Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 102 869
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 655
И аз мисля да се оттегля.... Крайно време е след тези "промени"....

# 2 656
  • Сопот, Пловдив
ама аз наистина не виждам промени  ooooh!

Защото такива няма, направили са шрифта на мненията малко по-голям и това е.

# 2 657
  • София
Не само че няма промени, ми преди по едно време поне бяха добавили редактиране на поста, сега са се върнали и крачка назад...егати простотията...

# 2 658
  • Русе/София
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия

# 2 659
Към разработчиците:
Разбирам, че досега сте почивали...
Ако вече ви се работи, прочетете тази тема(дори може и да не е цялата) и се съобразете с конструктивните предложения на пишещите тук.

# 2 660
  • София
от 2 дена не съм влизаха и хоп изненада. Ужасно е, отказвам се да чета, докато това : недоразумение не се оправи. Не е удобно да се чете, да се гледат снимки ....

# 2 661
Не само че няма промени, ми преди по едно време поне бяха добавили редактиране на поста, сега са се върнали и крачка назад...егати простотията...

Има редактиране, но е долу в ляво, ако не се лъжа.

Това с цитирането на постовете е ужасно. Като се съберат един в друг 2-3 поста и става трудно за четене. Защо са им тези кавички? В старата версия много добре се виждаше кой, кого цитира.

# 2 662
  • София
екстра е така, само подписите малко големи идват, ако ги понамалят няма да е зле  Rolling Eyes

# 2 663
  • София/Горна Оряховица
Може и просто да си пиша ей така като глас в пустиня, и сигурно са предъвкани тия работи около стотина пъти, ама на първо четене неудобствата, които аз виждам:

1. Прекалено малко поле за четене на мненията. Не съм го мерила, ама общо-взето е половината екран само за мненията, всичко друго реклами.
2. Центрирано ... в ляво? Разбирам, че четенето почва отляво, но не е удобно главата ми да се изкривява само в една посока.
3. Мненията сякаш се "губят" под профила на автора. Преди, както си бяха в ляво профилите, хем текста си отиваше в центъра, хем ако не ме интересуват разни подробности от автора, не ми се набива на очи. А сега ...  Thinking .
4. Миниатюрен шрифт на мнението спрямо ... ами, спрямо всичко остнало. Виждам рекламите, виждам заглавието, виждам титлите на потребителя, обаче мнението гадая кое е  Crazy .

Абе ... и аз съм си за старата версия  Crossing Arms .

# 2 664
Не вярвах, че са толкова глупави да повторят същата грешка  ooooh!

# 2 665
  • В Космоса
Отворена съм за преселване в нови хабитати из интернет пространството, драги съфорумки! Hug

# 2 666
ВЪРНЕТЕ СТАРАТА ВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СИ ИЗГОНИТЕ РЕДОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ???? Close Close Close
и от мен върнете старата визия

# 2 667
Явно сте решили да карате на инат, но поне го центрирайте, това е абсурдно   Sick

# 2 668
Към създателите на сайта- или сте малоумни, или сте кьорави.

# 2 669
Мдаа, май наистина ще се откажа да влизам в Мамата.

Общи условия

Активация на акаунт