Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 795
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 285
  • виртуално
Иска ми се тази дясна, много широка колона (с хороскопите, които аз лично не чета), да е скрита и , ако е възможно, да се показва със стрелка например, за тези, които желаят да я видят.

и аз искам да ги разкарам от екрана  #Cussing out

# 286
Доволна съм и то много, че вътрешното оформление на темите е запазено.
Нямам никакъв проблем с намирането на тези, които съм намирала и досега.
Очаквах много по-драстични промени и съм приятно изненадана, че са се спряли само до външната промяна на форума без да навлизат в самите теми, дано Praynig и не ги променят, но пък нали вече сме 17 и би следвало промените вече са завършили още вчера на 16.12.2013г.

# 287
тази тема как да я намеря в заглавната страница  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=33.0

# 288
  • Варна
На този адрес, все още излизат старите "нови отговори": http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies
Аз май тях ще ползвам.
Уау, как го намери това? Златна си. А дали някъде няма и стария изглед на форума Crazy

по презумпция си карате на пълно отричане като онези баби дето като се разболеят и имат нужда от грижи се запъват като малко дете, че не могат да живеят в дома на децата понеже са свикнали в старата къща.
Значи ако не харесам всяка боза, която ми предложат излиза, че се държа като баба? Кажи ми, че се шегуваш, моля те Joy Joy Joy

Neidjal,
вътрешното оформление е запазено временно за съжаление. Ще променят и него, не се надявай, че ще остане същото Whistling

# 289
  • София
Така.
StyleBot на Chrome (Oбичам google!).
Постигнах ето това:

# 290
Месечинка виторога, нали промените бяха за вчера, вече сме друг ден, друга дата, защо да продължават с промените на вътрешното оформление на темите!? Не искам! Нека поне в посещаваните от мен теми ми бъде приятно както досега!
bongo_2007, просто изпиши името на самата тема и ти се появява автоматично, току що пробвах.

# 291
  • Germany
Така.
StyleBot на Chrome (Oбичам google!).
Постигнах ето това:

Изглежда много добре  Wink

# 292
  • София
Може още много да се бърника - да се променят шрифтове, размери...
Просто нямам време сега.
 Grinning

# 293
Добро утро  Flutter

Искам да мога да виждам ВСИЧКИ публикации от даден потребител, АКО ПОЖЕЛАЯ

Ако щете си сложете отделен линк за "Виж ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ", ако щете си го направете както беше, ваша работа, НО ХОРАТА, които са ПОТРЕБИТЕЛИ във вашия сайт искат да имат опцията да виждат ВСИЧКО!!!

# 294
тази тема как да я намеря в заглавната страница  newsm78

Скрит текст:

# 295
Може още много да се бърника - да се променят шрифтове, размери...
Просто нямам време сега.
 Grinning

Наистина шрифта на темите е доста голям и направо боде очите  ooooh!
А и защо не може да се направи така, че потребителя да избира коя версия да гледа.
Както е например в БГ мапс. Там си избирам старата версия и ми е по-приятно за гледане и ориентир.
Ако е възможно да се направи така ще е супер Blush

# 296
  • Другата България
Открих  Grinning  Като се влезе в профила и от него в Известия и Е-мейл се виждат и темите без нови публикации.

Sad Аз пък не мога да го открия.А и мен ме интересува това, искам да чета теми, в които има важни неща поне за мен, повечето в здравословни проблеми.
Би ли обяснила как го намери да видя в моя телевизор ли е проблема или не Praynig

# 297
В новата версия от къде се влиза във Важно - Правила, условия..;  - Благотворителност; ...?

# 298
  • София
И аз ще си поиграя с StyleBot по-късно. Red, постигнала си добър резултат  Peace

# 299
  • Ямбол
тази тема как да я намеря в заглавната страница  newsm78

Това е подфорум Родители, отглеждащи сами децата си, който е достъпен отвсякъде от падащата заглавна лента от меню Дом и семейство.

Общи условия

Активация на акаунт