Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 094
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Говорим за "ново", а не за "Виж новото".

# 691
# 692
  • Galaxy 13197853088
Гледам дизайна, и си мисля, че падащата навигация по темите, не
се вписва добре.Знам,че е удобно, но някак си не му е мястото там
и не в този вид.Да уточня, говоря за остатъците от стария дизайн.

# 693
От няколко дни насам, всеки път когато влизам във форума го правя със страх, Cry защото не знам на какво са заприличали вътрешно самите теми и съм много доволна, че тях не ги променяте, не ги променяйте, и занапред, Praynig и без това ни дойде в повече предпразнично всичко случващо се от 16 Декември насам, че и малко отпреди това. Rolling Eyes

# 694
  • в морето до колене
Аз пропуснах снощните страсти, като просто не влизах във форума чак до 9 часа тази сутрин.  Grinning
Явно добре съм направила.

Относно бутончето "ново" - имам чувството, че са го поставили, за да удолетворят претециите на потребителите, че като няма такава индикация точно до заглавието на темата, а едва в съседната колона, и "стават разногледи".
И сега приемам ситуацията така - точно до заглавието на темата (както сме свикнали от преди) има индикация, че в нея има нови отговори. Но все пак, за да видиш именно новите отговори, трябва да използваш бутона "Виж новото".

Т.е. ново значи "има ново", а Виж новото е именно, за да го "видиш".  Peace

# 695
  • София
Имам доста неприятен проблем с "комуникацията" между "Нови отговори" и "Следени теми".
(Не знам дали е коментирано, нито дали тук е мястото, но да си кажа, понеже страхотно ме изнервя.)

В предишния формат на сайта маркираните за следене теми отиваха в "Известия", но ако все пак се разпиша в някоя от тях на 10-та или 35-та страница, както често ми се случва, те автоматично се местеха в "Отговори".

При мен не ставаше така, оставаха си в Известия.

# 696
  • София
Аз пропуснах снощните страсти, като просто не влизах във форума чак до 9 часа тази сутрин.  Grinning

Относно бутончето "ново" - имам чувството, че са го поставили, за да удолетворят претециите на потребителите, че като няма такава индикация точно до заглавието на темата, а едва в съседната колона, и "стават разногледи".
И сега приемам ситуацията така - точно до заглавието на темата (както сме свикнали от преди) има индикация, че в нея има нови отговори. Но все пак, за да видиш именно новите отговори, трябва да използваш бутона "Виж новото".

объркващо е така. Един трябва да е бутона, една трябва да е индикацията. Все посягам към "ново", за да отворя темата.

# 697
  • София

На мен ми е ясно че това е идеята, обаче навика си казва думата, непрекъснато се опитвам да вляза през бутона "ново".

# 698
  • Варна
Т.е. ново значи "има ново", а Виж новото е именно, за да го "видиш".  Peace
Ами тъпо е, надявам се, че не е това идеята. защото ако беше това е логично бутонът "ново" да е във форумите, където наистина не знаеш по коя тема има писано, а там то липсва. Сложено е в списъка с "Отговори", а е ясно, че щом темата присъства там, по нея има нови мнения.

# 699
  • Galaxy 13197853088
В активните теми, тази не присъства.

# 700

При мен не ставаше така, оставаха си в Известия.

При мен също, премахвах ги ръчно от "Известия", за да ми излизат само в "Отговори".

# 701
  • в морето до колене
Е, първите 10-15 пъти и аз го направих.  Grinning Сега сякаш свикнах.  Peace

Ами тъпо е, надявам се, че не е това идеята.

Аз съм склонна да приветствам усилията на екипа доста бързо да уважат едно често повтаряно искане на потребителите. Все пак не съм програмист и нямам идея, колко бързо може да се премахне вече съществуващата функция с бутона "Виж новото" и да се замени с нова, или да се премести на друго място.
Може и да се стигне до само един бутон в крайна сметка. Както и да го пренесат в подфорумите, а не да остане само на заглавната страница.

На мен вече ми сбъднаха една мечта вчера  Grinning (макар и с мъъъъничко бъгче в резултата, но го преживях)
Явно хората работят.

Но може пък аз да съм по-търпелива и хладнокръвна от болшинството.  Peace

# 702
И аз искам да благодаря на екипа.  Peace
Ако не бяха промените от последните 2 дни, едва ли щях да си инсталирам Adblock plus и да се науча да правя неща, които за по-лесно оставям на семейния админ  Heart Eyes

# 703
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря на екипа за отразените наши искания до този момент!

С нанесените корекции - удебеляване шрифта и смяна на цвета, списъците във Форум и Подфорум изглеждат бързо четливи и приятни за окото.
Остана само да намалите безумно широкия размер заеман от заглавията на раздела и подраздела за да се вижда това, което е важното, а именно самите списъци с теми под тях.

Остана това да го направите и за началната страница за менютата Всичко, Активни теми, Нови отговори и Следени теми, както и за излизащите списъци в панела под тях и страницата ще е приемлива за окото. Сегашното състояние - цвят и шрифт, дразнят и не са френдли. Peace

# 704
  • София
В активните теми, тази не присъства.

при мен присъства

Общи условия

Активация на акаунт