Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 713
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Tам през Атлантическия океан

Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма.

алтернатива винаги има.
едно време всички се махнаха от форумите на ДИРа и дойдоха тук.
сега е моментът някой да направи нов форум, в който да "емигрираме"  Wink

Peace

Именно сега е момента  Peace

# 1 126
Аз предлагам в знак на протест всички да пишем с уголемени и болднати букви!

# 1 127
  • София-Лагера
И аз съм ЗА преместване.
Това не се търпи.

# 1 128
Не ми харесва новата визия. Много шарен и разхвърлян сайт. Място за всичко друго, но не и за темите!

# 1 129
  • DE
Отивам да съдя собствениците на форума за тормоз и увреждане на очите от посещаването на форума...

# 1 130
Тук е заприличало на пълен цирк. Единственият положетелен резултат е, че вече всички научиха как да си премахват рекламите Twisted Evil
Не мога да повярвам, че някой е платил за тази аматьорщина, наречена "дизайн" !
Подозирам, че нарочно ни подлудяват така, за да склоним по-лесно на платен достъп ..

# 1 131

Надявам се да се преместим дружно

И аз на това се надявам, само да се ориентираме и намерим друго подходящо място  Peace

# 1 132
  • София
  Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy

# 1 133
Аз искам да помоля - ако някъде се уреди преместване, то да бъдем информирани овреме!
Моля!

# 1 134
Уф, не ми харесва този облик на сайта  Cry Голяма каша е всичко, не мога да се ориентирам изобщо, преди беше по-нагледно и не е въпроса в свикването....тука просто всички се набива очи, та чак ще ти ги извади още малко. Трябва да се "пуля", за да видя откъде започва и къде свърша един коментар и откъде започва следващия  doh newsm11  Crossing Arms
Много объркано, неструктурирано, абе...да вземат да върнат стария облик! Защо изобщо им е било да го променят  Thinking

# 1 135

Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма.

алтернатива винаги има.
едно време всички се махнаха от форумите на ДИРа и дойдоха тук.
сега е моментът някой да направи нов форум, в който да "емигрираме"  Wink

Peace

Именно сега е момента  Peace
Peace

# 1 136
Заболяха ме очите. Ако не се оправи форума, ще търся емиграция. Ще ми липсват училищните и ученическите теми.
Надявам се да се преместим дружно.

Абсолютно, направо започнах да мигам.
Аз съм за старата версия.

П.С. Ако ще се местите дружно и аз искам при Вас. Само кажете къде?  Hug

# 1 137
Lady Zoune го направиха по този начин и вече ''умря'' тотално. Не мисля, че и тук ще стане така, но трябва да се вземе предвид мнението на потребителите!
И защо ми е да виждам активните теми в дясното поле, след като и преди се открояваха ясно  ooooh! Само отнемат от мястото на темите!

# 1 138
Ето анкета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0.
Да видим има ли смисъм от нея!

# 1 139
Супер тъп стана форума,много се изнервям,всичко е някак си хаотично ,нахвърляно....защо питате за мнението на потребителите,а изобщо не го вземате под внимание?!!!!!!!Отвратително е,и мненията на отговорите по темите,излизат ужасно неподредени,нахвърляно е с някакви реклами,хороскопи....... някак си неясни,аз също ще се махна от тук ,ако не го оправите!

Общи условия

Активация на акаунт