Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 102 870
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Не само че няма промени, ми преди по едно време поне бяха добавили редактиране на поста, сега са се върнали и крачка назад...егати простотията...

Има редактиране, но е долу в ляво, ако не се лъжа.

Това с цитирането на постовете е ужасно. Като се съберат един в друг 2-3 поста и става трудно за четене. Защо са им тези кавички? В старата версия много добре се виждаше кой, кого цитира.

ооо да то е долу, по-долу,най-долу...егати... Crazy

# 2 671
Жалко, че не се съобразихте с основното ни искане и не уважихте желанието ни да не променяте вътрешния облик на темите в подразделите. Rolling Eyes
Няма лошо в промените, но нека те бъдат към по-добро и по-удобно пребиваване във форума, а не престоя ни тук за повече от 10, 15 минути да ни донесе здравословни проблеми. И да искам повече не бих могла да издържа без пауза, защото започвам да си напрягам зрението и си кривя стойката на стола, а заради форума да се сдобия с куп болести, не Stop благодаря.

# 2 672
В момента подписите на потребителите заемат 2/3 от цялото им мнение.
По принцип съм се погрижила да изчистя всичко, което ме дразни с адблок, но изчекнатото разположение на съдържанието вляво няма как да го подобря.

# 2 673
Абсолютно възмутена съм - без предупреждение, без нищо и айде пак... поне да бяхте ремонтирали версията бе, диви хора! Sick
Излишно е да казвам, че ще ме принудите и на работа да си сложа блокировка на рекламите, щом ще ми ги светкате по цял ден в очите... и ще започна да мисля къде да ида да си чеша крастата за парфюми и обувки - аз мама не съм и няма да ставам, не ме ИНТЕРЕСУВАТ гнусните ви реклами.
Толкоз.
Тъпотията ходи по хората, ама то толкоз тъпотия по нечий форум честно не бях виждала!
Айде, със здраве.

# 2 674
  • София
Отворена съм за преселване в нови хабитати из интернет пространството, драги съфорумки! Hug
И аз.

# 2 675
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия

# 2 676
  • в огледалото на живота
Уважеми разработчици,Вие за центриран текст;шрифт;марджини,формат и подобни термини не сте ли чували.....
Отново ли си играете с търпението ни или за вас то е глас в пустиня???

Признавам,зависима съм от форума в старата си версия;доставя ми удоволствие да чета и преглеждам различни неща тук,но потвърждавам,че в периода в който беше тестови за новия облик лично моето потребление претърпя огромен спад.....
Явно трябва да прекарвам минимално и набързо  времето си тук,ако искам да запазя очните си дъна от напрежение и вратът от ошипяване..... Tired

Ха със здраве,ползвайте си го както на вас ви харесва.....

# 2 677
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия
newsm10

# 2 678
Каква е промяната ???????

Не ви ли е срам ?!?!?!?!
Защо поне не си я оставихте официално тази гадост , а върнахте старата визия да подведете хората , че нещо се прави ?????

Ужасни сте !!!

# 2 679
  • На планетата Земя
Вие (каквито и да сте - собственици, акционери, притежатели, програмисти) не сте добре с този нов изглед! Такъв инат, такова незачитане на мнение рядко съм срещала на друго място!

# 2 680
  • София
То не е инат вече, това е наглост  ooooh! Crossing Arms !

# 2 681
  • където ми харесва
Добре де, защо поне не предупредихте....Това си е чиста гавра с нас!

# 2 682
Моля, ако не друго, то поне ЦЕНТРИРАЙТЕ ТЕМИТЕ.

Дори и моля не заслужавате!

# 2 683
  • София
Моля, ако не друго, то поне ЦЕНТРИРАЙТЕ ТЕМИТЕ.

newsm10

# 2 684
  • MJF
Наглост, безпардонност, безочие, липса на култура на общуване ................. описва акта.

Общи условия

Активация на акаунт