Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 907
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 195
Доста не подреден ми се вижда форума Sad И доста трудно намирам под форуми различни от тези в дясно('Бързи връзки'). А от телефона е още по трудно.
Мобилната версия вече ми се струва не толкова лоша,  а до днес не я ползвах.

# 196
  • Ланкър, планините Овнерог
На някой пука ли му какво мисли болшинството  newsm78

# 197
  • Ямбол
Темата в Клюкарника заключихте, тази е в Правилата, които в новия лабиринт са неоткриваеми-....
В началния екран, вдясно под хороскопите има

За нас  За реклама
Правила  Помощ
Copyright © 2013 BG-Mamma.com.

Видя ли ги?

# 198
разногледа станах от тая шарения  #Crazy
защо не им смалихте на тези с неизживяно детство подписите -тъпотии

# 199
  • София
През телефона нещата се сбиват и хороскопът отива върху бутоните за нови мнения, всички теми. И не мога да ги натисна естествено.

# 200
Нещо не мога да разбера... newsm78 Как така като кликнеш на ''отговори" те праща на начална страница? Аз не съм спряла да пиша и на началната ходя ако искам. Shocked
Това само при мен ли е? #Crazy

Не и при мен.

# 201
А аз имам проблем в това че когато си гледам публикуваните мнения, и искам да отида на различна от 1 страница като натисна норма си оставам в същата а именно все съм на 1 страница  Confused

# 202
Тази седмица имах изпит по информационни технологии и един от въпросите беше графичния дизайнер на различните сайтове. Там там в учебника се казва, че когато се прави графичен дизайн на него, много е важно мнението на крайния потребител защото той ще е човек който ще ползва сайта.
В случая мнението на крайния потребител е тотално игнорирано и затова ще помоля собствениците или менажерите на сайта бгмама да си отворят учебника по Management Information Systems и да прочетат, че не е важно какво са сътворили, важно е дали крайния потребител е доволен от сътвореното. И ако за него е сложно да се оправи в сайта, то той просто престава да бъде потребител.

# 203
Нямам реклами , но не ми харесва .

Защо трябва да излиза темата с аватара на този , който я е започнал , самото заглавие да е на повече от два реда и изобщо да е претрупано и трудно за преглед ? Rolling Eyes

# 204
  • Варненска клюкарка
Пълен ужас, заболя ме главата и честно няма свикване с това- дразни ме от първата минута присъствие. Най вероятно ще се огранича в подфорума в който списвам в две теми и до там. Нищо от другото което четях не откривам, и нямам намерение да ровя и да се разцъквам като луда за да го търся, това не е форум вече, прилича на неподреден магазин, където всичко се търкаля по пода и човек не може да открие нищо doh #Shocked Луди ли са каква е тази шарения Shocked

# 205
Новият облик на форума ми харесва.

Мъчно ми е за стария (носталгия, не друго) но с хубавите неща бързо се свиква.  Grinning

# 206
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
моля, който е направил концепта този сайт, да си върне дипломата.
ако има.

# 207
  • Варна/Лондон
Ako това мазало е с цел да се привличат нови потребители, ще ми е интересно да знам след дни колко е скочил процента на новорегистрирани, спрямо стария облик.

# 208
  • София
На мен лично преди ми беше много по-удобно да вляза в някой подфорум и да прегледам темите. Сега на един екран се виждат много по-малко на брой теми, видът им е "размъкнат" и изобщо не ми харесва.

# 209
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
разногледа станах от тая шарения  #Crazy
защо не им смалихте на тези с неизживяно детство подписите -тъпотии
Време е да се пуснат в употреба лицемерните усмивки. Mr. Green Mr. Green
Като не ти харесват подписите има опция да жмиш. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт