Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 803
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
в крайна сметка е напълно невъзможно това творение да се ползва нормално на таблет.... добре, че някой пусна линк към мобилната версия, която не е съвсем лице-приятна, но върви гладко.
Със старата версия никакви грижи нямах на таблета, за разлика от този нов....тромав трол да го наречем....

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 19:29 от Angel_Dust

# 2 251
  • гр. София
Продължавам да имам индикация в Отговори за 1 нов отговор, но не ми излиза в коя тема е.
И все още бутон Нови отговори не ми работи и трябва да рефрешвам цялата страница.

изчистете кеша, най-вероятно ще помогне

За жалост не помогна. Все още имам индикация за 1 нов отговор, а темата, в която е, не излиза. И все още не ми работят бутоните Отговори и Нови отговори.

# 2 252
  • софия

... имам индикация за 1 нов отговор, а темата, в която е, не излиза.
И при мен е така. Спрях да обръщам внимание.

# 2 253
  • Другата България
Как става чистенето на този кеш?

# 2 254
  • София
Продължавам да имам индикация в Отговори за 1 нов отговор, но не ми излиза в коя тема е.
И все още бутон Нови отговори не ми работи и трябва да рефрешвам цялата страница.

изчистете кеша, най-вероятно ще помогне

За жалост не помогна. Все още имам индикация за 1 нов отговор, а темата, в която е, не излиза. И все още не ми работят бутоните Отговори и Нови отговори.

Някой е поправил правописна грешка в поста си.  Wink Ще ти изчезне след случайно отваряне на темата с редактираната публикация. По друг начин не се маха.  Whistling

# 2 255
  • гр. София
Какво съм поправила, не разбирам?  newsm78

# 2 256
Какво съм поправила, не разбирам?  newsm78
Не ти. Някой потребител в някоя тема е поправил поста си и сега ти излиза като наличие на нов отговор, а такъв няма.
Много е дразнещо, да.

# 2 257
  • гр. София
Аха, ясно, благодаря.
Преди да обновят сайта такива неща не са ми се получавали. Пък със сигурност и тогава се е случвало някой нещо да си редактира.

# 2 258
Аха, ясно, благодаря.
Преди да обновят сайта такива неща не са ми се получавали. Пък със сигурност и тогава се е случвало някой нещо да си редактира.

Преди също излизаше в известия, но ме насочваше направо към редактирания пост, а сега гадая.

# 2 259
  • гр. София
Излизаше, но не трябваше да се чудя в коя тема е. Сега нищо не ми излиза.

# 2 260
  • София
преди при редакция излизаше етикет ново на темата, но тя не излизаше в нови отговори.

# 2 261
  • Другата България
Пак да питам за този кеш-някой знае ли как се чисти?

# 2 262
# 2 263
  • Другата България
Благодаря ти, но ти си първата, която ми го даваш.

# 2 264
  • гр. София
По-горе в мой пост в цитат има линк от Бубанка за кеша.

Общи условия

Активация на акаунт