Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 848
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
Не ми допада особено...
Има и бъг на страницата с Получени/Изпратени съобщения...Може и само при мен да е, а може и да не е ... Не знам дали е споменавано вече.

Не е само при теб така.

# 106
  • София
пак да кажа, че е ужасно всяка тема да излиза ъсс снимка - доколкото разбирам, това е аватар на пусналия темата?
първото, което видях, беше темата "Секс за първи път" и една голяма пльосната централно снимка на мъж, налазил жена на плажа. Извиньете, не искам постоянно да се оглеждам дали децата са ми зад гърба, защото на Пена й скимнало да си сложи такъв аватар. Просто няма нужда да е огромен.

Същото ми излезе и на мен  Embarassed + някаква тема на мъж, който иска да живее с двете си жени под един покрив и да има дете от любовницата си  Shocked

На какъв принцип ми се предлагат подобни теми  newsm78

# 107
  • Другата България

първото, което видях, беше темата "Секс за първи път" и една голяма пльосната централно снимка на мъж, налазил жена на плажа. Извиньете, не искам постоянно да се оглеждам дали децата са ми зад гърба, защото на Пена й скимнало да си сложи такъв аватар. Просто няма нужда да е огромен.
Laughing Това не е аватар, това си е картинка, олицетворяваща това, за какво иде на реч в темата.
Както Народното събрание стои на фона на темата за правителството. Peace

# 108

Laughing Това не е аватар, това си е картинка, олицетворяваща това, за какво иде на реч в темата.
Това са редактирани теми, подбрани, за да се акцентира върху тях. Нали така обясниха  Crazy
Да им имам вкуса  ooooh!

# 109
  • Сливен

Харесва ми, че вътре в темите всичко си е както преди. Надявам се това да не се промени. Peace

И аз на това се надявам. Нищо от новия вид на форума не ми харесва, нито като естетика, нито като функционалност. Много е натоварващо.

Също изнесения бутон за нови мнения по тема (виж новото), бива да си е както преди-до заглавието на темата.

Абсолютно. Нищо лично, но ми се вижда идиотско първо да гледаш темите, а после да проверяваш в съседната колонка дали има или няма нови мнения.
Абсолютно подкрепям!!!!!!!
МНого моля да се направи необходимото, но да се върне стария вид на форума #Cussing out #Cussing out #Cussing out този е ужасен /слабо казано/.  По ужасен вид на форум не съм виждала. А съм  сърфираща из разни англосписващи форуми и то доста. Предната промяна на форума бе доста по плавна и сравнително близка до старата версия. А тази промяна е дразнеща и ненужна Naughty.

# 110
  • Другата България
Така де, но потребителката мислеше, че са аватари....
Интересно за темата с мъжа и двете жени каква картинка биха подбрали Mr. Green

# 111
  • Пловдив
Снимката на онзи многоженеца от ТЛС. Mr. Green

# 112
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755252.0

Това ми предложи  Rolling Eyes

# 113

каквото и да е, и марулята за бързите кулинарни въпроси, и парламента, са кофти избор за "оцветяване" на темата.

# 114
  • Другата България
 Joy Joy
Тихо, че нЕма да ни вземат насериозно!

missence, ти се радвай, че не ти е предложило темата за "Първия път", че там какви неща има, картинките ще трябва да са от Кама Сутра Crazy Crazy

# 115
  • гр. София
Бутонът "Бързо връзки" не дублира ли малко горното падащо меню?  newsm78

Дублира.

Но падащото меню е по-удобно, защото само с прекарване върху него на мишката, без цъкане, се виждат всички подфоруми и подподфоруми.
Бързи връзки показва само подфорумите и ако ти трябва подподфорум (например КиТ, който е в Хоби), трябва да цъкаш два пъти. Т.е. тези бързи връзки не са много бързи. От падащото меню е по-бързо, поради което се надявам, че няма да го махнат.  Peace

# 116
Ако само това, ще са промените, които са до момента аз съм доволна, защото в самите теми промяна не виждам и дано,  Praynig и да няма.

# 117
Не мога да свикна с новия изглед. Sad
Не ми харесва. Naughty

# 118
Ужасно е.
Как попаднах в тази тема не разбрах, търсех подфорума за правила, въпроси и т.н. за да разбера какво се случва, но не можах да го намеря. И на мен всичко ми е вляво и ми се наложи да си намаля шрифта, мислех, че има проблем със страницата нещо. И аз виждам двойни аватари, и страшно много различни полета, статии, картинки, теми... и на мен не ми прилича на форум вече както каза Касита, и със сигурност не на моя форум.
Не разбрах какво наложи тез промени, много сме участниците и трябва да ни редуцират или кво?

# 119
  • Galaxy 13197853088
Началната страница бива горе-долу.Ако може слайдъра да стане малко по тесен би било добре.
Аватарите на започналите темите  няма как да бъдат еднотипни и вписващи се в общия вида на
страницата и стоят неловко.

Лентата с  "Всичко,    Активни теми,    Нови отговори,   Следени теми" може да се сложи като дроп
меню на мястото на сегашните "отговори" като по този начин ще освободи още място на екрана и
няма да стои така странно.

Във форумите би било по-подредено ако списъка с подфорумите мине в дясно където са бързите
връзки ето така http://prikachi.com/images.php?images/935/6857935s.png или да се отваря направо в
меню бързи връзки

Може да се премахне и наименованието над странирането тъй като се дублира с това върху банера .

Общи условия

Активация на акаунт