Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 104 021
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 325
О! Марианна, обсъжданите бутони са тези:

А ти обясняваш за нещо съвсем друго   Simple Smile
Най-важното е, че при теб всичко е перфектно и работи както трябва  Laughing
Е, да, но не при всички е така!

Не само тук, и в другия екран, в тема е ОК.
В екран при отвирена тема в подфорум:
Маркирай като прочетени работи коректно.
Спри следенето работи.
Известия не знам-да тествам сега ме мързи.-Проверих-работи и там.

# 2 326
Не ми харесва новата "бг мама". По трудно се намират темите във форума и полето е по-малко, а мястото за реклама в дясно -голямо. На мен ми харесваше повече старото, всичко беше по ясно и по-бързо достъпно.
Не ми харесва и на мен, най-вече основният облик на подфорумите, супер изблещен ми е и в същото време не откривам бързо това, което ми трябва. Може да е до навик, не знам. Аз по принцип СЪМ фен на промените, но ако от тях има практическа полза и ако са направени с цел улеснение, а не само заради самата промяна. Щеше да е интересно поне един сайт (тип социалка) да не прилича на ФБ, а да има свой собствен облик, но нейсе.
Най-много от всичко ме дразни, че "ново" ме праща в началото на всяка тема, която чета. Надявам се, че това ще се оправи (не мога да изчета цялата тема, сигурно вече 200 човека са го измрънкали) Simple Smile.

# 2 327
  • Варна
Най-много от всичко ме дразни, че "ново" ме праща в началото на всяка тема, която чета. Надявам се, че това ще се оправи (не мога да изчета цялата тема, сигурно вече 200 човека са го измрънкали) Simple Smile.

То тва вече от не знам колко време седи така и нито го оправят, нито реагират с обяснение. Толкоз ли е трудно да се оправи това Ново или просто да се разкара и да остане само Виж новото, което поне работи коректно?

# 2 328
На мен "Маркирай като прочетено" в новата версия си ми работи. Току що го тествах отново.
Добре мога ли да те помоля да натиснеш в този подфорум примерно http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0 бутона "Маркирай като прочетени", защото при мен изкача диалоговия прозорец "Сигурен ли си, че искаш да включиш известяването за нови теми в този форум?", но пък при натискането на 'Известия', всички теми ми се маркират като прочетени. Ето и кода който ми седи под бутона.
Код:
<a class="g-button2" href="/index.php?action=markasread;sa=board;board=21.0;sesc=f8d6c50ff947bde6c6155fb63079c70e">Известия</a>
<a class="g-button2" onclick="return confirm('Сигурен ли си, че искаш да включиш известяването за нови теми в този форум?');" href="/index.php?action=notifyboard;sa=on;board=21.0;sesc=f8d6c50ff947bde6c6155fb63079c70e">Маркирай като прочетени</a>
Скрит текст:

При мен се получава абсолютно същото.

# 2 329
  • София

То тва вече от не знам колко време седи така и нито го оправят, нито реагират с обяснение. Толкоз ли е трудно да се оправи това Ново или просто да се разкара и да остане само Виж новото, което поне работи коректно?

При мен работи вече.  Wink Пробвали ли сте скоро? С ИЕ съм.

# 2 330

Това "виж новото" изобщо не го бях регистрирала, благодарната съм ти, че го спомена Simple Smile! Но се надявам "ново" да си остане и да заработи.

Пробвам го постоянно, Таня67, обаче тц, връща ме на 1 стр. на темите.

# 2 331
  • Варна
Току що проработи и при мен, преди час все още не работеше и ме връщаше в началото. Разгеле, едно нещо оправиха.
п.п. Избързах с похвалите. Ми не, не работи! Една тема ми отвори като хората, останалите пак ги връща в началото Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 20:33 от Месечинка виторога

# 2 332
  • Варна
При мен, с Хрома, "новото" работи вече. Лоперите не са излезли още във ваканция. Mr. Green

Влязох и с Опера-работи! Peace

Сега не работи! Язък!

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 23:03 от Стейси Грей

# 2 333
При мен с моята Opera не работи  Rolling Eyes
При IE също.
Важното е, че Виж новото работи.
Някой е пипал по форума, но явно се нуждае от време.
Дори и така да остане с всичките бъгове, ще го преживея, но ако се върне онова чудовище (новата визия) - тежко ни  #Shocked

# 2 334
Не знам за какво точно "ново" говорите, но ако е това, което е в края на името на всяка тема в подфорум, при мен се вижда като един цял линк с името на темата и съответно ще отваря началото на темата, както и самото и заглавие. Може би зависи от разделителната способност и големината на екрана, за да се отдели като отделен линк.
Аз дори в старата версия не подозирах, че това е линк, защото го виждах само след името на всяка нова тема...  След имената на теми, които съм чела, нямаше такова ново, но може би е било на друго място, където не съм го забелязала..

А може и да говорите за някакво друго "ново", което още не мога да забележа. По-рано ми отговориха, че преди е имало "ново" на мястото на сегашното "виж новото", което също не бях забелязала....

# 2 335
Не знам за какво точно "ново" говорите, но ако е това, което е в края на името на всяка тема в подфорум, при мен се вижда като един цял линк с името на темата и съответно ще отваря началото на темата, както и самото и заглавие. Може би зависи от разделителната способност и големината на екрана, за да се отдели като отделен линк.

Да, за същото става въпрос  Peace

Току-що проверих-и при мен досега беше слято със заглавието на темата, и ми отваряше 1-ва стр. заСега работи Peace

# 2 336
УФСЪ, в примера от теб и на мен ми излезе това съобщение, да. Но на другите места, където съм пробвала, си работи коректно този бутон.
Заради празниците нямам много време за форума, но се надявам след тях да сме си със старата работеща версия. Знам, че няма да стане, но поне ще си помечтая.

# 2 337
  • Варна
Ами при мен ту работи, ту не Crazy

# 2 338
  • на брега на морето
Не виждам къде се отбелязват имените дни. По-рано бяха под рождените.

# 2 339
  • Ямбол
И потребителите не могат да се видят никъде или поне аз не успявам.
От падащата лента ме праща на начална страница.
Преди бяха видими и едни статистики, сега май ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт