Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 744
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 065
Струва ми се, че тази история ще влезе в учебниците по уеб-дизайн като красноречив, реален пример за грешно и неадекватно управление, при което никой не се съобразява с мнението на най-важната част от един форум - неговите хиляди потребители. Simple Smile

Напълно възможно е. Лекторите в университетите много обичат да дават такива примери от ежедневието и интернет обществото Simple Smile

# 1 066
  • София-Лагера
Мен ме боли главата.Повече от 10 мин не мога да чета.
Как можаха да направят тази нова визия.
Скрила съм всичко което мога защото ме дразни.
С мъка отварям форума.
Това е подигравка.

# 1 067
  • Варна

Уж ги разхаресах във фейса,а гледам,че харесванията им се увеличават с по един двама в рамките на няколко минути-чудно кои ли са ги харесали.....Някой,който не е влизал тук скоро

Пуснали са някоя реклама от типа - харесай и може да получиш награда.  Rolling Eyes

# 1 068
Касита, цитирах те във Фейса, защото си го формулира чудесно! Peace

# 1 069
На мен ми е дори трудно да нацели бутона за отговор.

Мама и Тати къде са? Заврели си главите в задниците...
Ебаси и гаврата...

# 1 070
  • Ланкър, планините Овнерог
Представям си как банда програмистчета ни се смеят. За тях това е поредния проект, който трябва да си приключат и им дреме за тези, които ще го ползват............. ако го ползват

За тях ми мъчно, подозирам, че ги болят сърцата.

# 1 071
  • София
   Тема от 90 страници с предложения - нищо налице!Както си бяха решили, така си го направиха.Очите и вратът ми веднага реагираха с болки.Сега предполагам ще бъде затворена и тази тема.

# 1 072
Само последно ще кажа,че тук се получава като на почти 1годишните вече стачки Peace Хората стачкуват, изказват си/показват си исканията с цел подобрение и вървене напред,НО както и вие се държите като политиците ни- мълчите все едно ни няма и си правите това,което е удобно само на вашия г*з и джоб

Благодаря ти,Бумър,че ми писа Hug

Само че сами си ритат рейтинга по кокалчетата, и като падне хубаво, и им утънее джоба, ще видят юзери на куково лято!  topicclosed

# 1 073
  • край голямата локва
Новата визия е УЖАСНА .  #2gunfire
Направо и е...те мамата на БГ-МАМА.  Tired
Дано поне сте взели порядъчен хонорар от  Adblock за невероятната реклама която му направихте. Ако бях рекламодател щях да пусна анкета- колко от потребителите все още виждат рекламите. Аз от вчера -НЕ!!!

# 1 074
Моля, ако някой открие начин за центриране на форума за Google Chrome и/или IE да ми пише

# 1 075
  • София
Сега вече очаквам създаване на паралелен, опростен сайт от креативен, можещ човек. Собствениците на този сайт дадоха сами идеята и възможността  Tired

# 1 076
  • София
Моля, ако някой открие начин за центриране на форума за Google Chrome и/или IE да ми пише
Свий прозореца! Peace

# 1 077
Добре де, няма ли някой от собствениците на сайта най-после да се включи в тази тема?!?

# 1 078
Наложи се да махна подписите на съфорумките и аз. Жалко, защото имаше много хубави неща. Сега ще блокирам и рекламите и се надявам, макар и грозно,  да е по- приемливо за четене.

Няма смисъл. Ако продължава така, няма да остане какво да се чете  Mr. Green

Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

Peace
БОЙКОТ!!!!!!!!!

# 1 079
Защо новата версия на форума ,започна да се показва чак днес при мен  newsm78 Thinking Thinking Thinking Thinking

От първия ден "новото" беше само на началната страница и за мен нямаше проблем . Но сега целия форум е различен  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт