Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 633
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 375

От ника ти горе вдясно, от падащото меню -> Известия
Не е от там. От ника отиваш на "Профил" и после на "Известия и Е-мейл"  Peace

# 376

От ника ти горе вдясно, от падащото меню -> Известия
Не е от там. От ника отиваш на "Профил" и после на "Известия и Е-мейл"  Peace

Peace
благодаря

Де да можеше страницирането да не е вертикално и да можеш да отидеш на друга страница от известията си.  Thinking

# 377
Дано го оправят и това  Peace Сега видях, че наистина стои само на първа страница и при избор на която и да е друга страница, пак те връща на първа.

# 378
  • в сърцето на един мъж...
Бърдсфлу, едно е да преминеш от нешо не толкова добро, към нещо умерено и изчистено и съвсем друго е да минеш от умерено и изчистено към кича и чалгата на първа страница. Сори, ама ако на теб ти харесва така, то на повечето от нас не ни.

Аз за сега още не съм открила бъгове, надявам се да не открия такива докато ползвам форума. С едно изключение, че цветово си е ужасяващо ярък, заболя ме главата Confused Преди като че ли беше по-умерен цвета. И се надявам да си остане в този вид вътрешното оформление, тъй като не минавам през първата страница Grinning

П.С. Открих едно положително нещо, което много ми харесва и се надявам да не е бъг в системата, а да се запази. При промяна на вече постнато мнение, системата го отразява като ново. Преди това не беше така.

# 379
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Къде изчезна възможността да определям времетраенето на сесията си?
В момента или се примирявам с автоматичните 30 минути или с предложението да съм вечно логната.  newsm09
Какво да правя като не ме устройват и двете?

# 380
Искам да  пиша в тема, която следя, но понеже няма нови отговори в нея и не се появява в менюто ми ИЗВЕСТИЯ. Как мога бързо да отида в темата и да пиша в нея?  Преди като отида на известия се появяваха и темите, в които няма нови отговори. Благодаря

# 381
Хора , много сте дразнещи с тези двойни аватари ! Confused Confused Confused

# 382
както споменах и преди, докато аватарите са си с нормални размери и не ми се разхождат реклами в полето за четене, другото не ме вълнува особено . Даже в момента не ми забива форума както преди с ходещите кредити .

# 383
Къде изчезна възможността да определям времетраенето на сесията си?
В момента или се примирявам с автоматичните 30 минути или с предложението да съм вечно логната.  newsm09
Какво да правя като не ме устройват и двете?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=login2

# 384
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

happy mama , ами не ме чети!
Не харесвам новата версия. Натрапват ми шарения и ненужна "информация" - натрапвам и аз. Не правя нищо по-различно от собствениците на сайта, просто отвръщам по същия начин. Това си е моята форма на протест. Имам право на такъв. Peace

ГАЛИ_ ще погледна, благодаря.    bouquet  

П.П. Погледнах, но ти просто ме пращаш в началната страница.   33uu 

# 385
Не чета теб , но ми се набиваш в очите ! Twisted Evil

# 386

ГАЛИ_ ще погледна, благодаря.    bouquet  

П.П. Погледнах, но ти просто ме пращаш в началната страница.   33uu 

Излез първо, след това опитай.

# 387
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Що така изтерясвате, дами? Ясно е, че работят и затова е бъг-а.
Даде ви се възможност за дискусия, вие пък взехте, че се оляхте.
Охх, още една да ни учи какво можем и какво не. Аз да съм ти казвала какво да пишеш тук, че ти да си позволяваш това за мен?

Хора , много сте дразнещи с тези двойни аватари ! Confused Confused Confused
В какъв смисъл двойни?

# 388
Като на profi_1 .
В такъв смисъл двойни .

# 389
Стига сте скролвали де - насладете се малко на картинките най-горе. Вижте как са се постарали хората  Whistling Crazy

Харесват ми! И като цяло новите неща ми харесват!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт