Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 816
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добре, на всички ли им предлага едни и същи теми  newsm78 На мен от 1 час ми се въртят едни натискащи се на плажа, парфюмите, многоженецът и Народното събрание и няма спиране  Crazy Може ли да се променят или блокират?

# 121
  • София
Средния горен правоъгълник,цялата дясна лента са излишни, особено трите кокошки пиещи кафе, кой празнува, "интересните " теми и хороскоп.

# 122
  • Другата България
Има си и положителни страни обаче това-ето, сега благодарение на това "въртене" открих темата за многоженеца, поредната пързалка и форумен бисер.
Така не съм се смяла отдавна.Че и до пета страница стигнала.... ooooh!
Сега сериозно-как всъщност се подбират темите, които ни се предлагат? По най-много следящи ги, по последно публикуване в тях ли, или има друг критерии?

# 123
Добре, на всички ли им предлага едни и същи теми  newsm78 На мен от 1 час ми се въртят едни натискащи се на плажа, парфюмите, многоженецът и Народното събрание и няма спиране  Crazy Може ли да се променят или блокират?
Мишенце, Joy извини ме, че се смея, но не мога да се спра като прочетох какво виждаш, нищо подобно не виждам като теб.

# 124
Реших все пак да не чакам някой да публикува отговор тук и да си издиря темата сама. Отивам на падащото мемю, от там - още..., после правила и.... ГРЕДА! Нямате права за този форум!!!  Shocked
Не знам бъг ли е или в процес на оформяне и реших, че трябва да споделя.

# 125
  • София
...
Сега сериозно-как всъщност се подбират темите, които ни се предлагат? По най-много следящи ги, по последно публикуване в тях ли, или има друг критерии?

И аз това питам  Rolling Eyes

# 126
  • София
Има си и положителни страни обаче това-ето, сега благодарение на това "въртене" открих темата за многоженеца, поредната пързалка и форумен бисер.
Така не съм се смяла отдавна.Че и до пета страница стигнала.... ooooh!
Аз темата я видях в стария вариант, отдолу, в нови теми.

# 127
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Що мрънкате за тая начална страница? Колко време ще прекарате там? Thinking
Гледайте в самите теми нещата да са точни и центрирани...другото е чешане на клавиатурата. Peace
Аз нямам оплаквания...за нула време си намерих търсеното. За пет секунди няма как да се натоваря.

# 128
Аууу, това с големите букви и картинки на първа страница са темите, в които съм писала ли?  doh
Може да искам да покажа на някого нещо от форума, това не значи, че искам да знае всички въпроси и проблеми вълнували ме в последните години- здравословни проблеми, несгоди с мъжа, петъчни теми, оплакване от родата... Е това е върха!  Stop

# 129
Добре, на всички ли им предлага едни и същи теми  newsm78 На мен от 1 час ми се въртят едни натискащи се на плажа, парфюмите, многоженецът и Народното събрание и няма спиране  Crazy Може ли да се променят или блокират?

При мен разликата е само при многоженеца - вместо него имам съвети за бебето и детето

# 130
  • До сърцето...
Имам чувството, че интерфейса е правен от геймър, който е решил, че като е поцъкал с мишката определено време, морето му е до колене...  ooooh!

За предлаганите теми: тук влизат от тинейджъри до пенсионери, как точно се решава кои теми интересуват такъв широк и разнопосочен кръг от хора. Или като сложим политиката и секса - работата ни е в кърпа вързана.
Слаба ракия, г-н И. Николов!!!

# 131
  • София
Уви  Confused
Началната страница е пълен дизастър.
Можеше екипът да измисли тематично лого за всеки подфорум вместо евтините картинки.
За предложените теми (?!), придружени от илюстрации с хипопотамски размер - и за жалост също толкова безхитростни като гореспоменатите, просто няма какво да кажа.
Всъщност има - смешно ми е.

# 132
Аз нямах такава възможност да тествам,но като гледам това което ни бяха дали в "новата БГ-Мамма",е точно това което виждам сега в началната страница ,не виждам нещо да се е променило от това което искаха потребителите ,което означава че нямаме шанс -сто процента ще променят и останалите неща  ooooh!

И ще ни отговорите ли, кога ще видим и останалите промени? Или сте много заети с промените които правите изискани от нас потребителите  Thinking

# 133
  • София
   Ужас, зави ми се свят. Отивам да си гледам филм.Утре пак ще вляза да пиша!

# 134
  • Варна
Добре де, как от началната страница да ида в подфорум Важно??? НЕ намирам връзка никъде. Откъде да видя подфорумите, само от падащото меню ли? Защо, вместо да е подредено и видимо всичко, както беше досега, началната страница ми показва Отговори на теми, в които съм писала? Нали и без това имам такъв бутон! Много претрупано, шарено, разхвърляно, сори, но не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт