Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 728
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 330
  • София
...
Да, трябва да се генерира трафик, затова колкото повече ровим, толкова по-добре  Laughing ...

Добре де - пишещите са 5% и въобще не са целевата група. Защо на тях не им се спести?  Twisted Evil

Хмм, мислех, че доста повече от 5% пишат  Thinking Нямам идея, защо не им се спести  Tired

# 331
Извън конструктивните мнения - какво трябва да се се случи, че част от скъпите потребители да разберат, че на подобен език и тон мястото им е на друго място, ако въобще някъде възпитанието допуска да се държиш, все едно някой непременно ти е длъжен?
Вместо "+1", ще кажа, че заставам и аз зад това мнение.
Освен всичко, ако няма лигавщини, можем да си бъдем даже и полезни взаимно.

Подкрепям! И бих добавила също, че при всяка промяна на форума положението е винаги едно и също. Миналия път пак беше война, не искахте новия вид, пък сега много си го харесвате и искате да си останете с него. Замислете се! И се замислете също, имало ли е случай тук, в който никой не се е съобразявал с мнението ви, ако е логично?

И аз подкрепям! Престанах да влизам в предишната тема, защото грозните думи и инфантилни реакции, които се изляха там, ми дойдоха малко в повече... Малко умереност и  повече добро възпитание вършат чудеса - и тук, и в реалния живот  Peace

Конкретно по темата:

- Моля заглавията на темите да се контролират правописно! След като различни теми по една или друга причина са изведени на заглавната страница на форума, те стават негово ЛИЦЕ. Изключително ме дразни изнесена тема имали практикуващи остеопати у нас  Naughty Вътре в мненията всеки е свободен да демонстрира колкото си иска липси, но поне заглавията е редно да се редактират.

- Липсва ми бързия достъп до "Правилата..."

Засега нямам други забележки, ориентирам се добре; няма нещо, което чак да ме дразни; очаквам с нетърпение и новостите в изгледа на самите теми.

И само да споделя, макар че не е съвсем по темата - когато погледът на човек свикне на дву- или три-колонен екран, после му е трудно да се "разхожда" по цял екран. Знам, че не е коректно да се дават линкове към други форуми, но само за онагледяване - това например е абсолютно нечетимо в ширината си  Crossing Arms

# 332
А как да спра следенето на теми, маркирам "Спри следенето" и после? Не намирам бутонче за ОК, Enter или нещо друго за да активирам действието.  newsm78

А що се отнася до умереността и доброто възпитание, които чудеса вършат, ами нали ние предимно от липсата на умереност при промяната на сайта се оплакваме и питаме, и вместо да получим отговори, както изисква доброто възпитание, влезнаха да ни кажат, че ние по принцип  си се оплакваме и явно затова не заслужаваме да ни се обърне внимание ами да свикваме и това е.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 10:30 от Анонимен

# 333
Може още много да се бърника - да се променят шрифтове, размери...
Просто нямам време сега.
 Grinning

Отвори тема - как го постигна Simple Smile Не се шегувам!

# 334

Да, трябва да се генерира трафик, затова колкото повече ровим, толкова по-добре  Laughing Това е като онази реклама за миенето на съдовете "всяка капка и дрънка стотинка в касичката", само че тук е всеки клик  Peace

Лошо няма, само да беше по-изчистена версия, но...   Simple Smile
Не съм наясно с принципите и техниките, но ще кажа като някой, който често си кликаше из различните подфоруми и се зачиташе в различни теми, в които не искам да пиша, но ми е интересно да се зачета. С тази заглавна страница, в която буквално се давя, ще се огранича до 6-те теми, в които пиша и няма и да ми хрумне да поровя ей така, защото имам 5 минути и съм решила да видя какво се обсъжда в Семейни отношения например.

# 335
А как да спра следенето на теми, маркирам "Спри следенето" и после? Не намирам бутонче за ОК, Enter или нещо друго за да активирам действието.  newsm78
Маркираш и кликваш "Спри следенето"

# 336
  • Другата България
До Благотворителност как да се добера? Embarassed
Извинявам се, ако вече е задаван въпроса, ама не смогвам да изчета всичко.....

# 337
от падащата синя лента (горе). избираш  Дом и семейство.

# 338
Тези "Бързи връзки" ужасно ми бодат очите!
Абсолютно е безсмислено да има такава колона, която заема толкова място, при положение, че съществува горното падащо меню, което е много по-функционално и прегледно. Не разбирам наистина какъв е смисълът от този панел и на кого е нужен?!

Искам само да споделя, че привествах предишните промени във форума - още в първия момент новите елементи ми се сториха елегантни и разумни и по тази причина никога не съм се изказвала отрицателно за тях. Сега положението изобщо не е такова и това е причината да поствам в тази тема.
Има поне 100 примера в други теми, които показват, че да си правим забележки един на друг (или по-скоро една на друга) до абсолютно нищо не води - нито ставаме по-конструктивни, нито ни е по-забавно.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 10:37 от scaramouche

# 339
  • Другата България
Бонго, благодарности!

# 340

само аз ли не разбрах къде там?
Там има Родители по градове, Родители в чужбина..

# 341
След около час заигравка с началната страница, мога да кажа, че едно нещо ме дразни и натоварва. Нито е трилентовото разделение на страницата, нито активните теми, нито новите отговори.
Много е шарено! Шареността идва от изведените картинки веднъж при бързите връзки- 12 на брой- малки и шарени. Втори път от четирите преливащи една в друга снимки и горната, голяма, на плъзгащото се меню, над активните теми, новите отговори и следените теми. И сега идва и техен ред- извеждането на аватарите на потребителите. Защо? Ужасно дразни и натоварва това са двадесетина и повече мигащи, въртящи се, святкащи аватари. С притурка анимираната реклама в дясно и еййй толкова големия хороскоп.

Ако може в бързи връзки вместо крадени от нета снимки да бъдат сложени стилистично издържани една с друга графики, отговарящи на съответния подфорум, снимките в плъзгащото се меню, първо, ясно да се разделят една от друга, второ, да са по-монотонни и неангажиращи, и да не се извеждат аватарите на потребители на заглавната страница, ще бъде чудесно.

# 342

# 343
Най- отдолу под Родители в чужбина, на същата колона.

# 344
  • в морето до колене

Така по-ясно ли става?

Общи условия

Активация на акаунт