Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 762
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy
Аз например, бях видяла кака ще изглежда само заглавната страница. Голяма шарения ми се стори, обаче си казах, че сигурно съм закостеняла и ще се понапъна малко и ще свикна. Все пак от както съм във формуа е имало мисля 3 редизайна и винаги в началото ми се виждаха по-кофти от предишния вариант.... Е да, ама тоя дрисък в момента надминава всичко Tired

# 1 156
  • София
То във фейсбук страницата им явно са забранени коментарите или поне аз такива от потребители не виждам.
Аз също не виждам на страницата им никакви коментари, а само някакви техни си глупости.  Peace

# 1 157
  • София
Как мога да видя всички подфоруми?
А всички нови теми?

Ох, ужас е всичко.
Давайте да се местим.

Нямах нерви да ровя да гледам новия вид на сайта предварително.
То това става като по Пътеводителя /подписа на бонбон/...

# 1 158
  • София
Ако не друго, то поне се научихме да използваме Adblock и Stylebot. Досега ме мързеше  Laughing

Гласувах в анкетата.
Чакам алтернатива за местене  Mr. Green

# 1 159
  • София
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy

Тайна, ами може би "оплакващите се сега" или не са имали време да разберат предварително какво следва, или не са попаднали на предварителната информация  Wink
Информацията седя цели 5 дни на синя непремахваща се лента в долния край на форума.Ние се ядосвахме, ядосвахме, па се отказахме! Peace

# 1 160
Отвратителен е новият вид на сайта и защо по дяволите трябва да се променя. Писна ми и фейса да променят и какво ли не. Не ми се чете, дразня се.

# 1 161
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ей, ама много гаден тоя нов облик  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Постовете сгъчкани по 3 думи на ред, та да може отстрани да има 2 педи глупости и реклами  #2gunfire

# 1 162
  • София
И какво се чудите?
Естествено че вдясно ще напълнят всичко с реклами.

# 1 163
  • Талант на 2012,2013 г.
Дали ще привикваме към  нов форум  или ще се цъклим тука и ще оставаме без очи...сЕ тая..

# 1 164
Аз също искам да дадете инфо за емиграцията.

Бройте ме и мен  Hug

# 1 165
Не ви ли е неудобно? Поне малко. От нас, хилядите потребители, които вчера ви благодариха, че поне вътре, из темите оставихте нещата както досега. Не ви ли е неудобно, че ни оставихте да ви благодарим, без нито един от вас да "дойде" в темата и да кажа, че благодарностите са безсмислени. Не ви ли е неудобно от нас, онези, които ви генерираме трафик и благодарение, на които имате крупни рекламодатели и сте най-посещаваният форум в България?
Не сте ли наясно, че без мен, писалият преди мен, онзи, който ще пише след мен, без Цурето85-мама на принцеса вие сте НИ-ЩО?! Ние правим това, от което вие печелите. Съобразете се с нас, като наш работодател, ако щете.
Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма. Питате ли се защо? Какво е привлякло към тази платформа 500 000 души? Ако може да си отговорите на този въпрос, няма така безочливо да се подигравате с пчеличките си.

Днешната ви постъпка, префасонирането на вътрешните страници, дори не е подигравка с потребители. Не се и наемам да квалифицирам.

Къде са всички модератори и администратори на сайта, които инак не пропускат удобен случай да скастрят?

А до тогава- БОЙКОТ!

Peace Peace Peace

newsm10 thumbsup thumbsup thumbsup

# 1 166
Всичко ми е едно върху друго, текст върху картинка...Нищо не мога да прочета. Не мога да разбера кой е писал, до къде стига написаното...Има ли други с този проблем?

# 1 167
И какво се чудите?
Естествено че вдясно ще напълнят всичко с реклами.
Е толкова ли не могат да ги направят от двете страни и форума пак да е по средата  Tired

# 1 168
  • София

Тайна, ами може би "оплакващите се сега" или не са имали време да разберат предварително какво следва, или не са попаднали на предварителната информация  Wink
Информацията седя цели 5 дни на синя непремахваща се лента в долния край на форума.Ние се ядосвахме, ядосвахме, па се отказахме! Peace

И в тази лента не беше така добре онагледено, какъв *** ни се готви  Crossing Arms

# 1 169
И за какво беше цялото това сондиране на мнения и бавене уж за корекции....?

Общи условия

Активация на акаунт