Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 787
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Пак да питам за този кеш-някой знае ли как се чисти?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0
Ако ти е по-нова версия firefox например - в history - clear recent histori-ditails-избираш кеш, кукис и т.н. каквото още искаш и избираш от кога....

# 2 266
  • София
Ако си с firefox натисни едновременно - ctrl+shift+del  -> излиза едно прозорче, избираш времевия интервал и му даваш clear now.

# 2 267
  • Другата България
Офф, с една Опера съм намсикоя си версия на един комп на сина от ученическите години Embarassed ама това остана за мен Tired та на Мамма по указанията нещо не се оправих......

# 2 268
  • София
Виж от хелп - about opera  трябва да има там ще пише коя версия е, после по-лесно ще се ориентираш за нея как се чисти, евентуално... или направо в help менюто цъкни Help  и там в сърч полето дай clean cache и то би трябвало да ти излезе, указание как точно.

# 2 269
  • Другата България
Благодаря ти.  bouquet Ще се справя някак.

# 2 270
Помните ли, че и предишните промени бяха остро посрещнати (преди година ли беше или повече). Аз оттогава влизам рядко и когато го направя все пак съм озадачена от всякакви минаващи реклами, хороскопски редове и подобни (абе верно пари, пари ама става обратен ефекта). Както и да е ... сега си мечтая някой да се възползва от тази издънка и да сътвори нова бгмама, която да не я е срам, че е само форум и да не мяса на фейсбук също ... и пак да ни е приятно както преди години беше.

# 2 271
  • Ямбол
Помните ли, че и предишните промени бяха остро посрещнати (преди година ли беше или повече). Аз оттогава влизам рядко и когато го направя все пак съм озадачена от всякакви минаващи реклами, хороскопски редове и подобни (абе верно пари, пари ама става обратен ефекта). Както и да е ... сега си мечтая някой да се възползва от тази издънка и да сътвори нова бгмама, която да не я е срам, че е само форум и да не мяса на фейсбук също ... и пак да ни е приятно както преди години беше.
А ти  помниш ли, че предишните промени бяха само в падащата горна лента, която е много удобна иначе. Във вътрешността на темите имаше само цветова промяна, но след първите критики, нещата се оправиха. И заглавната страница са променяли, но тя не е от такова значение за потребителите, които се ориентираме от вътрешността.

# 2 272
  • София
Офф, с една Опера съм намсикоя си версия на един комп на сина от ученическите години Embarassed ама това остана за мен Tired та на Мамма по указанията нещо не се оправих......

За Операта - Tools - Delete Private Data - в появилия се прозорец отбележи само Delete entire cache, останалите тикчета ги махни и Delete Peace

# 2 273
  • София

мен лично миналата промяна почти не ми направи впечатление, за разлика от сегашната.

# 2 274
  • Ямбол
Ето я темата при предишната промяна: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641308.0
Някой да вижда същите остри критики и недоволство?

# 2 275
  • Другата България

За Операта - Tools - Delete Private Data - в появилия се прозорец отбележи само Delete entire cache, останалите тикчета ги махни и Delete Peace

Много ти благодаря. Справих се по този начин. Hug  bouquet

# 2 276
Лиляна, нали не мислите, че при кардиналната промяна на форума, която бе направена тогава са се изписали само 30 страници? Нормално е да се изтриват повечето неща, за да не товарят; пък и тогава постоянно се съобразяваха с конструктивната критика и нещата се оправяха почти веднага - съответно е излишно да се пазят 50 мнения за нещо, което е премахнато. Може за вас да са били само козметични промени - като големина на шрифта, падащо меню и ново лого и да си спомняте за нея като за нещо дребно, но при мен резултатът беше, че оттогава насам съм влизала във форума само няколко пъти. Около два пъти на месец може би.
Както и да е, надявам се в подфорумите да си остане засега така, а заглавната страница ще я заобикалям.

# 2 277
  • Варна
Аз не мисля, че са трили нещо. Да архивират тема - да, но да трият - абсурд! Защо да трият? Пазят се хиляди теми със стотици страници, а ще изтрият 20 страници критики и мнения? От това ли ще олекне форумът Joy
И аз си спомням предишните промени, изобщо не са били кардинални. Както каза Лиляна - заглавната страница, падащото меню... Аз друго да ме е впечатлило не помня. Структурата на форумите и темите си остана същата или почти същата. Сега разликата е огромна, все едно влизаш в абсолютно друг форум. И то по-смотан.

# 2 278
  • Варна
Все още има проблем с бутона за нови отговори в темите. Вече няколко дена не работи както трябва и е доста изнервящо. Колко време ще отнеме отстраняването на проблема?

# 2 279
  • гр. София
Все още има проблем с бутона за нови отговори в темите. Вече няколко дена не работи както трябва и е доста изнервящо. Колко време ще отнеме отстраняването на проблема?

И при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт