Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 098
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 720
На мен не ми се зареждат новите отговори. Трябва да затворя и да отворя наново мамата, за да заредят...

# 721
Маркирай прочетено, не работи.

Уф, да, и аз това забелязах току що.  ooooh!

# 722
  • на брега на морето
Доволна съм от новите Известия, разчистих още доста по-лесно.

# 723
  • Ланкър, планините Овнерог
Само на мен ли ми дразни окото фона на заглавията темите да е бял? Някак по-ненатоварващо и по-прегледно ми беше едно по-светло, едно по-тъмно

П.П. Ммммм, чудничко  - в Нови отговори ми излезе тема от 2007 година  Crazy

# 724
Ясно, надявах се, че е на по-лесно местенце. Дано го оправят.
Не е нужно да го слагат на по-видно място. Като влезете в този или който и да било друг форум/подфорум и отбележите да получавате "Известия" въпросния форум ви отива в "Следени теми" и получавате бърз достъп, който можете да коригирате и променяте по ваш избор, по всяко време. Всъщност въпросната фунция е узър френдли, преди липсваше подобна възможност за персонализиране на изгледа.

За съжаление, за сега все още има бъг и за да постигнете горното трябва да натиснете "маркирай прочетени", намира се във всеки форум/подфорум, долу след последната тема. Просто линковете зад бутоните "маркирай прочетено" и "Известия" са разменени, но по форума се работи и всички проблеми ще се изчистят, постепенно. Кога - когато, докога - докогато, не сме деца, търпение му е майката.

ДА, досадно е - за всички;
ДА, първоначално беше плашещо и кичозно - за всички;
ДА, повяват се проблеми и предвидими и непредвидими (като нецензурните или просто грозни аватари на първа страница или правописните грешки в заглавията някои теми) (между другото и двете зависят от самите потребители, които не е задължително нито да са естети, нито да могат да пишат вярно);
ДА, първоначално не се даваше голяма индикация за диалог или склонност да се послушат забележките. НО промяната е за добро и е видно, че с общи усилия е възможно да се постигне нещо по-хубаво и в крайна сметка по-удобно.

Колкото до рекламите - ясно е защо ги има, ДА, за пари. Поддръжката на такъв огромен форум изисква пари, и когато 24/7/364 работиш за да поддържаш нещо е нормално да получаваш нещо в замяна. Модераторите сме доброволци, но други неща струват пари. Най-старите потребители помнят - някога нямаше реклами, но се стигна до почти закриване на форумите и решението беше или реклами или платен достъп, аз предпочитам рекламите. Мен лично ме дразнят и рекламите в Дир-а, и рекламите в БТВ-новините и в Ютуб-а и на много други места, но не им мрънкам по този повод. Или се примирявам или си намирам начин да ги орежа - начини има, не един и два. В тази тема получавате достатъчно съпорт от по-напреднали потребители, приемете нещата от добрата им страна - научихте как да орежете и рекламите в Дир-а. Не очаквайте собствениците на сайта да ви обяснят как да го направите  Wink, но оценете и факта, че никой не пречи на дискусията.

Помрънкахте достатъчно ... струва ми се ...

# 725
  • На земята, която е всъщност звезда.
Всъщност промените са само в началната страница, нали? Като се влезе в тема и всичко е по старому.  newsm78

# 726
Щом е отворена тази тема, значи можем да мрънкаме колкото си искаме. Махнете белия фон, ужасен е, тук се чете по много и няма нужда да си натоварваме очите с това бяло. Не е толкова трудно и скъпоструващо навсякъде фона да е светлосин.

# 727
  • гр. София
Гледам, че предложенията ни за бързи връзки не са взети в предвид.
Трябва да се добавят:

1. Искам Бебе

2. Проблемно забременяване

3.  Рискова бременност

# 728
Само на мен ли ми дразни окото фона на заглавията темите да е бял? Някак по-ненатоварващо и по-прегледно ми беше едно по-светло, едно по-тъмно

И мен ме дразни . Peace

# 729
На мен малко кифленска ми се струва новата визия, не знам дали е търсен този ефект. И други го забелязаха.
Досега самото име беше повод за предразсъдъци и пренебрежение сред хората, които не познават сайта, мислят си, че е страница само за отегчени домакинки. Малко трябва да се оправдаваш и обясняваш, че нещо си прочел в БГ-мама, въпреки това в сайта много такива хора са намирали важна информация по сериозни въпроси, предимно здравословни. Старата визия показваше на първа страница, че има сериозни раздели и теми, които могат да бъдат от полза за всички. Сега с тези картинки на мацки, пиещи кафе като взети от корицата на чик лит, снимки с кичозни розови къпкейкове и кълбета прежда дето минават, темите за първия секс и звездните компромати на главната страница и т.н. доста олеква форума.
Гавните раздели, изнесени отляво също- хоби, кино и телевизия, красива мама...

# 730
  • гр. София
При мен все още не работи Отговори и от първа страница Нови отговори и се налага да рефрешвам цялата страница. Предполагам е временно и в процеса на работа ще бъде отстранен този проблем.  Peace

Ако може и на първа страница да се смени това вадещо очите черно от централната лента с темите, би било много хубаво. Убит тъмносин цвят, смятам, ще е по-подходящ. Така стои като кръпка и не се връзва цветово с нищо наоколо.

Досега самото име беше повод за предразсъдъци и пренебрежение сред хората, които не познават сайта, мислят си, че е страница само за отегчени домакинки. Малко трябва да се оправдаваш и обясняваш, че нещо си прочел в БГ-мама

Хм, повечето ми познати пък не смятат така. Даже казват, че като търсят нещо в Гугъл почти винаги първият резултат е БГ Мама. Казват: "в тая Мама има всичко".  Rolling Eyes

# 731
Ако рекламите не са така скачащи из екрана аз съвсем сериозно казвам, че бих ги отблокирала именно, защото знам защо са тук - за пари, което е супер нормално в крайна сметка. Аз съм напълно "за", но са блокирани, защото са дразнещи и скачащи. Но самите рекламодатели си го правят - шарена и скачаща да е рекламата и това е. Ми не е това - мен това ме дразни и ги блокирам, ако е нормално и естетично направена дори ще отварям тези, които ме интересуват, но сега...

# 732
Ясно, надявах се, че е на по-лесно местенце. Дано го оправят.
Не е нужно да го слагат на по-видно място. Като влезете в този или който и да било друг форум/подфорум и отбележите да получавате "Известия" въпросния форум ви отива в "Следени теми" и получавате бърз достъп, който можете да коригирате и променяте по ваш избор, по всяко време. Всъщност въпросната фунция е узър френдли, преди липсваше подобна възможност за персонализиране на изгледа.

Защо да не е нужно? Всеки път трябва да го търся по магически начин, какъв е проблема да си го има на главната страница като едно време?
Мерси за обяснението за функцията, но не ми върши работа, не желая една камара теми да ми се трупат в "следени", тъй че изобщо не ми върши работа.

Иначе се включвам към останалите, бялото наистина дразни.

# 733
  • На земята, която е всъщност звезда.
.... Старата визия показваше на първа страница, че има сериозни раздели и теми, които могат да бъдат от полза за всички. Сега с тези картинки на мацки, пиещи кафе като взети от корицата на чик лит, снимки с кичозни розови къпкейкове и кълбета прежда дето минават, темите за първия секс и звездните компромати на главната страница и т.н. доста олеква форума.

Абсолютно съм съгласна. Знам, че темите се въртят, и въпреки това преди два дни, като ми се облещи темата за първия секс, проверих дали не съм объркала форума с някой тинейджърски такъв.

# 734
Всъщност промените са само в началната страница, нали? Като се влезе в тема и всичко е по старому.  newsm78
Вече не е, дори и в тази тема.
След последния отговор на дадена страница излизат множество текстови реклами една под друга,  които са активни при кликване върху тях.
Преживява се, не е болка за умиране, само да не нарушават полето за писане, да не премахнат допълнителните емотикони, да не изчезнат удобните досега бутони и да не се промени страницирането.
Друго не искам, с всичко свикнах и нищо не ме дразни, но да не се пипа Praynig вътре в самите теми.

Общи условия

Активация на акаунт