Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 483
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря и аз на Barbabeau. Намерих къде да го направя. Сега първата страница изглежда изчистена и спретната и аз спокойно мога да я ползвам. Simple Smile

Надявам се, че тези, които правят сайта, не се обиждат, но така е най-разумно - който иска, да гледа менютата, който не иска - не. И дизайнерите сити, и потребителите цели.  Wink

# 541
Благодаря за оправения шрифт на темите в подфорумите, така е много по-прегледно!  Twisted Evil

# 542
Не разбирам защо трябва да се мъчат хората,да инсталират допълнителни добавки и глупости,при положение ,че преди си беше супер,потребителите си бяха свикнали и си работеше перфектно?

# 543
Темите в подфорума, в който пиша са с почернени и отлично четящи се заглавия. Party
Мнаго благодаря на екипа, че наистина се съобразява с мненията на пишещите тук, въпреки, че съм наясно, че няма как да ни бъдат изпълнени абсолютно всички искания.
Ако не промените и самите теми, ще сте просто супер.

# 544
И последно, тъй и тъй сме се разшетали Simple Smile
за шарената лента с хороскопите, която се бута между мненията на всяка страница:

bg-mamma.com##div.small-horoscopes2

И аз не искам никого да обиждам, от ден първи, та до днес винаги съм ползвала форума без филтри и "подобрения", като изключим вградената опция да не се виждат подписи (тоест и на Мамма и Татти отдавна им е било ясно, че понякога шаренията идва в повече).

# 545
  • Другата България
Известията се оправиха. Има ги и тези, по-старите теми в които никой не пише. Peace
При мен защо не са? Излизат ми само последните теми, в които съм писала и някакво вертикално странициране, на което като кликна на последната страница ме връща на първата? Аз ли не правя нещо както трябва?

Shocked Оправи се. Дали някой ме прочете или се оправи от самосебе си-не знам.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 19:29 от Merri_An

# 546
  • Куциндрел
Когато искаш да видиш мненията на даден потребител, клика върху страниците не работи. Както и клика върху "Всички" на темата.
/не знам дали вече са писани тези неща.../

# 547
Не ми допадат картинките горе - трите инфантилни братц кокошки, които пият кафе; в един подфорум горе има някаква замислена в поза "седя си в тоалетната"... Излишни ми се виждат. Rolling Eyes Дори не са съгласувани помежду си - анимация и снимки.

Твърде много трябва да се скролира в списъка с темите поради удебеляване на мястото със заглавието на темата.

Сайтът е наклонен наляво и а-ха да се кълбучне. Менюто вдясно е неприятно, отблъсква, тежи, че и преследва като скролираш. Буквално половината екран е зает от това.Sad

Бързите връзки вляво - би било добре да може човек сам да избере своите връзки.

Хороскопите - направо нямам думи, не ви разбирам, не схващам защо са толкова нужни, важни, потребни. Confused

Има някакъв проблем с "отговори" - не ми излизат нормално възможностите за отбелязване на прочетено и за спиране на следеното, а са в малко квадратче със стрелкички за скролване.

Блед изглежда фонът със списъка с теми в подфорумите, измит някак.

Като цяло впечатленията ми от новата "платформа" са отразени на аватара ми. Grinning

# 548
  • София
Дано не е глупаво въпросчето ми. Пиша в една тема в потребителския- Домакини. Отакто форумът е с нов облик не миизлизат новите публикации от нея. За другите теми, в кито съм писала, не съм сигурна дали не излизат или просто никой не е писал в тях, ще проверя. Но в Домаините ми излизат новите отговори чак като вляза в подфорум Потребителски. Да не би някакви отметки нови да трябва да направя?

# 549
Благодаря и аз на Barbabeau. Намерих къде да го направя. Сега първата страница изглежда изчистена и спретната и аз спокойно мога да я ползвам. Simple Smile

Би ли ми помогнала , ако менюто на Мозила ти е на английски ? Praynig

# 550
  • в сърцето на един мъж...
Barbabeau, жива да си  bouquet Спести ми много нерви!
happy mama ако имаш ад блок плюс, отиваш на туулс, от там адблок плюс, филтър преференсес, ще ти излезе един прозорец, там има къстъм филтърс, там в ад филтър груп е началната страница на мамата, само до ком. После отиваш в другата половина, там има опция ад филтър и там добавяш 4те линка, които е дала Barbabeau.

# 551
изчистих всички картинки от първата страница

# 552
  • Пловдив
Аз искам да изчистя този изкачащ прозорец, че много ме изнерви  smile3511 smile3511

# 553
  • Сливен
Честно казано немам нерви да правя тези упражнения с добавки за блокиране на картинки. Ползвам поне 5 различни компютъра и на всички трябва да го направя нали Thinking. Като гледам рекламните полета и ми става зле - съвсем за мезе ни вземахте, тези мигащи постоянно реклами са отврат. Това бе единствения ми форум а сега ще остане в миналото май. От два дни не ми се гледат и ми е изнервящо да търся темите които следях. Някой спомена че сме като ощипани, е ми така си -правят промените не за да привлекат повече потребители а за да си лансират рекламите Crossing Arms

ПП - Докато пиша отговора отгоре все мига тази реклама на Своге. Еми гадно ми е - погледа ми се разфокусира направо. Поне да беше по малко рекламното каре.

ППП Еми не издържах на шаренията  ooooh! и добавих поне на единия компютър АДБлок.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 20:28 от Алана

# 554
  • Варна
Аз искам да изчистя този изкачащ прозорец, че много ме изнерви  smile3511 smile3511

+ 1
На всеки клик изскача.

Общи условия

Активация на акаунт