Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 770
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Сега поне мъжОто ще е доволен, че не вися по цял ден в Маммата  Wink Ще съм на порции: 5 мин. тук; час релакс за очите и пак така ...
Няма да пиша, че не съм доволна; искам си центрирания текст; удобния за четене шрифт; инфото за потребителите ... у лЕво ... Знам, че няма смисъл да пиша ... Поне наистина ще има един доволен непотребител на Маммата в лицето на 1/2-ката ...

# 1 141
  • София
То във фейсбук страницата им явно са забранени коментарите или поне аз такива от потребители не виждам.

# 1 142
  • Sofia
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy
Че к'во значение има дали тогава или сега?!  newsm78   Като гледам никакво.

# 1 143
Много съм разочарована

# 1 144
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy

Тайна, ами може би "оплакващите се сега" или не са имали време да разберат предварително какво следва, или не са попаднали на предварителната информация  Wink

# 1 145
  • София
Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

Peace Peace Peace

# 1 146
И аз съм за преместване в друг сайт с нормален изглед! Ако някой намери подходящо място , нека ни уведоми!  Peace

# 1 147
За да е идилията пълна, сега остава освен да променят полето за писане и да включат опцията по подразбиране да скриват публикуваните от нас изображения, и да ни се налага да кликваме върху тях, че да се показват, а иначе да са като бели петна. ooooh!

# 1 148

Надявам се да се преместим дружно

И аз на това се надявам, само да се ориентираме и намерим друго подходящо място  Peace
И аз съм ЗА  newsm10

# 1 149
Ето анкета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0.
Да видим има ли смисъм от нея!

Защо е заключена анкетата?Явно никой не го интересува мнението на потребителите  Shocked

# 1 150
Аз мислех, че преувеличавате за схващането на врата в ляво, но не, истина е.

# 1 151
С този AdBlock всичко прецаках. Вчера работеше, днес обаче всичко беше едно върху друго и то вертикално. Някакъв ужас.  ooooh! Махнах го и се връщам да ви чета за помощ за скриване на рекламите.

п.п. Ако се местите някъде свиркайте. Обещавам да съм бяла и добра.  Flutter

# 1 152
Ето анкета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0.
Да видим има ли смисъм от нея!

Защо е заключена анкетата?Явно никой не го интересува мнението на потребителите  Shocked
При мен е ОК Peace

# 1 153
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз също искам да дадете инфо за емиграцията.

# 1 154
пИрфектен е сайта, всичко друго виждам, освен това което ме интересува

Общи условия

Активация на акаунт