Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 691
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 110
Не обичам промените,но аз съм ТЕЛЕЦ,иииии гадно ми е.Не съм доволна.

Peace Хммм, това за телците е вярно. Не мога да кажа ,че съм недоволна, но докато свикна....абе направо си ми е кофти

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 16:11 от dalina_50

# 1 111
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
......

Инсталирах си adblock plus - какво да правя после?
Инструкции на Profi_1:
За Мозилата:
С един клик върху Филтър Настройки ти се отваря ... първо само лявата част, която виждаш по-долу като един прозорец. Така както ти е с чек и свети Нова група с филтри натискаш Действия.
Това ти отваря и дясната част на този прозорец.Като натиснеш горе най-дясното бутонче Добави филтър ти се отваря празното прозорче редче под текста Филтър правило. В него копираш първо единият ред с тагове, който съм дала и натискаш големия Ентер на клавиатурата. Така то отива надолу и става като тези под прозорчето с чекчетата, дето ги виждаш вече направени при мен.

Това го повтаряш 3 пъти – т.е. за всеки ред с блокиращи тагове по отделно. Като приключиш трябва да виждаш, това което е при мен на втората картинка.
Това са блокиращите тагове /не съм сигурна, че терминологията ми е точна   /

bg-mamma.com##div.fn-table
bg-mamma.com##a.big-news
bg-mamma.com##div.sidebar-i
bg-mamma.com##div.sidebar

Накрая натискаш най-долу най-дясно бутончето затвори.

Филтрите са 4 !!!  Naughty
В поста ми с линка към докса е написан и четвъртия. Тук го добавих в горния цитат с червено.

Някое от момичетата, ползващи Хром, които вече са си оправили настройките, защо не помогнат, както аз се постарах за Мозилата? smile3506

# 1 112
menyanthe,баш нея разхаресах Peace
И аз. Обаче бройката харесвания на страницата не се промени.  Thinking Даже гледам, че се увеличава.  Joy

С Хром съм, но форумът ми е в центъра.

# 1 113
  • Ænima/Albuquerque
Да, определено ще минавам на мобилната версия. То чистичко, хубавичко... Изобщо няма да ви генерирам трафик на рекламите, дето два дни се мъчих да скрия! (Insert random псувня here)

# 1 114
menyanthe,баш нея разхаресах Peace

Някой да излезе поне и да каже "Нищо няма да променяме!Като не ви харесва-изчезвайте!"Какво мълчите и гледате сеир...

Може да работят по възобновяване на версия ,която е по-удачна на потребителите  Peace

Това ,което е дадено НЕ е страницата на бг-мамма в фейс-бук . Мисля,че това е истинската страница  - https://www.facebook.com/bgmamma

Да де,това е страницата,която разхаресваме,но странно защо се увеличават харесалите я newsm78

Работят по друга версия-нъцки...и ние така мислехме до вчера,но всичко си е както го бяха наумили #2gunfire

# 1 115
Тези падащи реклами отдолу са ужасни  #Cussing out
А и не мога да разбера кой потребител, къде е заглавието, къде е отделния отговор ... всичко е толкова слято и бледо ...  ooooh!

Като цяло ми е по-удобно да чета отговорите на темата, когато вляза да пиша отговор /макар и от зад на пред/ но се чете много по-добре  Mr. Green

# 1 116
  • Русе/София
Е,това е направо прекалено.Гадост,отврат.Може ли толкова да изкукуригате,бе хора?Какво и имаше на старата версия?Все повече ще огранича престоя си тук.Вместо да увеличите броя на посещаймост,вие го намалихте.Егати  простотията.
Моля,изпийте си антидепресантите и оправете форума.

# 1 117
  • Абсурдистан
Олеле с всеки изминал ден става все по зле. Сега е ужасно.
Ще има ли още промени.
Трудно ми е с този нов изглед. Ужасноооооооооооооо. Искам си стария езглед.

# 1 118
  • София

Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма.

алтернатива винаги има.
едно време всички се махнаха от форумите на ДИРа и дойдоха тук.
сега е моментът някой да направи нов форум, в който да "емигрираме"  Wink

Очаквам алтернативата да се появи съвсем скоро  Peace

# 1 119
Към напускащите "кораба " хора - къде ще отидете ?  

# 1 120
  • Sofia
Понеже някой споменаваше Балкона... вече не е Балкон, а Мазе ... и това е показателно.

# 1 121
Аз току що опитах следното: CTRL и - , тоест за смаляване, а не за увеличаване. След това най-горе при заглавието на темата от ОЩЕ-Увеличи шрифт. Вече съм почти центрирана. Ще поразцъкам още малко да видя какво ще издокарам. Това на прима виста.

Мерси, и аз го направих. Но пък всички останали букви са супер малки, но поне е в центъра!   bouquet

# 1 122
  • София

Така съм си го центрирала.
Но в интерес на истината ако екранът не ми е на maximize, пак се получават някакви леки измествания.

За Хром, и отново чрез Stylebot.
Използват се margins - зададох стойност 100рх на десния.
Малко се уморих да повтарям за Stylebot - той де факто върши всичко за тези, които използват Хром. Но явно много няма кой да ме прочете.

# 1 123
profi_1, много ти благодаря за указанията за Мозилата   bouquet

# 1 124
  • Варна
Заболяха ме очите. Ако не се оправи форума, ще търся емиграция. Ще ми липсват училищните и ученическите теми.
Надявам се да се преместим дружно.

Общи условия

Активация на акаунт