Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 860
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 75
  • Ænima/Albuquerque
Аз друго не мога да разбера. Страницата с новите отговори е в средата, като влезеш в някоя тема - всичко е вляво. Излизаш на нови отговори - в средата, в подфорум - в ляво... Ся, разногледа ставам! Наляво, в средата, наляво, в средата... О.о

# 76
Да кажа, че ми харесва новата версия, ще излъжа. Но имам една основна критика- чувствам се като в новинарски сайт, с отделена малка коментарна част, тип форум.
Мястото за коментари ми е безкрайно малко, дясната лента прекалено широка и отделена за прекалено ненужни и натоварващи основната идея на сайта информации. Като хороскопа, например. За него може да се отдели минимална част каре, линк....

Не успявам да се ориентирам особено добре. Това е другото. По-точно- не успявам да намеря подфорумите. Ето, и тази тема намерих, защото беше излязла в активни теми, не защото стигнах до подфорума.
Това с активните теми е още едно от нещата, които не ми харесва. Макар да съм редовен потребител и да пиша в повече от един подфорум, активното и интересното предпочитам да намирам сама.

# 77
  • London
А на мен ми е шарено и дразнещо да гледам тия двойни аватари из постовете на някои хора. Началната страница пасти да яде пред тоя кич значи. Tired

# 78
  • София
Защо, когато натисна някой от бързите бутони вляво, ме праща към съответния подфорум, но всичко е сбито вляво, а вдясно има една голяма бяла лента, която е празна  newsm78
Нали е за реклама! Който го гледа на нормално увеличение е добре,всичко му е в средата, аз с моето 150 % увеличение, всичко ми е вляво, с празно вдясно.

# 79
  • гр. София
Milka Choco Cow

Искам да сбъдна мечтата
си голяма - да бъда мама!

Местожителство:
 София

Явно виждаме различни неща. При мен само началната страница е различна.

# 80
На мен не ми харесва новата визия.Отвратителна е.Вече не ми се влиза в сайта.

# 81
не ми харесват аватарите на човека, който е започнал темата - объркващо е и разсейващо.

Абсолютно! По-добре аватарът да е на човека, който е писал последно в темата.

Много затормозяващ интерфейс, излишни детайли, ярки цветове.
Хороскопите просто ми вадят очите - "заковани" в една от основите части на екрана без да ме интересуват ни най-малко, разбира се.

# 82
Шоко, на мен ти и още една съфорумка ми излизате с по два аватара. Това нарочно търсен ефект ли е или е случайно?

# 83
  • London
Съдейки по това, да очакваме и промяната в темите, въпреки нежеланието на  хората, така ли? Confused

А на мен ми е шарено и дразнещо да гледам тия двойни аватари из постовете на някои хора. Началната страница пасти да яде пред тоя кич значи. Tired  Визирам изгледа на сканирания пост... още 2-3 пъти да копират аватара няма да е зле + подпис заемащ половината екран. ooooh!

# 84
Имам проблеми с новите отговори в темите. Когато искам да маркирам всички теми и дам 'маркирай като прочетено' изобщо не се отразява, а ме прехвърля в първата тема от нови отговори. Трябва да маркирам всяка тема една по една и чак тогава мога да ги маркирам като прочетени.
Също така би било страхотно да върнете възможността да се четат всички страници едновременно за по - малките теми.

# 85
  • София
Защо, когато натисна някой от бързите бутони вляво, ме праща към съответния подфорум, но всичко е сбито вляво, а вдясно има една голяма бяла лента, която е празна  newsm78
Нали е за реклама! Който го гледа на нормално увеличение е добре,всичко му е в средата, аз с моето 150 % увеличение, всичко ми е вляво, с празно вдясно.

Хмм, ако блокирам рекламите, ще освободя ли space?

Защо най-отгоре изскача ту Народното събрание, ту нещо друго? Това са най-актуалните теми, така ли т.е. в тях се пише в момента?

# 86
Колоната "бързи връзки" според мен е излишна.

Също изнесения бутон за нови мнения по тема (виж новото), бива да си е както преди-до заглавието на темата.

# 87
  • гр. София
Според мен в предишния си вид заглавната страница беше по-подредена и някак по-представителна. Сега прилича на подфорум заради всичките теми и картинките на аватарите. Някак е неподредено и хаотично. Липса цялостна визия. Липсва лице.

Никак не ми допада начинът, по който са написани заглавията на темите по подфорумите. Преди бяха по-нагъсто, ако мога така да се изразя, не така разтегнати както сега. Сега се виждат само по няколко заглавия наведнъж и трябва да се скролва, за да се видят следващите.

Харесва ми, че вътре в темите всичко си е както преди. Надявам се това да не се промени. Peace

Надявам се, че отгоре лентата с различните подфоруми и подподфоруми няма да бъде премахната.

На първо време това е, което мога да кажа.  Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 18 нови отговора.

Олеле!  Simple Smile

# 88
Колоната "бързи връзки" според мен е излишна.

Също изнесения бутон за нови мнения по тема (виж новото), бива да си е както преди-до заглавието на темата.

Абсолютно.
Обикалям цялата страница, че да щракна каквото ми трябва  Crazy

# 89
  • гр. София
Сега пък моите ли картинки станаха проблемни?  newsm78

Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт