Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 447
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 645
Просто ми е покъртителна тая нова визия, началната страница е толкова претрупана, изместена от центъра, гадна за ориентиране и т.н., че направо ми идва да се разлогна и да си забравя паролата навеки. ooooh!

# 646
  • Там,където се събуждам щастлива.
За коя реклама става въпрос? На бисквитките ли?  Tired

# 647
  • София
Чистичко ми е на мен, дивите лопатари изчезнаха, само трябва да се правя, че не виждам огромните хороскопи.

# 648
  • В Космоса
Аз съм доволна, че се действа по въпроси засегнати от потребителите.  Peace
Шаренията от заглавната страница се премахна. Надявам се и другите 2 изисквания, които засягат и моите претенции, а именно лявото позициониране на подфорумите да бъде коригирано (центрирано) и темите, ако не да си останат същите, то поне да не се пипа размера на аватарите и подписите, да бъдат удовлетворени! Много се надявам! Praynig

И благодаря за всички усилия и за стремежа да удовлетворите повече желания! Hug

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 23:46 от Акаша

# 649
Вече има 'всички' за по - малките теми.
Доволна съм, личи си, че се работи.

# 650
Просто ми е покъртителна тая нова визия, началната страница е толкова претрупана, изместена от центъра, гадна за ориентиране и т.н., че направо ми идва да се разлогна и да си забравя паролата навеки. ooooh!

+1

# 651
  • София
Аз благодаря за удебелените заглавия на темите в подфорумите   bouquet !
Дано и на заглавната страница се променят по същия начин. Много по-лесно се четат така.
Виждам, че има и в дясно на заглавията розовата думичка "ново", но не е линк - надявам се, че ще стане линк и ще води до последното непрочетено мнение, както е дясното "ново".
Видях и че е оправен проблема с опресняването на страницата от линка "Отговори"; преди се налагаше да рефрешвам през браузера.

# 652
  • в 1001-та нощ
Харесва ми новата визия, малко ме подразни единствено, че на екрана се виждат по-малко на брой  теми с нови отговори, т.е. трябва да се скролва надолу ... но предполагам е въпрос на навик Simple Smile

За проблемите с бр. страници и съобщенията - предполагам е сигнализирано, ще се радвам да следя и тук за развитие и решения  Peace

# 653
Харесва ми, ново е, ще свикна  Grinning !

# 654
Оправили са и това с "Маркирай като прочетено" и "Спри следенето". Благодаря.   bouquet
Все още имам проблем с известията, но предполагам ще се оправи и то.

# 655
  • София
Аз благодаря за удебелените заглавия на темите в подфорумите   bouquet !
Дано и на заглавната страница се променят по същия начин. Много по-лесно се четат така.
Виждам, че има и в дясно на заглавията розовата думичка "ново", но не е линк - надявам се, че ще стане линк и ще води до последното непрочетено мнение, както е дясното "ново".
Видях и че е оправен проблема с опресняването на страницата от линка "Отговори"; преди се налагаше да рефрешвам през браузера.

"Ново" има само на темите, в които съм писала, в самите подфоруми няма (а преди имаше и е лесно да се прегледа).

Хубаво е, че са отразени част от коментарите.

# 656
То добре върнахте бутона "ново" до заглавието на темите в които сме писали, ама и сега ако проработи..... Whistling

# 657
...

а при мен не е така - невъзможно е опресняване на страницата

# 658
  Става все по-добре  bouquet

# 659
  • В Космоса
То добре върнахте бутона "ново" до заглавието на темите в които сме писали, ама и сега ако проработи..... Whistling

Апелирам към въздържание към подобни призиви! (Нищо лично МТВ Peace) Стана ясно, че се работи. В началото беше неудовлетворително, защото никой не внасяше никаква информация. Сега когато се разбра, че се взимат под внимание изискванията ни, моля за по-меко отношение към промените. Смятам за всички ни е ясно, че не могат да удовлетворят всяка наша прищявка за отрицателно време. Особено пък аз не мога да разбера някакви дреболийки за мен, които се изтъкват, но затова сме различни - във възприятията и в изискванията си. Peace
Та, нека молим по-любезно и не като на длъжници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт