Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 678
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Щото се интересувам от деца и сватби, а сега ще трябва да ви блокирам кичозните подписи един по един, на този облик съвсем не се издържат.

# 1 006
На мен изобщо не ми харесва новия облик ,въобще не мога да се ориентирам от толкова много картинки и текст  SadSad Няма ли вариант да ги има и 2-те версии и всеки да си избира коя да ползва? Или друг вариант,който предлагам е ако може новата версия да е само когато си влизаш в акаунта да пишеш....аз и предполагам ,че не само аз предимно чета и така е доста объркано Sad
Благодаря Simple Smile

А за да прочетете Вие, някой трябва да го напише. А за да го напише, трябва да му е удобно да го напише!!!

Нали не мислите, че създателите на това безумие ще пишат по темите, за да влизат ЧЕТЯЩИТЕ.

# 1 007
Ама зщо трябва да се гледа няакъв си руски форум, този форум до онзи ден имаше съвсем приятна визия. Сега единственото нормално нещо е прозореца "Публикувай отговор" в който пиша, защото сигурно промяната още не го е полазила.

Какво значи 'решена', тази тема за какво е?
моят извод от цялата тази простотия е, че вече съвсем официално на потребителите се гледа като на кликащи рекламоносещи единици. Отдавна няма модератори в темите, защото както каза Куркума в една тема, да спреш един скандал от 234 страници е като да спреш кокошката, в момента в който снася златното яйце.  
Честно казано ако не настъпят промени към user friendly интерфейс ще се огранича до 2-3 теми които са ми важни и толкоз.  Ще ми е мъчно за темата, която поддържам от 2005та, но в крайна сметка ако този интерфейс ще ни разделя и хора ще се отказват,  ще им предложа една ФБ група и това е.

И последно -  колкото и да ме заливате с реклами, аз бг дамма няма да отворя, защото статиите са като за същества с подпрагово ай-кю. Има сайтове, в които може една жена на 40 да прочете нещо повече от това как да се лакира с формичка на жирафче и това не е бг-дамма, колкото и да се опитвате.
И колкото и да ми рекламирате 'събития' като рожденния ден на КичкаПчеличка, или отчетната тема на някой си пак няма да кликна , защото не ги познавам тези теми/хора  и не ме интересуват.

# 1 008
  • София

До дивите лопери:
Молим, поне забранете тия подписи, оставете само лентички за деца, сватби и то от най-малките.

И що да ги забранят......Да си оправят другите бакии,пък ти си скрий подписите да не ги виждаш като те дразнят!

Как се скриват подписите?

От профила ти и Настройки Изглед и Подредба и после цъкаш: Не показвай подписите на другите потребители.

# 1 009
  • нейде там, където ....
.... Язък за хубавия форум. Едва ли ще продължа да го ползвам, ако нещата останат такива.

Дразнещо и губещо времето е това редуване Инфо за потребителя - Мнение - Инфо - Мнение ...

Да не говорим за големия бял Х в синьото кръгче, чието предназначение не можеш да разбереш, преди да си го използвал.

# 1 010
  • София
Трябва да си тотален тъпанар, за да смяташ, че на някой този дизайн на сайта ще му хареса, камо ли да му е удобен. Пълна дебилщина! Без извинение #Cussing out

# 1 011
А и левия бар не е направен като хората - бутона за харесване във ФБ ми излиза само "ХАРЕ" без "сайте" , като самия бутон влиза в мнението.

Виждам ето това:

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 15:27 от Норе

# 1 012
Баси, как изобщо се пише тук....
Това е някакво пълно безумие...
Все е имало "подобрения" и нови визии на сайта, но това не се издържа.
А като гледам, на собствениците им е през оная работа точно да четат мненията на редовни потребители...
Чудно ми е какво очакват...
И ако ще 200реклами да набият, като няма кой да влиза и да чете за чий са им?

Е сега вече ме отказ асайта...

# 1 013
 И аз съм ЗА, но нямам ФБ!Така че, който може да хи разхареса там!

# 1 014
  • София
Някой от модераторите каза ли нещо или само си плюем тук, че да се освобождаваме от негативната енергия?

Аз затова потретвам: Нека се съсредоточим в/у начини за блокиране на реклами, за уголемяване на шрифта и за центриране на страницата.

Другото са празни приказки, както се видя и разбра вече  Rolling Eyes

# 1 015
  • Ланкър, планините Овнерог
Бахти грозотията настана. Къде свършва мнението на един, къде започва другото, от къде започват рекламите, хич не става ясно. Мазнята е пълна.

# 1 016
  • София

За тези, които са с Мозила добавете в АдБлок Плюс и този филтър
bg-mamma.com##div.sidebar

И аз си го махнах, благодарение на този филтър, но щеше да е много по-добре да направят форума като хората - информацията за потребителя да е отляво и да се изполва останалото поле за мнението.

Сега досадното скролване ще продължи до безкрайност - общо взето, по повече от мнение на страница трудно може да види човек!

И аз като Kordelia предпочитам да има опция за стария вид (аз още си ползвам стария вид в абв поща, например - по-удобен ми е).

# 1 017
Кому е нужен този хаос и шарения? Станах разногледа. Тук съм от 2005 г, явно тази ще е последна. Кому са нужни хороскопи, интересни според някой статии? За реклами не питам изобщо.

# 1 018
Много благодаря на Profi_1   bouquet
Скрих рекламите! То се знае с каква цел е промяната, ама няма да стане  hahaha
Ни една от ценните ви реклами не достига до мен
 Joy

# 1 019
  • София

До дивите лопери:
Молим, поне забранете тия подписи, оставете само лентички за деца, сватби и то от най-малките.

И що да ги забранят......Да си оправят другите бакии,пък ти си скрий подписите да не ги виждаш като те дразнят!

Как се скриват подписите?

От профила ти и Настройки Изглед и Подредба и после цъкаш: Не показвай подписите на другите потребители.

Жива да си, тенкс, как не съм го забелязала до сега, ...... б**симу и шарениите.......

Общи условия

Активация на акаунт