Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 821
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 150
  • София
По повод безумните картинки към теми в заглавната страница веднага давам пример защо нямат място там. Сега тръгвам да отварям сайта, отворих го и в същото време малката доприпква да ми покаже нещо на компа. В този момент беше облещена централно снимката към темата "Секс за първи път" ooooh! Извинявам се, ама няма как да ми харесва.

И аз се опитам да махна плажуващите и многоженеца от лентата, ама тц  Rolling Eyes Засега многоженеца го изгубих из дебрите, ама плажуващите са си там  Laughing Дано поне се сменят тези картинки през определен период от време  Rolling Eyes

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След като разгледах този бляскав триумф на семплата естетика, ще се осмеля плахо да запитам- какви точно промени, съобразени с изказалите мнение тестващи, са били направени? Аз понеже такива май не виждам. Не и подобряващи продукта.

# 152
  • Варна
Четох мнение, че така било по-подредено. Кое му е подреденото? Това НЕ е начална страница! В началната страница не би ли трябвало да присъстват всички подфоруми, както и досега, а не някакъв сбирщайн от теми в средата, някакви бързи връзки вляво, от които няма никаква полза, щото падащото меню е много по-бързо и рекламки и избрани теми отдясно, които грам не ме интересуват? Върнете в началната страница описанието на ВСИЧКИ подфоруми! Така е нормално да изглежда една начална страница!

# 153
  • Germany
Не, че някой го вълнува, но и на мен новата визия ми е супер отблъскваща... Все едно съм влязла в някой от хилядите малоумни БГ женски сайтове. Ще се загуби духа на форума и ще се превърне в една тъпа некадърно направена "информационна платформа"  Confused

# 154
  • София
И ми цикли безумно на компютъра. Аз разбирам, че повечето са с по-мощни лаптопи, но моят настолен компютърчо не е от най-новите и мощните и като натисна на сайта и зарежда няколко минути.

# 155
Не ми харесва, много много зле.

# 156
Има ли поне един човек, който да харесва новата визия?
П.С.
За човек питам, не за модератор Mr. Green

# 157
Да добавя и още нещо - около 1/4 от страницата с подфорумите при мен е напълно празна, буквално. С Widescreen съм. Явно нещата не са доизмислени тук...

# 158
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нещо не мога да разбера... newsm78 Как така като кликнеш на ''отговори" те праща на начална страница? Аз не съм спряла да пиша и на началната ходя ако искам. Shocked
Това само при мен ли е? #Crazy

# 159
  • София
И ми цикли безумно на компютъра. Аз разбирам, че повечето са с по-мощни лаптопи, но моят настолен компютърчо не е от най-новите и мощните и като натисна на сайта и зарежда няколко минути.
и при мен шаренията много бави, направо ми замръзва компютърчето.
и бързите връзки не знам кой ги е подбрал, ама са почти всички подфоруми, които не посещавам.
най-посещавания от мен го няма. поне да бяха някак индивидуални тия бързи връзки  newsm78

# 160
Има ли поне един човек, който да харесва новата визия Mr. Green

Този който го е направил.  Mr. Green

# 161
Има ли поне един човек, който да харесва новата визия?
П.С.
За човек питам, не за модератор Mr. Green

Аз Simple Smile Допада ми. Изключвам единствено аватарите до заглавията на темите. Това не ми харесва изобщо Peace

# 162
  • Другата България
Нещо не мога да разбера... newsm78 Как така като кликнеш на ''отговори" те праща на начална страница? Аз не съм спряла да пиша и на началната ходя ако искам. Shocked

Не е. Grinning

# 163
  • София
Има ли поне един човек, който да харесва новата визия Mr. Green

Ето един  Sunglasses

На мен ми харесва. Peace Допадат ми предложените теми със снимков материал в началната страница. Домакинята с телефона ме накара да се усмихна. Mr. Green Много по-подредена и изчистена заглавна страница. Очаквам с нетърпение цялостната промяна. Peace

# 164
  • София

При мен е така. Винаги трябва да мина през начална страница  newsm78

Защо само при някои е така????????

Общи условия

Активация на акаунт