Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 449
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque
Взе мощно да ми писва, пичове...

# 631
  • Пловдив
Не, не се търпи.
Тази реклама изскача въпреки всички опции на Адблокъра.  Twisted Evil Close

Само ние двете ли сме с тази шибана изскачаща реклама  smile3515 smile3516

# 632
  • Варна
Взе мощно да ми писва, пичове...
+1

ТАЗИ РЕКЛАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Иде ми да си разбия компютъра.
Аз ви казвам "адиос".

# 633
  • София
Ако някой администратор въобще чете тази тема нека да оправят опциите „Ново“ и „Вижте новото“ - последната в дясната колона работи, ама първата в лявата колона след заглавието на темата прехвърля в първата страница и въобще не е нищо „Ново“

# 634
  • В Космоса
Изводът ми е, че трябваше с време да се действа с анкета. Сега поправките идват по-натоварващо, отколкото ако се бяха взели навреме предвид предпочитанията на потребителите.

# 635
Чисто, спретнато и без реклами. Благодаря, че ме насочихте към стайлбот.
Харесва ми, че бързите връзки са в ляво и се оправи проблема с пощата.

# 636
Искам да попитам нещо, тази промяна колко, ще продължи-дни, седмица, две, месец, колко!?

# 637
Не съм чела всичко, но за Мозила ад блок теглите тук https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/adblock-plus/. После ако трябва ще обясня наново кое как да блокирате  Wink
Абе тъпо е всичко с това обновяване. Дано поне си докарат планираната печалба  Money

# 638
Първата страница сега ми излиза много зле - всичко е отляво и се припокриват нещата едно върху друго, което означава, че почти не мога да натисна никакви линкове. Освен това ми иска username и парола (което просто го затварям):
Цитат
A username and password are being requested by http://dev.bg-mamma.com. The site says: "divi loperi only molim. edi."
Joy

Извинявам се, но се смея на глас. Това ми прилича на СМС-съобщение със забавен начин да се напише developer, пропусната запетайка пред "молим" и името Еди накрая.  Laughing

Едно време Еди пишеше и сред потребителите, готин е. Laughing

Не го знам, но щом казваш.  Wink На мен ми беше особено смешно, защото на норвежки lopper е бълха. И аз си го прочетох като диви бълхи, леко спелувано грешно и с побългарено окончание.  Laughing Извинявам се за офтопика, виноват.  Mr. Green

Сега забелязвам, че на Всичко и Активни теми не се показват страниците. Може и други да са го споменали преди мен, но на Нови отговори си ги има.

# 639
Ихууу има "Ново" до заглавието на темата  Peace

# 640
На мен в известия вече ми излизат и темите за които съм абонирана и няма нов отговор. Не знам на кого точно, ама много много благодаря, това ми беше една от големите болки. Вече имам надежда че форума ще ми хареса и в новия вид  Grinning Hug  bouquet

# 641
  • Варна
Не, не се търпи.
Тази реклама изскача въпреки всички опции на Адблокъра.  Twisted Evil Close

Само ние двете ли сме с тази шибана изскачаща реклама  smile3515 smile3516
И при мен изкача гадината и не мога да разбера, защо при другите не се вижда. И няма махане туй чудо, направо ми идва да  badcomp
Поне оправиха пощата и старите публикации.

# 642
  • Ænima/Albuquerque
Ихууу има "Ново" до заглавието на темата  Peace

При мен води до първия пост на темата.

# 643
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо ми излизат снимки от аватари или подписи при текста (постинг)?  newsm78

Моля, чужбинския също да е в бързата връзка... Praynig

# 644
  • на брега на морето
Известията ми се оправиха. Новата подредба е по-добра от старата. Преди беше изпитание на нервите изтриването на тези, които вече не ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт