Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 854
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 160
...
намерих ги, след като се оплаках, 2 дни ги дирих тези неща, които не са  просто в бързи връзки, а са в някаква  тясна, малка, незабележима лентичка горе, с падащи менюта....
Къде-къде по-удобно щеше да е в бързите връзки, да ги бяха вкарали, чрез някаква структура...

Аз пък от преди съм свикнала да влизам в темите точно от тази лентичка.
Но сега тя не ми е активна когато съм някоя тема .Трябва да изляза от нея и тогава.Това си е едно движение повече - срамота !
 А пардон ,активна е,но само ако си на първия пост от страницата,после се скрива.Преди май не беше така.

Аз също апелирам да се върне началната страница с подфорумите и то с стария дизайн.

# 2 161
  • На земята, която е всъщност звезда.
[quote author=Teresa of the Faint Smile link=topic=755330.msg26998126#msg26998126

Новият потребител нито знае кое къде е, нито ще му се занимава да клика дълго време из всички възможни връзки и препратки, та да види има ли нещо интересно или няма. Затова старата начална страница я смятам по-удобна за потребителя, защото там можеш да видиш веднага какво предлага форума и да си кликнеш директно на желания подфорум. Аз от старата начална страница узнах за някои интересни подфоруми, които иначе едва ли бих открила, занимавайки се да кликам насам-натам.

[/quote]

Точно това имах предвид. Самите потребителки от точно тези групи си търсеха темите в темата на модовете. Преди се интересувах всеки ден от темите- вик за помощ за болни хора, но сега, като не ги виждам в първите няколко излезли ми отгоре теми, честно казано хич не ми се търсят из бъркотията. Губя време, изморявам се, а върша и друга работа на компа.

# 2 162
  • София
...
 Не им обръщайте внимание на тези плямпала и долнопробни оплаквачки.

" smile3501"     Ах, колко "недолнопробно" изказване  smile3555
Според мен Дядо Хаджия се шегува, тъй като и той се включи активно в оплаквачеството.  Wink

Дядо ви хаджия се включи точно един път за да изкаже мнението си без да обижда нито админи нито дивите лопери. Докато някои долнопробни оплаквачки направиха Mamma на парцал. Броиха и парите, ровиха и в чаршафите и какво ли не.  Това имам предвид, а не че са коментирали новата визия на форума, което е тяхно право и никой, никъде не е оспорвал. И ще ви помоля преди да се изказвате неподготвени първо да четете какво съм писал и тогава  да коментирате.

# 2 163
Започвам с това, че не съм чела цялата тема.
...

Много съжалявам за това, а имаше доста конструктивни предложения. По-приемливо за мен беше мълчанието от колкото - знам какви са ви оплакванията и без да ги чета, предварително знаех за тях...

По отношение на обидите - ако бяхте чели по-внимателно щяхте да забележите, че повечето осъзнават, че не вие сте причината и че това мнение, което визирате и от което сте засегната лично, беше едно единствено или максимум изречено от 2ма потребители. Но не разбирам от кога се обръща внимание на малцинството, а болшинството се пренебрегва?

По отношение на промените - може би ще свикна, а може и да не свикна! Лявото позициониране е абсурдно и редуването на аватари с мнения - също!!! Аз не стоя цял ден във форума, а кликам по сайтове, фейсбук, други форуми, където навсякъде информацията е в средата. В момента в който кликна на бгмамма и всичко се измества в ляво. Просто се бях отказала да се напъвам да си позиционирам отново очите и нагласата. Дори бях се отказала да си търся темите във форума, защото не мога да се адаптирам да ги прочета. Вече пиша и чета единствено в тази тема, защото всичко друго е някакъв нов и чужд за мен форум, с който тепърва трябва да свиквам... отново. Не знам, толкова много промени за отрицателно време дали има в друг форум? Бих предпочела малко хора, но пък спокойствие.

Няма да се уморя да питам, защото непрекъснато ми е необходимо (пък ако ще никой да не ме чете) - Нови отговори и Отговори от начална страница не работи при повторен клик, а е необходимо рефрешване за да бъде функционален - това бъг ли е или ще бъде така занапред - нефункционално?

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 15:02 от Бо_

# 2 164
Няма да се уморя да питам, защото непрекъснато ми е необходимо (пък ако ще никой да не ме чете) - Нови отговори и Отговори от начална страница не работи при повторен клик, а е необходимо рефрешване за да бъде функционален - това бъг ли е или ще бъде така занапред?
Това те подканва да поровиш по-задълбочено из сайта и да откриеш нови теми, в които да пишеш, а не да си въртиш само новите отговори  Laughing

# 2 165
 duhi_puhi, Joy  Joy

А тези сини надписи на бял фон не ви ли уморяват очите ?

# 2 166
И аз съм зад тези мнения. Като са тръгнали да реформират - да сменят и логото на бг-киффла и всичко ще си дойде на мястото.

Ха ха, страхотно казано, браво! Точно това ще е най-подходящото наименование за посоката, в която поема сайтът. "Бг-кифла - платформа за съдържание"Simple Smile)))

Всъщност, не е смешно. Никак. Тъжно е, много тъжно.

# 2 167
  • На земята, която е всъщност звезда.
И аз съм зад тези мнения. Като са тръгнали да реформират - да сменят и логото на бг-киффла и всичко ще си дойде на мястото.

Ха ха, страхотно казано, браво! Точно това ще е най-подходящото наименование за посоката, в която поема сайтът. "Бг-кифла - платформа за съдържание"Simple Smile)))

Всъщност, не е смешно. Никак. Тъжно е, много тъжно.

Е, ама то е логично. Иван е млад, пресните бг-кифли го вълнуват повече от бракуваните бг-мами.  Wink

# 2 168
Ами да си беше закупил тийн- форум, да се вихри там, не при майките.  Crazy Иванееее, Иване, както се пееше в една песен. Crazy

# 2 169
Ами да си беше закупил тийн- форум, да се вихри там, не при майките.  Crazy Иванееее, Иване, както се пееше в една песен. Crazy
Мда, ама тийновете пари нямат Simple Smile Дават им ги майките  Mr. Green Laughing

# 2 170
  • Tам през Атлантическия океан
Преди малко се 'уплаших' че пак са върнали четенето в китайска нишка  Crazy , оказа се че не съм се регнала  Grinning значи като не си вътрешен т.е. не си реистриран форума е с малки аватари и вс. неща които ни деазнаха първоначално  Laughing обаче регнеш ли сА темите вътре си стават тамъм , лично на мен това ми бе проблема   Peace

Надявам се да не е временно  Grinning

# 2 171
  • София
Временно е, не се знае докога.

# 2 172
Няма да се уморя да питам, защото непрекъснато ми е необходимо (пък ако ще никой да не ме чете) - Нови отговори и Отговори от начална страница не работи при повторен клик, а е необходимо рефрешване за да бъде функционален - това бъг ли е или ще бъде така занапред?
Това те подканва да поровиш по-задълбочено из сайта и да откриеш нови теми, в които да пишеш, а не да си въртиш само новите отговори  Laughing

не може да се говори за функционалност повишена в пъти, която всъщност е недействаща. Или имат предвид функционалност, която да задоволи собствениците?

...Смятам, че заглавната страница е изключително по-функционална, отколкото предишната, когато всъщност нямаше нищо, освен насипани линкове, в които повечето хора трудно се ориентираха (изключително нисък % хора въобще влизаха и ползваха началната страница).
Смятам, че след съобразяване с Вашите забележки видът на началната страница е добър, а функционалността му е повишена в пъти.
...

а относно ниския процент влизащи в първа страница - то е бил защото се е ползвал само от пишещи във форума, защото си имаше своите добри и бих казала много добри страни - ясно, прегледно.. знаеш дали е писано в него след като ти си изчел всичко...
Аман с тези обобщаващи %ти и как не разбраха, че потребителите трябва да се диференцират - пишещи и ползващи. Пишещите са безплатни работници и трябва първо на тях да осигурят условия и после да чакат кликащи потребители. Сега вместо да ухажват работниците си, те им казват - ама вие сте твърде малко.. я виж останалите, колко са много.
  Така де.. не само мамма може да е обидена...
А при мен вече не става въпрос за обида, а за загуба на време.

# 2 173
Откакто стана това с промяната/тестването не съм писала/чела  нито в една от темите които си следя , даже и в клюто не съм влизала да чета  Crazy никъде , освен тук  Mr. Green

Още не мога да се съвзема от шока  Mr. Green само тая тема проверявам и подобните на нея   Laughing

# 2 174
Форум за мамита на англ. език , наподобява новата версия на маммата  Sunglasses но като се влезне в темите пак е по-ширико и изчистено от варианта на нас който ни набутаха  Crazy

http://babyandbump.momtastic.com/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт