Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 795
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 225
Много объркано значи , какво им беше да го обновяват в крайна сметка нали беше за нас , а на нас преди си ни беше готино , сега вече ми се иска , някой който разбира как се прави сайт и се заселвам там

btw-какво не ви харесва на някой гифчетата в подписите или аватарите  Mr. Green Laughing

# 226
  • София
Не ми харесва. Не мога да намеря опцията за "бавен" отговор. Не мога да намеря списък с всички форуми и подфоруми. Прекалено шарено е. От толкова години се мотая из интернет, за пръв път ми се случва да ми трябва "шофьорска книжка" за форум.

# 227
От последните публикации на потребителите се чете само последната страница мнения??

Shocked Сега си погледнах моите ииии....... няма нищо, освен последните. Тъпня.

Моите са си там. Номерацията е вертикална.  Laughing

# 228
  • Ланкър, планините Овнерог
От последните публикации на потребителите се чете само последната страница мнения??

Shocked Сега си погледнах моите ииии....... няма нищо, освен последните. Тъпня.

Моите са си там. Номерацията е вертикална.  Laughing

Скрит текст:

Да, и като кликнеш в/у номерацията, никъде не отиваш. Поне при мен е така

# 229
Първото впечатление е със смесени чувства. Изглежда ми претрупано в горната част на началната страница. Тия хороскопи вдясно и новото от всички форуми ми бодат очите. Лично на мен ми е излишно.

Иначе ми се струва доста по-центрирано от предната версия на началната страница. Отворих Красива мама и темите ми бяха като една - не е ли по-добре с леко нюнасиран фон в полето, където е заглавието на темата? Харесва ми менюто Всички/Активни теми/Нови отговори/Следени теми, макар че от тях засега ще ползвам най-вече Нови отговори.

Бутонът Back не ме връща на предната страница, където е списъка теми в Нови отговори, а зарежда същата с темата, която съм отворила. Същото е и при отваряне на тема от Всичко.

Чудя се как са подбрани заглавията, които са в панела над Всички/Активни теми/Нови отговори/Следени теми? На случаен принцип ли? Защото ... "Ново правителство, нов късмет", "Парфюмни размисли и страсти", "Секс за първи път" и най-смешните реакции на близките при новина за бременност не са неща, които бих отворила да чета. Стрелките наляво и надясно не работят - все същите 4 заглавия си стоят.

Това е засега. Приятно изненадана съм, че поне изгледът на темите изглежда не особено променен, ако нещо е променено изобщо.

Допълнение: Много ми е объркваща първата страница. Не мога да намеря например Родители в чужбина. Не е в Бързи връзки. Не можах да намеря и тази тема, където току що писах, та я намерих чрез списъка мои мнения в моя си профил.

# 230
  • София
Предишният облик ми харесваше повече и ми липсва... Sad

# 231
Само аз ли имам проблем с цитатите и снимките? Примерно на sourcherry последните мнения, които съм засичала не се виждат, също и тези в козметичните похождения.

# 232
Не ми харесва!  newsm11

# 233
Съжалявам,изобщо не ми харесва! Не че това ще промени нещо,разбира се. Не ми е приятна визията,натрупана е и е труден за работа- загубихте ме,дори и като четящ потребител Simple Smile

Интересно-като си загубите потребителите на форума,дали рекламодателите ще останат?

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 23:30 от red soul

# 234
Да, и като кликнеш в/у номерацията, никъде не отиваш. Поне при мен е така

Да, така е.  ooooh! Голяма излагация.

# 235
  • в сърцето на един мъж...
Не е кой знае каква промяна стряскаща, аз вече дори свикнах. Човек трябва да е адаптивен, който не е има проблем със себе си. По-добре свикнете, кажете си ''Дизайна много ми харесва'' и ви уверявам, че след 5-6 кликвания с мишката наистина ще ви хареса. Крайно време е да спре да се акцентира в този форум на мрънкане, реване, оплакване и тн. Банално стана вече...

Стряскащо е, че всичко е натъпкано в ляво и не е функционално. И дали сме адаптивни или не, не си ти човека, който ще определи. Всеки има право да си каже мнението. И повечето от нас го казахме, представи си и не сме ревали за аватари, а за съвсем различни неща. И не, не ми харесва, и не, след 5-6, че и след 60 пак не ми харесва. Това, което са направили е подигравка. А като ти е банално, има лесно, не чети Peace

Ако останат темите така и работят известията, хич няма да ми пука за началната страница, и без това не минавам през нея. Въпреки това не ми харесва как е подредено, трудно откривам темите, които следя, разчитам в момента на известията.

# 236
  • Варна
Аз не разбрах - оти ручаме жабетата?

# 237
Само аз ли имам проблем с цитатите и снимките? Примерно на sourcherry последните мнения, които съм засичала не се виждат, също и тези в козметичните похождения.

Аои аз виждам нещо красиво сред ужаса от тъпотия днес  Mr. Green подписа ти  Mr. Green
Иначе и на мен ми засичкат цитатите , даже по 2 пъти давам публикувай , че сече  #Cussing out

# 238
  • Варна
Повечето коментари в предишната тема бяха насочени срещу предвижданите промени при отварянето на конкретна тема, нещо, което към момента не е променено. Искрено се надявам темите да си останат такива, каквито са!
Началната страница ми е доста шарена и не си личат отделните теми, а част от картинките (аватарите и др.) са с доста лошо качество (някои дори са разтеризирани), подфорумите продължават да излизат вляво, което е дразнещо, но ще ги преживея, стига визията на темите да не се променя. Praynig

# 239
  • Варненска клюкарка
Просто съм искрена, изобщо не ми дреме какъв ще е форума, нали ние сме си същите? Нали пак има поле в което да се изкажем? Останалото са подробности. Не може 3 дни да се пищи на умряло за някакви аватари все едно сме в Тийн Проблем. Да не говорим, че едни и същи написаха поне 50-пъти, че не им харесва платформата, сякаш 1-2 не бе достатъчно. Настроението е такова, че не си давате шанс да свикнете, а по презумпция си карате на пълно отричане като онези баби дето като се разболеят и имат нужда от грижи се запъват като малко дете, че не могат да живеят в дома на децата понеже са свикнали в старата къща.

Абе ти добре ли си какво е това заяждане-сега и баби ли станахме само защото не ни допада нещо, Shocked Shocked Shocked или не разбираш че на много голяма цифра хора не им харесва и си го казваме просто защото не ни харесва ooooh!  И да, нещо което не струва е по-добре да се изсипем като цунами и да го оплюем болшинството, та може да се смили някой над нас, а 1-2 изобщо някой ще ги забележи ли ?!? Поварвай откак съм във форума, няколко пъти се е променял и съм свиквала на петата минута, но сегашното нещо което ни предлагат е безумие!

пп Аватарът ти е бабешки- може да изобразява Евита Перон, но не променя факта че изглежда като баба!

Общи условия

Активация на акаунт