Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 233
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 850
Чакайте,чакайте!Изпуснала съм Confused
Продали са сайта ли?Кои са собственици вече?Mamma и Tatti не са ли администратори вече?

# 2 851
Дано, ако има промяна следващия път във визията, да е за по-добро, а не предишната "лудница".

# 2 852
  • София
Бъг било появяването на навата версия. А защо като върнаха обратно стария изглед на темите от следените теми изчезнаха тези без нов отговор? До преди въпросния бъг си ги имаше всички без да се ровя през профила.

# 2 853
Чакайте,чакайте!Изпуснала съм Confused
Продали са сайта ли?Кои са собственици вече?Mamma и Tatti не са ли администратори вече?

Отдавна .

# 2 854
Tatti още ли е администратор?

# 2 855
# 2 856
# 2 857
аууу балсам за очите ми - старата версия на темичките:)Simple Smile браво, а началната страница ще я преживея,  но тук не пипайте моля, и ако изобщо някой от който зависи нещо чете - не правете повече промени стана мазало

п.п наблюдението ми е , че новите промени по форума вдигнаха на крака много сериозни и културни потребители, които години наред са най- учтиви, с никой не са били в конфликт, в това число съм и аз ...

# 2 858
а едно време бг мама беше на първо място! Сега не знам
Всъщност собственика на сайта (Николов) каза - пето място!

# 2 859
  • София
Радвам се, че е пак старата версия на темите.

Но една от темите за оплакване, пусната в Клюкарника, е заключена от Tatti със следния коментар:
Цитат
Мястото на подобна тема е в "Правила, условия и указания".
Там има вече тема за това, а и в темата "Въпроси към модераторите и администраторите" е отговорено и на въпроса за причината за краткото връщане на старата "нова" визия. Беше грешка.
...
Няма никаква нужда от 10 подобни теми.
Заключвам всички, които не са на мястото си.

Искам само да кажа, че в момента стигането до подфорума "Правила, условия и указания" не е толкова лесно - този подфорум е някак скрит и не е логичен пътя до него. Ако не беше излязла темата  "Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта" в активни теми, щеше да ми е трудно да я намеря.

# 2 860
а едно време бг мама беше на първо място! Сега не знам
Всъщност собственика на сайта (Николов) каза - пето място!
А кои са на първите 4? newsm78Аз мислех, че си е бг мамма!

# 2 861
  • София
Искам само да кажа, че в момента стигането до подфорума "Правила, условия и указания" не е толкова лесно - този подфорум е някак скрит и не е логичен пътя до него. Ако не беше излязла темата  "Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта" в активни теми, щеше да ми е трудно да я намеря.

Е как ще е скрит? Има бърза връзка до него на заглавна страница - най-ляво, най-горе от всички бързи връзки  Thinking

# 2 862
  • София
Явно съм го пропуснала. Аз го намерих чрез падащата лента: Още.../Помощ.

# 2 863
  • софия
Заключиха се всички теми, в които имаше гласуване за новата визия. Те реално отразяваха масовото възприятие.

# 2 864
Радвам се, че е пак старата версия на темите.

Но една от темите за оплакване, пусната в Клюкарника, е заключена от Tatti със следния коментар:
Цитат
Мястото на подобна тема е в "Правила, условия и указания".
Там има вече тема за това, а и в темата "Въпроси към модераторите и администраторите" е отговорено и на въпроса за причината за краткото връщане на старата "нова" визия. Беше грешка.
...
Няма никаква нужда от 10 подобни теми.
Заключвам всички, които не са на мястото си.

Грешка друг път.. искаха да видят как ще реагират мишките в епруветките  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт