Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 098
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Въобще не ми харесва новата визия  - не е функционална, не е user-friendly според мен поне, идея си нямам как да махна хороскопи и реклами /да поясня, че нямам админ-ски права на компютъра си, т.е. програми не мога да инсталирам/ и въобще се чудя, защо когато нещо работи добре, се налага да се променя - и то към по-лошо. Някой дава пари за това и някой се опитва да си ги заслужи ли?  Толкова не ми харесва, че се замислям дали въобще да влизам вече в този форум. Tired
Може ли някой да ми обясни за премахването на реклами и хороскопи - пък ще моля нашия админ да инсталира, ако се налага нещо. Може и на ЛС. Видях, че сте писали, но комп. ми грамотност е на ниво потребител.

# 706
  • MJF
В сегашния променен вид на мен ми липсват емотиконите пред заглавията на темите. Сега като погледна списък от теми в даден подфорум, това определено ми липсва. Явно навик.

Шрифта на заглавието на темите- като цвят и размер  спрямо втория ред с: в подфорум еди кой си от еди кой си потребител, дата и час определено не помага също да си намеря обичайни теми, които от време на време отварям, но не пиша там и ги намирам от общото меню.

Иначе и аз нащрек да не би шаренията от заглавната страница да "дойде" в страниците на самите теми.

Подсетена от горния пост. За функционалност и user-friendly  определено новия вид не е .

# 707
Не ми харесва, много объркано ми се струва. Имам 2 основни проблема.
В "следени теми", преди като цъкнех на "ново" директно ме пращаше към последното непрочетено мнение, а сега на първа страница. Отделно всички теми са ми маркирани с "ново", което изобщо не е вярно, в някои не е писано от две-три седмици, аз съм прочела последните мнения и сега пак ми стоят маркирани.
И второ - не мога да намеря подфорума за обяви, по-точно частта за "помощ в домакинството и гледане на деца". Къде ли не ръчках, но не го виждам. Моля, нека някой ме светне къде е.

# 708
Това ново май само мен не е объркало  Laughing, ако не бях прочела оплакванията в темата, нямаше и да забележа, че са го върнали. Явно бързо съм свикнала с новия бутон. Забележки нямам, след като разчистих с Адблок-а.

# 709

И второ - не мога да намеря подфорума за обяви, по-точно частта за "помощ в домакинството и гледане на деца". Къде ли не ръчках, но не го виждам. Моля, нека някой ме светне къде е.

Гледане на деца и помощ в домакинството

# 710
Не ми харесва. Ще ми трябва поне един месец, за да свикна, не обичам такива промени.

# 711
Мерси, Бубанка.
Къде точно се намира? За да не го ровя всеки път?

# 712
В активните теми, тази не присъства.

при мен присъства

и при меня няма, но най-много ме притеснява, че когато кликна върху Нови отговори един път и ако искам да опресня и да видя дали не са излезли други теми с нов отговор - не може да го прави. Мога само чрез Мозила от отметките ми горе.
Този проблем е и с Активните теми и със Следените теми... от новата долна лента. А мога ли да кача всичко като отметка отгоре в Мозилата..  Tired

# 713
Мерси, Бубанка.

копирах линка от падащото меню под текущата тема /долния десен ъгъл над карето за фейсбук/
по самия форум се работи, предполагам, че скоро ще се появи и на някое по-"лесно" място

# 714
Въобще не ми харесва новата визия  - не е функционална, не е user-friendly според мен поне, идея си нямам как да махна хороскопи и реклами /да поясня, че нямам админ-ски права на компютъра си, т.е. програми не мога да инсталирам/ и въобще се чудя, защо когато нещо работи добре, се налага да се променя - и то към по-лошо. Някой дава пари за това и някой се опитва да си ги заслужи ли?  Толкова не ми харесва, че се замислям дали въобще да влизам вече в този форум. Tired
Може ли някой да ми обясни за премахването на реклами и хороскопи - пък ще моля нашия админ да инсталира, ако се налага нещо. Може и на ЛС. Видях, че сте писали, но комп. ми грамотност е на ниво потребител.

Peace

И в крайна сметка какъв е смисъла на бодящите очите реклами, следкато повечето просто ще ги блокираме?!
Направете ги така, че да има смисъл от тях-да не дразнят, и да удовлетворите както потребителите, така и рекламодателите. Peace

# 715
Наистина има проблем когато пишеш в тема, която досега е била в Известия. Темата се появява и в Нови отговори, но когато се премахне от Известия, изчезва и от Отговорите.

# 716
Наистина има проблем когато пишеш в тема, която досега е била в Известия. Темата се появява и в Нови отговори, но когато се премахне от Известия, изчезва и от Отговорите.

Аха, за това говоря и аз! Wink Значи не е само при мен някакъв бъг.

С две думи  - или я виждаш и в "Следени теми" и в "Нови отговори", или изобщо я губиш.

# 717
Мерси, Бубанка.

копирах линка от падащото меню под текущата тема /долния десен ъгъл над карето за фейсбук/
по самия форум се работи, предполагам, че скоро ще се появи и на някое по-"лесно" място

Ясно, надявах се, че е на по-лесно местенце. Дано го оправят.

# 718

И при мен се получава това. Бях писала в тема от Известията и я премахнах както съм правила винаги, но изчезна от всякъде.  Peace
Хубавото е, че по-големите бъгове ги оправиха.   bouquet

# 719
  • Ænima/Albuquerque
Маркирай прочетено, не работи.

Общи условия

Активация на акаунт