Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 244
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 425
Форума е доста труден за ползване, направо се насилвам да чета. Сигурно си казвате всяко чудо за 3 дни, но не е въпроса да свикнем, а наистина да ни е удобно.

# 1 426
Защо просто не се върне старата версия и да се направи отделна начална страница. Да се сложат всякакви украси: рекламни банери, слайдове, новини, статии, хороскопи, връзки към форумни теми и прочие, но да не се бута форума. Както е и при другите сайтове. Peace

Защото на никой не му пука за сайта, всички са във форума:)

# 1 427
  • софия
"Отговори" и "Известия" са центрирани по средата, а мненията - ляво. WTF! Къде да гледам? Това БЕШЕ форум, а не рекламен сайт на "превръзки с крилца".

# 1 428
Ужас!!!!!!!!!!!!!!! Кошмарно изглежда, неудобно за четене, търсене и въобще, какво и беше на старата визия?  Tired

къде мярнах анкета по темата  #Crazy вече не я виждам  Crossing Arms

# 1 429
Като прочетох най-внимателно мнението на г-н Иван Николов, големия шеф, и ми стана ясно, че -
първо, вероятно няма да променят новата визия за нищо на света, и второ - държат на собственото си мнение и виждания повече, отколкото на мнението на потребителите. А това, че държали на потребителите, са просто красиви приказки, които трябва да кажат, но грам не го мислят.
Аз например не съм съгласен с нито един от неговите аргументи. Като гледам и другите потребители не са съгласни. И това, което мислят да правят със сайта, означава наистина сбогом на "бг - мама" такава, каквато я познаваме и харесваме.

Това, което мислят да направят със сайта от тук нататък, вече ще бъде нещо друго. Няма да бъде досегашния сайт. Ще бъде нещо, което лично на мен никак не ми харесва и няма да му бъда потребител. Какво като има нови технологии, то непрекъснато се развиват и усъвършенстват и технологиите, и техниките, но отказвам да разбера защо поради това трябва да се скапва нещо добро и работещо.

Все пак аз имах късмет, че попаднах на сайта седем-осем месеца преди да го развалят. За това време научих страшно много неща, които ме интересуваха за образованиието на детето, детските градини и училищата. Ако сайтът беше в сегашния си вид, със сигурност нямаше нито да напиша тези близо 500 постинга, които съм написал, нито да изчета хилядите без преувеличение постинги, които съм изчел.

Навярно ние, потребителите, ще намерим други начини и източници на информация и други средства за комуникация. Жалко е обаче как в България като че ли нищо хубаво не може да просъществува прекалено дълго, без да бъде развалено.

# 1 430
Моля модераторите да се замислят за здравето на своите дългогодишни потребители ПОНЕ.
Заболяха ме очите и главата, докато се опитвам да чета в някои любими мои теми.
Влизам, излизам, опивам да подишам чист въздух, после пак влизам, излизам и т.н.
Чудя се кога ли ще спра да влизам въобще.

# 1 431
Ужас и безумие  Tired
Отвратителни са темите - супер тежки и дълги .... 1 час скролвам всяка страница  Outta Joint

Преди си стоях постоянно във форума (буквално). Беше ми кеф! Наистина. Вече ще влизам ако нещо не мога да намеря другаде.

Направо ми е гадно   newsm45

# 1 432
По-ужасен изглед на форум не съм срещала. А до сега във всеки форум, в който влизах, си мислех - колко е по-подредено и удачно в нашия си. Някой направо и е разкатал мамата на Маммата.

Успешно цитирах. Ура!

Подкрепям те с две ръце. Форумът в момента е ужасен! Заболяха ме очите да ги местя на ляво и на дясно.

# 1 433

Така е, но нищо не се губи, хората пак ще идват, ще генерират трафик. Simple Smile
Просто ще прескачат началната стр. и блокират рекламите.
Така си мисля.

# 1 434
  • Другата България
Татко Мецан, страхотно казано!Дано те прочете който трябва.
Аз казах същото, но с по-малко думи.

# 1 435
като се замисля сега е може би начин да съберат всички потребители да пишат по празниците ,за да си вдигнат рейтинга ,евала успяха  Peace

няма друго какво да е ,не може да са толкова прости и да не знаят ,че този вид ще подразни хората

ако просто всички излезем за един два дена от форума ,но наистина да се случи, да видиш как ще почнат да пишат и да отговарят на всичките ни въпроси  Joy

# 1 436
Не ми харесва. Форумът се различаваше от повечето други форуми /като графично представяне/ и за мен беше много удобно.
Сега - почти половината ми екран е зает от някаква лента с препратки, които не мога да свия в дясно. Самата тема, която преглеждам, ми е свита и сбутана. Аватарите са миниатюрни, и по-трудно се ориентирам къде започва нечие мнение (и по-трудно разпознавам на кого е коментара). Наложи се да отменя показването на подписите на потребителите, за може поне малко да се "разчисти" екрана. Объркващо е, не ми харесва!

# 1 437
  • Другата България
Ами ние правим точно обратното-скъсваме се да пишем и така им генерираме повече трафик, отколкото са очаквали.

# 1 438

Така е, но нищо не се губи, хората пак ще идват, ще генерират трафик. Simple Smile
Просто ще прескачат началната стр. и блокират рекламите.
[/quote]Как се блокират рекламите? Моля за помощ.  Това ще е от полза и за рекламодателите. Не им трябва лоши очи да ги гледкат. Ще има обратен на търсения ефект.

# 1 439
Сложих си един голям ХИКС ... и излизам във форумна ваканция в знак на протест  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт