Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 648
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

# 1 516
# 1 517
  • Ænima/Albuquerque
Мамма, новият облик на форума е проблема!

# 1 518
Благодаря !

# 1 519
Здравейте,

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

Сега тази идея от мене ли я взехте или аз имам пророчески дарби?  Mr. Green

Това беше целта, а ние клетите шаранчета цъкаме ли цъкаме ...  hahaha Joy

# 1 520
  • София
Здравейте,

Добра новина!  Като гледам дереджето, на което е новият "дизайн" още дълго ще си гледаме стария  Laughing, което пък е много добре като се има предвид каква е алтернативата  Laughing

# 1 521
  • София
   В момента е като със сапуна :Пенило се, не пенило се, пари сме давали ще го ядем. Thinking Ааа Мамма, мерси много за вниманието!

# 1 522
  • София
Здравейте,

О, благодаря!

# 1 523
  • София
 Ставали чудеса значи!  Дано утре като разтъркам очи не се окаже,че съм сънувала.

# 1 524
  • София
ЙЕЕЕЙЙЙЙЕЕЕЕЙЙ-ЕЕЕЕЕЕ!

newsm44 newsm44 newsm44

# 1 525
Я каква хубава новина. Хайде честито...  Hug

# 1 526
  • София
Благодаря.
Единственият проблем е, че екипът, разработващ промените, явно не се отличава с особена кадърност, та не храня кой знае какви надежди относно следващото им "постижение".

# 1 527

Могат.
Да се присъединят към недоволните. А не да си мълчат.
Тези, от които имам впечатления (понеже не чета навсякъде) са интелигентни хора. Няма вариант да им хареса това безумие.

представете си, че го правим, но вие не го виждате

# 1 528
Дано се позабавят с преработването, не ми се мисли каква изненада "заложена в новия облик на сайта" ни готвят.

# 1 529
  • в огледалото на живота
О,Mamma....благодаря...... Party
Дано наистина нещата се променят в правилната посока  Peace

Общи условия

Активация на акаунт