Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 440
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 660
За да разберат къде има проблем-се пише..таз тема не е ли и за това??
Ииии, да не са ми "длъжници", но ако не е за нас потребителите, то за кой е тоз форум? Rolling Eyes

# 661
  • В Космоса
За да разберат къде има проблем-се пише..таз тема не е ли и за това??
Ииии, да не са ми "длъжници", но ако не е за нас потребителите, то за кой е тоз форум? Rolling Eyes

Естествено, че е за това темата. Peace Но звучи малко арогантно вече, все едно са ни някакви слуги удовлетворяващи всяка наша прищявка, разбираш ли? Казвам това, след като се видя, че се действа по каквото може. Смятам е ясно, че няма опция всички да бъдат щастливи и доволни. Нека поне не се задълбочаваме в някакви детайли, дето утре няма да ни правят грам впечатление! Това искам да кажа аз и пак нищо към теб, специално, просто беше последния пост в този дух. Peace

# 662
  • Варна
Акаша, и аз мисля като теб!  Peace

# 663
Ако може някой да ми отговори:
-Наистина ли безцелното разхождане из дебрите на форума носи пари на Нег.бг.
-Дали промените ще си останат в заглавната станица или ще се пренесат и в темите

# 664
 Снощи доста време не ме "пусна" форума, искаше потребител и парола, но не приемаше моите. Излизаше в отделен прозорец това. Забравих да снимам Sad Сега всичко е наред. Бях свикнала с мобилната версия на телефона си, тази е близка до нея.

# 665
  • Варна
Откакто забраних всички Pop-ups не ми изскача противната реклама за кредити, която е вбесила ЗИЧЕ, а беше подлудила и мен. А в интерес на истината преди да ги забраня само тя ме дразнеше, нито шоколади са ми излизали, нито нищо, но тази отврат наистина бъркаше в здравето. Много са ми интересни, как си въобразяват, че с подобно агресивно натрапване ще постигнат друго, освен тотално отвращение на потребителя към рекламата и тотален игнор на рекламирания продукт?
ЗИЧЕ,
оправи ли се с нея?
Гледам, че все още в Бързи връзки не са добавени най-важните подфоруми, така ли ще остане наистина? На пазар и Клюто са по-важни от темите за проблемите около забременяването и бременността?

# 666
  • Варна

Месечинка виторога, ще споделиш ли как става тази забрана. Аз използвам Хром.

# 667
  • София
Мен нещо не ми се обновява като хората "Нови Отговори".
Т.е. като съм на страницата и отворя част от теите в нов таб, после като цъкам пак нови отговори нищо не се променя, чак с рефреш (F5), се променят нещата...

# 668
На началната страница (и на Отговори) полето с полезния/форумния текст е сравнително центрирано...
В момента когато вляза в някой подфорум текста със заглавията на темите идват изместени вляво заради двете свободни колонки (за реклами) отдясно.

Това така ли предвиждате да си остане???

# 669
  • Варна
k a t r i n,
аз съм с Опера, не знам за Гугъл Хром Confused Търсих, но не намирам откъде се забранява там, нека тези, които го ползват да помагат Praynig
Angel_Dust,
и при мен се случва този проблем, но се случваше и преди, със старата версия, може би е моментен бъг Confused

# 670
Мен нещо не ми се обновява като хората "Нови Отговори".
Т.е. като съм на страницата и отворя част от теите в нов таб, после като цъкам пак нови отговори нищо не се променя, чак с рефреш (F5), се променят нещата...

И при мен е така, не се обновява нито от "Нови отговори", нито горе от лентата "Отговори" трябва да рефрешна страницата. Другото което сигурно е бъг, отварям си темите а горе не се отразява на броя отговори продължават например да си стоят 5 нищо, че вече са останали само 2 неотворени.

# 671
  • София
На старата версия на мен не ми се е случвало, да нито от старото, нито от новото меню обновява, само с рефреш на страницата.

# 672
аз съм с Опера, не знам за Гугъл Хром Confused Търсих, но не намирам откъде се забранява там, нека тези, които го ползват да помагат Praynig
За Opera: Settings -> Preferences -> Pop-ups и от падащото меню си избираш

# 673
  • София
ad block/plus има и за хром

# 674
  • Варна
hot tea,
аз за Опера си го намерих, за Хрома се чудим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт