Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 619
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 465
Аха ясно Grinning

# 466
Май намалиха централния панел или?
Иначе направо вадеше очите.

# 467
Когато кликна на Отговори в горната синя лента и като ме хвърли на първа страница - синята дублираща лента, която се появява с Нови отговори (под горната) - Та колкото и после да натискам Отговори в горната или Нови отговори в долната лента - никога не ми обновява темите.. а знам че е писано вече в нови теми.
Знам, че е писано в конкретна тема, но списъкът с теми не се обновява... За да стане това трябва да кликна или на Следени теми, или Известия... или произволна тема и като се върна на Отговори - чак тогава ми обновява информацията.
Въпреки, че тук е форум, понякога текат бързи разговори и не знам как да следя темата... до сега съм го правила като кликам на горната лента Отговори.
Сега ми презарежда единствено от отметките ми в най-горната лента на Мозила.

Дали го обясних разбираемо..
щракаш на актуални теми (бутона в ляво) и после пак се връщаш в нови отговори.
щракаш като ненормална и това си е  hahaha

ако това не е бъг или недомислие което ще оправят... ако си прав и останат така нещата, ще е адски жалко, защото започват да ми губят и времето!  Twisted Evil

Как така няма да мога да си актуализирам страницата с Новите отговори и трябва да правя допълнителни кликове?
Добре, че е Мозилата за сега... само се чудя за какво са ми всички допълнителни ленти пред очите. Целият монитор ми е в ленти - 9 броя заедно с Мозила... Как пък не измислиха нещо скрито и само при повикване да излиза...  ooooh!
Това моето си е мазохизъм.. чао

# 468
... Как пък не измислиха нещо скрито и само при повикване да излиза...  ooooh!
Това моето си е мазохизъм.. чао
мисли, мисли ... кой да го измисли ?   до сега изкарахме Новогодишните премии на мислителите  hahaha

# 469
Ще върнете ли опцията Всички за четене на цяла тема с под 20 страници? Възможно ли е тази опция да я има и за по-дълги теми?
Да се присъединя към питането. Whistling

# 470
  • Ямбол
Лилянa, с какво изчисти рекламите и въртящите се картинки (визирам първия ти линк) ?
С АдБлок.

# 471
Лилянa, с какво изчисти рекламите и въртящите се картинки (визирам първия ти линк) ?
С АдБлок.
Toва програма ли е?

# 472
  • София
Да предложа нещичко:

След като махнахте аватарите пред всяка тема (похвално!), името на темата пак "избяга" в ляво.
Предлагам, за да центрирате визията, да сложите иконка за подфорума, към който се води съответната тема и тази иконка всъщност да е линк към подфорума.
Заглавието на темата да е удебелено, за да се вижда най-ясно. Бутончето "Виж новото" може и да е по-малко.
Ето така:
Скрит текст:

# 473
  • на брега на морето
Къде са ни темите от "Известия"?  Трябва наново ли да ги добавим или изобщо не можеш да добавяме такива теми?  newsm78

В Следени теми (от бутона Известия) се виждат вече само темите, за които сте пожелали известяване и в тях има нови отговори.

Настройките на известията са в профила, където се виждат всички абонаменти и настройките за тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=notification

Ми Мамма, възмутително е! Няма ми теми, които си пазех и ми бяха важни, а някои от тях с голяма емоционална стойност!!! Откъде да знам предварително какво е  трябвао да си маркирам? Искам си затритите теми!!!

# 474
  • Пловдив
Ужасно ме дразни излизането долу вдясно на реклама за бърз кредит ! Това може ли да го премахна за постоянно ?

# 475
Да предложа нещичко:

Скрит текст:

Това бутонче, което предлагаш е много хубаво, но няма ли да сбие много по-дългите заглавия на темите. Не е ли по-добре примерно вместо да се слага иконки за разделите и да водят към тях, на тяхно място да се сложи бутона "Ново". Така хем ще е центрирано заглавието, хем бутона ще е пред заглавието, като по-голям? Или няма да е хубаво така? newsm78

Ужасно ме дразни излизането долу вдясно на реклама за бърз кредит ! Това може ли да го премахна за постоянно ?

Можеш с AdBlock добавка към браузъра ти...

Ми Мамма, възмутително е! Няма ми теми, които си пазех и ми бяха важни, а някои от тях с голяма емоционална стойност!!! Откъде да знам предварително какво е  трябвао да си маркирам? Искам си затритите теми!!!

Ти ако вече си ги била маркирала с "Извести", те трябва да ти се намират в Профил -> Известия и Е-мейл.

# 476
можеш. вземи си кредит. до 20 мин  ще стане  hahaha

# 477
  • в морето до колене

Доколкото разбирам, нищо не е затрито. Просто системата буксува и точно в този си раздел е бъгната в момента. Просто не работят страниците назад. Всичи чакаме да го оправят.  Peace

А и все още съществува вероятност да ги сложат на заглавната страница всичките, а не само тези, в които има нови отговори.
Или се размечтах?  Mr. Green

# 478
  • Ямбол
С АдБлок.
Toва програма ли е?
Приложение към браузъра: https://getadblock.com/

# 479
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Бих добавила още един глас срещу ненужно разтегленото неколкократно повтаряне на заглавия на форум и подфорум при влизането в тях. Заемат половината екран. Ако се намалят ще може да се вижда по-голяма част от самият списък с теми.

Общи условия

Активация на акаунт