Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 941
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 210
Има ли някакъв вариант, който случайно да съм пропуснала, чрез който да стигам до индекса на форума? Или индексът е тотално махнат, което наистина е неразбираемо и искрено ме учудва.

# 211
моля, който е направил концепта този сайт, да си върне дипломата.
ако има.

Каква диплома, дъщеря ми на Publisher ще направи по-хубав сайт, а е музикант.  Mr. Green

# 212
  • London
Не е кой знае каква промяна стряскаща, аз вече дори свикнах. Човек трябва да е адаптивен, който не е има проблем със себе си. По-добре свикнете, кажете си ''Дизайна много ми харесва'' и ви уверявам, че след 5-6 кликвания с мишката наистина ще ви хареса. Крайно време е да спре да се акцентира в този форум на мрънкане, реване, оплакване и тн. Банално стана вече...

# 213
  • Ямбол
Има ли някакъв вариант, който случайно да съм пропуснала, чрез който да стигам до индекса на форума? Или индексът е тотално махнат, което наистина е неразбираемо и искрено ме учудва.
На логото на бг-мамма в горната лента като кликнеш отиваш на http://www.bg-mamma.com/index.php

# 214
Не е кой знае каква промяна стряскаща, аз вече дори свикнах. Човек трябва да е адаптивен, който не е има проблем със себе си. По-добре свикнете, кажете си ''Дизайна много ми харесва'' и ви уверявам, че след 5-6 кликвания с мишката наистина ще ви хареса. Крайно време е да спре да се акцентира в този форум на мрънкане, реване, оплакване и тн. Банално стана вече...

Ще каже човек, че през комунизма си расла да му се не види.  ooooh! Или трупаш антибан точки.  Mr. Green

# 215
На логото на бг-мамма в горната лента като кликнеш отиваш на http://www.bg-mamma.com/index.php
Благодаря. Значи не съм пропуснала нищо, но това не е индекс на форум, ако и да са го кръстили така. Премахнали са го значи, което е глупаво (буквално).

С което ще изкажа и аз мнение: като искате направете си първа страница, която да не може да се скипва, но си сложете връзка към индекса на всички (!) форуми и подфоруми, за да могат потребителите ви да имат лесен достъп до темите, които ги интересуват или ако щете гостите, които още не са се регистрирали да видят какво точно биха могли да очакват, да се зачетат, поинтересуват, пък току виж се и регистрирали.
Какво мисля за какафонията, наречена индекс в момента са формулирали достатъчно хора преди мен.

# 216
  Гадно е. Особено с този рекламен чаршаф по средата горе. Подфорумите заметени отстрани, че и със снимки. От средата надолу някаква многотия... Разпиляна работа. Като къща след несполучлив ремонт.

# 217
От последните публикации на потребителите се чете само последната страница мнения??

# 218
  • Варненска клюкарка

Не ти ли е малко неудобно да раздаваш диагнози?!? Уверявам те, че нямам проблем със себе си, както и други хора които не им харесва и не могат да свикнат  ooooh! Като ти е банално, не чети или си повтаряй мантрата дето ти е толкова успешна и успокояваща за теб!

# 219
Как мога да си разгледам всички теми, на които съм натиснала"извести", а не само тези, в които има нови отговори?Има теми, които не са заключени, в момента никой не пише, но има полезна за мен информация.
С новата визия на форума се сещам за поговорката"Не бутай нещо, което върви".

# 220
  • Сопот, Пловдив
Да кажа набързо мнение, извинявам се предварително, че не съм чела предните 15 страници мнения. Така центрирана същинската част на форума ми изглежда много по-добре от предния показан вариант вляво. Трудно ще ми е да свикна, но не невъзможно. Разбирам, че това не са окончателните промени и ми е интересно да видя как ще изглеждат всъщност самите теми. Ако позицията на аватара си остане вдясно от мнението( и ако не се сплеска до 60х60  Crazy ), мисля, че все някак ще мога да се натъкмя към новия облик. Адмирации, че все пак е взето решение за съобразяване с нас, защото преди това бях придобила песимистични очаквания по този въпрос.

# 221
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
По-добре свикнете, кажете си ''Дизайна много ми харесва'' и ви уверявам, че след 5-6 кликвания с мишката наистина ще ви хареса.

един сайт/форум не е само дизайн.
основното е usability.

# 222
  • Ланкър, планините Овнерог
От последните публикации на потребителите се чете само последната страница мнения??

Shocked Сега си погледнах моите ииии....... няма нищо, освен последните. Тъпня.

# 223
  • Никога на земята...
Четох мнение, че така било по-подредено. Кое му е подреденото? Това НЕ е начална страница! В началната страница не би ли трябвало да присъстват всички подфоруми, както и досега, а не някакъв сбирщайн от теми в средата, някакви бързи връзки вляво, от които няма никаква полза, щото падащото меню е много по-бързо и рекламки и избрани теми отдясно, които грам не ме интересуват? Върнете в началната страница описанието на ВСИЧКИ подфоруми! Така е нормално да изглежда една начална страница!
Подкрепям  Peace Отвратителна е началната страница!

Позиционирането вляво при подредбата на темите ми е натоварващо.
А картинката на трите пиещи кафе  ooooh!
Според мен най-голямата грешка е опита да се асоциира БГ-МАМА с типичните тъпи женски сайтчета.
Този сайт е харесван точно защото НЕ Е такъв.

# 224
  • London
Просто съм искрена, изобщо не ми дреме какъв ще е форума, нали ние сме си същите? Нали пак има поле в което да се изкажем? Останалото са подробности. Не може 3 дни да се пищи на умряло за някакви аватари все едно сме в Тийн Проблем. Да не говорим, че едни и същи написаха поне 50-пъти, че не им харесва платформата, сякаш 1-2 не бе достатъчно. Настроението е такова, че не си давате шанс да свикнете, а по презумпция си карате на пълно отричане като онези баби дето като се разболеят и имат нужда от грижи се запъват като малко дете, че не могат да живеят в дома на децата понеже са свикнали в старата къща.

Общи условия

Активация на акаунт