Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 789
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Центрирах си форумската колона... Ctrl+   няколко пъти  и дясната колона почти ми изчезна  Whistling Увеличих шрифта, ама четенето изисква жертви  ooooh!

# 1 411
А бърз отговор къде да е?

Бърз отговор е долу под снимките на хората,харесали страницата БГ-МАММА във фб.

Добре де,къде ги виждате всичките тези реклами?
От долу, под последното мнение на страницата, преди следваща. Разбира се, мястото е избрано "случайно". И от дясно.

Е аз нямам такова нещо.Коментари от ляво,тясна лента по средата с предложения на теми в същия раздел и бяло поле от дясно. newsm78

# 1 412
  • # супернатурална #
По-ужасен изглед на форум не съм срещала. А до сега във всеки форум, в който влизах, си мислех - колко е по-подредено и удачно в нашия си. Някой направо и е разкатал мамата на Маммата.

# 1 413
  • Варна
Предлагам безплатно да посоча на разработчиците кои редове трябва да се коригират, за да се разпъва съдържанието на цял екран.
Ще се побъркам така, честно.
Очите ме заболяха, стига ми толкова за тази вечер.

# 1 414
Не съм очарована! Просто не се ориентирам къде какво започва и къде свършва по отношение на постовете! Това дясно поле ми пречи!
Връщам се да чета предходните постове. Може пък да ми помогнат да се ориентирам!

# 1 415
Аз искам да попитам господата собственици ,кога ще наберат смелост да кажат нещо каквото и да е?

Просто е много смешна тази ситуация ,всички да са НЕ доволни и да пишат и да се оплакват ,а да няма кой една дума да каже,засрамете се малко!

Елата и кажете това е ситуацията или опитваме се да направим нещо !
Как е възможно два дена да не пишете в пуснатата от вас тема ,нямате ли някакво уважение към потребителите си?

Май се подигравате с хората ,които идват тук за разпускане и развлечение,сега ви харесва как всички са изнервени ,кеф ли прави не знам  Shocked

# 1 416
  • Другата България

Бърз отговор е долу под снимките на хората,харесали страницата БГ-МАММА във фб.

Crazy Crazy Tired А тия снимки къде са?
Вече съм блокаж, отвсякъде......

# 1 417
  • Sofia
Да напиша и тук:вече даже не съм и възмутена от новата визия,а направо съм отвратена Naughty

Поне да бяха оставили опция,да избираме стара или нова версия ooooh!

Макар че,както казах и при анкетата-съмнявам се изобщо дали могат да четат собствениците newsm78

И един конкретен вупрос:при сегашната номерация,както са изписани 95стр.,аз примерно съм на 80-та и искам да отида на 60-та,една по една ли трябва да ги премятам?Преди поне можеше да се прехвърлят през седем страници,а сега...само от последната можеда се върнат седем назад,след това-не  newsm78.Гениално,направо!!!Ама то-като всичко останало,де... doh

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 20:03 от avi10

# 1 418
  • Sofia
Абе, хорица! Имам предвид "дизайнерите" и началството.
Като искате информационна платформа, що не взехте да си оправите Дамма-та, а? Тя беше идеална за целта. Направете си я кифленска като Космополитън с тия трите патки с кафето, пък си я сбутайте ако щете в ляво, ако щете в дясно, пък и с пет колони я направете! Никой нищо нямаше да ви каже! Пуснете си там да лазят и да се сменят картинките с темите от Мамма, които ВИЕ смятате за интересни и тем подобните "подобрения".
Хората тук вече цяла седмица ви дават конструктивни и градивни критики, та даже и начини как да го направите, ако сами не се сещате как става, ама вашто е едно си баба знае - едно си бае.
Ми като не сте достатъчно гъвкави - не се захващайте!
То е пределно ясно, че тия налятите пари в това чудо на чудесиите няма да ги прежалите и да върнете старото, но направете друго - дайте още малко за екип, който си разбира от работата, за да избърше акото на тия тук сега, а през това време Мистър Шефа да излезе и да каже - ОК. Оакахме се. Ще го подобрим. Или квото и да е друго, ама не като мишки да надничате от "мазето" и да се чудите откъде ви е дошло и що, аджеба, така не ни се зарадваха.
Но екипа със сигурност сменете, щото на тия виждането е ограничено в тая визия и концепция, и нищо по-различно няма да сътворят. Напротив - все по-омазано става!
Благодаря за "вниманието"!

+1

Кошмарна функционалност, объркано, грозно и изнервящо. Ума ми не побира как си го харесахте това?!?! Напъвам се от 3 дни да видя някакъв позитив, ама не, няма! ВСИЧКО е по-зле! Crossing Arms Confused

п.с. Гледам си при писането на отговор старата визия и 10 пъти повече ме хваща яд, че окепазихте хубавия форум  #Cussing out

# 1 419
все си мисля, че може да се 'генерира повече трафик' т.е да има повече печалба  по някакъв по-нормален начин. Разбирайте ПРОФЕСИОНАЛЕН. Да си наемат професионалисти, защото това е правено като в урок по информатика за 9ти клас и да им направят нов сайт, щом искат всичко да е ново и да бликат рекламодатели.

Не виждам защо аз трябва да се чудя и мая как да надхитря 'новата визия' така че да не получа мигрена, за да продължа да им генерирам трафик (печалба) и да участвам въпреки нея?

# 1 420
направиха ни форумчето кифленски и комерсиален клюкарски сайт , прилича ми на фейсбук , ало модераторите фейсбук умря отдавна

# 1 421
За съжаление сме виждали не едно добро начинание, съсипано по-късно. И както винаги - с добри намерения.  Laughing

# 1 422
  • До морето
Казаха ми, че тук мога да се оплача иа з идвам да се оплача. Честно ви казвам това е УЖАСНА история! Болят ме очите и главата, тотално не е ясно къде какво пише. А за да прегледаш разноглед  Crazy

Поне сложете пак никовете с титли и брой мнения отстрани, че така е наистина ужасно!!!!

ПП. И още нещо - Разкарайте изскачащата реклама на Провидент!!!! Ужасно досадно е и ако продължават с тази реклама, от сърце им пожелавам скорошен фалит!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 423
Рядко имам такива емоции, още по-малко към сайт или форум, НО

УЖАСНО Е ЗА ПОЛЗВАНЕ. МОЛЯ ВЪРНЕТЕ СТАРИЯ ВИД.

Толкова некадърно е направено, че се вижда с просто око. А някой замислял ли се е как ще се ползва с Mac? Не може да се увеличи шрифт без да ти се размаже всичко...

Картинки и само картинки, не може човек мислите да си чуе, камо ли да прочете или пише нещо. То май това е целта, но можеше да е по-дискретно.

Резултата е, че всички се местят по facebook групите да можем там да си кажем приказката без да се мъчим с наложена отвратителна платформа.

# 1 424
Защо просто не се върне старата версия и да се направи отделна начална страница. Да се сложат всякакви украси: рекламни банери, слайдове, новини, статии, хороскопи, връзки към форумни теми и прочие, но да не се бута форума. Както е и при другите сайтове. Peace
Вероятно първата страница ще е доста пренебрегната откъм посещаемост, но пък форумът ще компенсира това.

п/с видях, че вече е предложено. Peace Не е лоша идеята!

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:59 от Katrine

Общи условия

Активация на акаунт