Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 130
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 530
Хайде спреде да благодарите, че взе да става жалка гледка.  Sick

# 1 531
  • София

Могат.
Да се присъединят към недоволните. А не да си мълчат.
Тези, от които имам впечатления (понеже не чета навсякъде) са интелигентни хора. Няма вариант да им хареса това безумие.

представете си, че го правим, но вие не го виждате

Peace

# 1 532

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители

Аз нещо не разбирам  newsm78
Каква тема?

# 1 533
Благодаря Мамма за включването. Крайно време беше някой да каже нещо, каквото и да било.

Благодаря.
Единственият проблем е, че екипът, разработващ промените, явно не се отличава с особена кадърност, та не храня кой знае какви надежди относно следващото им "постижение".

Ред,  Peace ами аз преди няколко страници точно това им предложих. Така и така са се изръсили, да дадат още малко кинти за свестен екип та да им оправи бакиите  Whistling

# 1 534
Има едно ново до заглавието на темата и едно ново при ника на последния писал. Кое е вярното, защото все ме връща на първа страница на дадена тема?

# 1 535
Не знам продаден ли е форумът, не е ли, какви са мотивите за новата визия. Обаче ако това очеизбождащо нещо се запази в този му вид, а рекламите станат твърде натрапчиви и набиващи се на очи просто ще спра или ще огранича до минимум ползването на форума. Визията е отвратителна, белият фон направо заслепява, човек докато се ориентира къде започва и завършва мнението на даден потребител може направо да се загуби, изнасянето на полето за четене в ляво за сметка на голяяяяямото празно пространство в дясно е крайно неудобно, ако пък в дясно стане луда шарения от реклами направо ще е  Sick
За мен чарът на форума беше именно, че без да се набляга твърде много на печалбарството имаше едно чудесно място където хората споделяха, обменяха опит, бяха си полезни един на друг или просто намираха теми, в които приятно и забавно да се разнообразят. Превръщането на форума в меркантилна шарения е нещо, което ми е отвратително, и ако тази тенденция се запази просто ще спра да съм потребител тук.

# 1 536
Не знам продаден ли е форумът, не е ли,

За отговорите на такива въпроси има търговски регистър. Информацията за собствеността е напълно достъпна. Както и финансовите отчети в случай, че някой се интересува от печалбите или липсата на такива (от рекламите).

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:13 от Анонимен

# 1 537
  • София
Ред,  Peace ами аз преди няколко страници точно това им предложих. Така и така са се изръсили, да дадат още малко кинти за свестен екип та да им оправи бакиите  Whistling

Grinning
Предвид текущата визия, шансът да съм успяла да прочета подобно нещо клони към нула.

# 1 538
  • Ланкър, планините Овнерог
Мамма, пожелавам забавяне на оправянето на проблемите  Crazy

neg.bg ви съсипаха творението или така да се каже - детето

# 1 539
  • София
Хайде спреде да благодарите, че взе да става жалка гледка.  Sick

Да, права си! Приличаме на наркомани, които благодарят за последните дозички на старата цена преди драстично поскъпване. Извинявам се за цинизма!

# 1 540
  • Велико Търново
Мислех  да взема отношение за новия вид на форума,но след прочетеното мнение на Zvezdichkova  ,за да не я преповтарям,го потвържадавам и аз Peace
П.П.Протекоха ми очите от този фон ooooh!

# 1 541

Grinning
Предвид текущата визия, шансът да съм успяла да прочета подобно нещо клони към нула.

Joy   Hug  да се смея ли, да се ядосвам ли, не знам вече...  ooooh!

# 1 542

Могат.
Да се присъединят към недоволните. А не да си мълчат.
Тези, от които имам впечатления (понеже не чета навсякъде) са интелигентни хора. Няма вариант да им хареса това безумие.

представете си, че го правим, но вие не го виждате

Може би трябва да ви благодарим?  hahaha
Това може да се случи и се случва постоянно наистина само и единствено в България. Някой оплесква нещата и после казва: "Правя най-доброто от себе си за да оправя нещата, но вие сте неблагодарни (и малко глупави) и не го виждате."  Tired

# 1 543
Мамма, новият облик на форума е проблема!

ИМЕННО!!!!!

.. докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

ЕЙ ТЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМА : НЕ-ЖЕ-ЛА-ЕМ  НОВ ОБЛИК НА САЙТА!!!!

КАК ДА ВИ ГО КАЖЕМ ПО-ЯСНО?!?!

# 1 544
Забележете колко е повърхностно http://neg.bg/bg/audiences/demographics/moms как се очаква от такива типове да измислят нещо свястно.....  Peace

Общи условия

Активация на акаунт