Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 136
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 675
А за Хром: Options -> Under the hood (таб) ->Content Settings -> Pop ups

# 676
до това ниво я докарах. доволно на този етап  Laughing

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 09:11 от bongo_2007 ®

# 677
  • Варна
Благодаря на всички   bouquet
Инсталирах adblock за Хром и изчезна най-накрая гадината. Не се наложи да избирам допълнителни опции.
Е, не можах да го докарам чак като на bongo_2007 чистичкия изглед. Останаха големите картинки най-отгоре на първа страница, ама те не ме дразнят толкова.

# 678
  • Galaxy 13197853088
Страстен ден
е било вчера.
Днес е добре.
сякаш.

# 679
Bongo, как успя да премахнеш голямата картинка на активната тема над Нови отговори?
При мен са блокирани pop up-ите, но тези фолеми фотографии направо ще ми избодат очите.

# 680
Благодаря, че се вслушвате в мнението на потребителите. Благодаря за по- тъмния цвят на заглавията в подфорумите, за премахнатите шаренийки на началната страница- аватарите и бързите връзки. Вземам си назад думите, че диалога е монолог, извинявам се за тях и още веднъж благодаря! Grinning

# 681
Bongo, как успя да премахнеш голямата картинка на активната тема над Нови отговори?
При мен са блокирани pop up-ите, но тези фолеми фотографии направо ще ми избодат очите.
Хващаш това, което не ти харесва и с десен бутон даваш stylebot,  след това style element > Layout & Visibility > Visibility > hide

# 682
Използвай Ad Block, ако мямаш си го инсталираш Peace

Не ви разбирам какви теми показва в "Следени теми"? Тези, които преди сте маркирали за следене ли?

И към собствениците: Ще центрирате ли подфорумите или това е крайното ви решение?

# 683
  • виртуално
Вече изглежда почти добре
Сега ако махнете и хороскопите  Praynig

# 684
Ох , снощи ми се взе акъла с тия диви лопери ! hahaha hahaha hahaha
Сега разбрах , че не съм цъкнала аз нещо грешно , както си помислих ! Crazy

Бонгоbouquet

# 685
  • Варна
Бре, не мога да повярвам. Успях да махна и огромните картинки в началото, появяват се за секунда, по скоро премигват и изчезват. Маркирах я, с десен бутон влязох в иконката на Адблока и ми даде хоризонтална стрелка, да си избера как искам да изглежда. После потвърдих и взе че стана. Но това е за Хрома.

# 686
  • Варна
Много се радвам, че се вземат под внимание коментарите ни! Hug
Началната страница е много по-добре така, голямата картинка в средата не ме дразни, само хороскопите са ми безсмислени - по-голямата част от потребителите сме преминали възрастта, в която живо ни интересуваха. Никога не съм цъкала на този линк във форума (освен по грешка, докато ми зареди сайта Crazy), нямам и намерение. Като чета, май няма никой, който да е ентусиазиран от тяхното наличие. Whistling

При новите отговори вече има номериране на страниците, както и шрифтовете са по-добре. Peace

Надписът "ново" до темите е активен, но препраща към първия пост на темата, а не към последния прочетен. Peace

Дано и изгледът на подфорумите да се центрира, че така вляво е дразнещ.

Най-много от всичко се надявам темите да си останат такива, каквито са си в момента - удобни за писане и четене, с красиви (достатъчно големи) аватари и подписи, подредени по настоящия начин. Praynig

# 687
  • София
Мен малко ме обърква бутона "ново", които си е по стария начин, но не е активен. Непрекъснато се опитвам да го цъкна и ме праща на първа страница от темата, ако няма да е активен, нека да бъде премахнат.

# 688
Имам доста неприятен проблем с "комуникацията" между "Нови отговори" и "Следени теми".
(Не знам дали е коментирано, нито дали тук е мястото, но да си кажа, понеже страхотно ме изнервя.)

В предишния формат на сайта маркираните за следене теми отиваха в "Известия", но ако все пак се разпиша в някоя от тях на 10-та или 35-та страница, както често ми се случва, те автоматично се местеха в "Отговори". Е, сега не става така - стоят си в "Следени теми", а ако дам "Спри следенето" там, тотално маха темата и от двата списъка... Само при мен ли се получава това?

# 689
Мен малко ме обърква бутона "ново", които си е по стария начин, но не е активен. Непрекъснато се опитвам да го цъкна и ме праща на първа страница от темата, ако няма да е активен, нека да бъде премахнат.

На мен ми работи,като цъкна на Виж новото и ме изпраща там докъдето съм стигнала последно,което много ми харесва Peace

Общи условия

Активация на акаунт