Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 845
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 165
Нещо не мога да разбера... newsm78 Как така като кликнеш на ''отговори" те праща на начална страница? Аз не съм спряла да пиша и на началната ходя ако искам. Shocked
Това само при мен ли е? #Crazy

Не е. Grinning

От доста време насам като натиснеш бутон за тема или отговор и препраща към БГ дама например или някой хороскоп.
Бгмама, нямате ли пари за читав сайт? И да нямате защо трябва да разваляте нещо, което работи?

# 166
  • Другата България
На "отговори" ми стои 2. Като го натисна всъщност е 1 .Как и къде да търся другия, като "известия" не функционира? newsm78

# 167
  • гр. София
И входящата и изходящата поща да се оправи, че така не се търпи.  ooooh!

# 168
Много претрупано и кичозно, трудно се ориентирам, очите ми се уморяват от картинки Tired....и на началната страница е долу-горе центриран форума, но като се влезе в някой подфорум и всичко пак е в ляво  ooooh!

# 169
  • София
Като натисна горе отговори(с розовото квадратче  с числа) отивам направо на така наречената главна страница.Друга страница няма  newsm78 Главната и вече като си влезеш в някоя тема.

# 170
  • Варна
Да, Бамба ми обърна вниманието към това, сега видях, че в тези Бързи връзки дори не присъстват всички основни форуми! Е, извинете, сайтът е основно за бременност и майчинство, обаче Искам бебе ги няма, Проблемното го няма, затова пък има Красива мама, Клюкарник, На пазар.... Еееее, излагате се, честно Tired Поне сложете ВСИЧКИ основни форуми там, как може да липсват едни от ОСНОВНИТЕ, НАЙ-ПОЛЕЗНИ ОТКЪМ ИНФОРМАЦИЯ И ВЗАИМОПОМОЩ подфоруми, точно тези, в които уж мненията се отчитаха, защото са ВАЖНИ, за разлика от Клюкарника и  На пазар???

# 171
Не че не е видно от отговорите, но мн. по-лесно щеше да стане, ако бяхте боднали една анкета Wink

Иииии предвид преобладаващите негативни мнения, и определеното падане на рейтинга, предвид другите соц. мрежи и създадените аналогични групи там..не е ли по-добре да не "дразните" нас,  майките  Mr. Green

# 172
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Миси, Hug ти ко прайш да кликаш горе на ''отговори''? Кликай долу и няма да те препраща. Peace

# 173
Като натисна горе отговори(с розовото квадратче  с числа) отивам направо на така наречената главна страница.Друга страница няма  newsm78 Главната и вече като си влезеш в някоя тема.

И при мене така.

Миси, Hug ти ко прайш да кликаш горе на ''отговори''? Кликай долу и няма да те препраща. Peace

Вярно, че долният бутон работи.  Mr. Green

# 174
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Темата в Клюкарника заключихте, тази е в Правилата, които в новия лабиринт са неоткриваеми- така ли се тушира недоволство?

# 175
  • София

Ааа, вие кликвате долу на форума---> подфорума и така избягвате началната страница, така ли?

Е, да, ама аз искам да виждам отговори по всички теми, които следя, а не да си търся темите из подфорумите  Whistling

# 176
Темата в Клюкарника заключихте, тази е в Правилата, които в новия лабиринт са неоткриваеми- така ли се тушира недоволство?

Ти пък сега ... Те не че са отговорили на някое от мненията.

# 177
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ааа, вие кликвате долу на форума---> подфорума и така избягвате началната страница, така ли?

Е, да, ама аз искам да виждам отговори по всички теми, които следя, а не да си търся темите из подфорумите  Whistling
Ми тогаз си се телепортирай по началната... tooth tooth tooth

# 178
  • София

Ми тогаз си се телепортирай по началната... tooth tooth tooth

Нямам избор  Embarassed

# 179
Много отвратително е всичко  Rolling Eyes новия облик на сайта е трагичен , трудно е да се ориентираш и е много кичозно . Чудя се , каква е причината да се съсипе нещо работещо и хубаво направено ... ?

Общи условия

Активация на акаунт