет!
Девичке, замириса ми Mr. Green

При мен няма нищо, само бодили Sad

# 549
Момичета, кофти ми е и то много, че онзи хибискус с жълтата фуния се спомина  Cry Не можа да чукне 1 година. Бях го подарила на мамчето за 8-ми март миналата година.

# 550
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кораловият хибискус (фунийка) цъфна пак Simple Smile вчера един цвят, днес втория.
цикламата продължава да цъфти и все така дребни цветчета Simple Smile за сметка на това мнооого.

и малко да помрънкам. вандата изглеждаше добре след летния престой на двора, даже видях малка зелена пъпчица и реших, че може да е цветонос.  Confused днес погледнах пак, пъпчицата е като изсъхнала. не знам защо. киснах я във вода вчера, корените са странни, като мръзнали някак, а няма как да са мръзнали над парното  Tired

# 551
Аз още не съм се регистрирала. Малко трудно ще ми е да следя два форума,въпреки че от още една тема,в която пиша ,има преместили се.
Ако нещата останат така,ще продължите ли да пишете тук?

# 552
  • на североизток от Рая
 Нези, аз най-вероятно ще пиша тук. Не знам дали имам мерак за нови форуми, да свиквам с нови неща и  хора. То ще си проличи, де.

# 553
Нели,как се случи ,че писах в една друга тема, а излезна тук е знам...
Напоследък и системата за известяване не работи много-налага ми се да издирвам темите в които пиша.
Абе -с две думи скапаха форума.  Confused

# 554
  • на североизток от Рая
 Аз пък нямам никакви проблеми с форума. Поне засега. И днес късно влязох тук и не съм видяла, че пак са си правили опити.

Обаче погледнах и новото място, познати имена са там, дано тук да не опустее.

Общи условия

Активация на акаунт