Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 883
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да отворя всички страници по дадена тема, трябва да ги цъкам една по една!

Началния екран е 1/3 празен в дясно-каква е тази глупост, така всичко е сбутано в ляво и е малко и неудобно-очила ли искате да сложим всички, че да четем тук.

# 181
И аз отивам пред телевизора.
Жалко....скоро пак ще почнат темите,,Къде сте?"
Ами разпиляха ни  Sad

# 182
  • София
На нещо тип Искам да приличам на фейсбук ми мяза и не ми харесва. Претрупано, мига, светка, аватари на последния, писал в темата, без никъв смисъл...

# 183
  • София
И това Народно събрание няма скриване ooooh! Това вероятно е темата с най-много изписани страници, така ли?

# 184
  • гр. София
Принципно има вариант да се скрият всички реклами.

# 185
  • Варна
Добре де, кое наистина налага присъствието на аватарчета до заглавието на темите? На кого е притрябвала тази шарения, откъде го заимствахте като идея?
Къде го гледате това НАродно събрание?

# 186
Как да стигна до Родители , отглеждащи сами децата си ? Thinking
Защо няма бърза връзка ?

# 187
  • SA
Не си вьобразявам, че мнението ми има някакво значение, но да си кажа. Не ми харесва изобщо новата визия на сайта. Направо си е дразнеща. То аз си пиша основно в една тема и ако има алтернативно място, кьдето да си говорим сьс сьфорумките, не бих влизала изобщо вьв форума.

# 188
  • София
Добре де, кое наистина налага присъствието на аватарчета до заглавието на темите? На кого е притрябвала тази шарения, откъде го заимствахте като идея?
Къде го гледате това НАродно събрание?

На първа страница най-отгоре. Постоянно ми го показва  ooooh!

# 189
На мен началната страница ми харесва, при това много!   Sunglasses  Ако запазят и размера на аватарите в темите и ще бъда напълно довлна.  Flutter

# 190
И толкова слято е написано всичко,еднотонно,въобще не може да се разбере коя тема коя е,но за сметка на това рекламите мигат отгоре,отдолу,отстрани Crazy и аватарите и те седят като... абе не ми харесва. Peace Освен,че като клинкеш на Виж новото ме изпраща там,където последно съм стигнала Peace
Добре,че като се отвори дадена тема да четеш си старото Peace

# 191
  • Варна
А, видях го Whistling
Потвърждавам още нещо, отбелязано вече и от другите - шрифтът, с който са написани заглавията на темите е огромен, с това аватарче отстрани една тема заема още повече място и така вместо почти всички заглавия на страницата да са ми сместени на екрана трябва да скролвам ли, скролвам, за да ги прехвърля. Хем мястото ви е скъпо и се чудите кое да отрежете, хем разтегляте ли разтегляте заглавията.

# 192
  • София
и на мен не ми допада новата визия на форума много ми е търговска, разхвърляна и дразнеща като визия. списвам в няколко теми, но сега като ги търся се изнервям, да оставим че като влеза в подфорума са нацъкани като в зачатието, което адски ме дразни като визия.
едва ли има значение моето менние, ама да си кажа и аз Mr. Green

# 193
  • София
Принципно има вариант да се скрият всички реклами.

Сподели  Praynig

# 194
  • София
с реклами или без, на мен не ми хареса новата визия Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт