Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 793
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 170
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
преди време някой беше пуснал линк към форум, който беше 1:1 копие на старата версия на Бг/Мамма.

не помня линка, някой помни ли го?
така няма да свикваме с нов форум  Mr. Green

# 1 171
  • Сопот, Пловдив
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy

Тайна, ами може би "оплакващите се сега" или не са имали време да разберат предварително какво следва, или не са попаднали на предварителната информация  Wink

Аз затова писах и преди, не само облика им е отврат, ще ме прощавате, но няма да си пестя грозните думи вече, а и представянето на новия облик, не само не беше направено като хората, не само повечето потребители не разбраха за него предварително, но и беше направено само една седмица преди това да се случи. Не че могат да се сравняват с Гугъл, например, но на тях като им предстои да променят нещо, го обявяват няколко месеца предварително, и никога не е толкова драстично изведнъж.

# 1 172
  • София
Гласувах в анкетата,не че виждам някакъв смисъл. Crossing Arms
Това с лентата уж го гледах,ама сега трибуквието е по-ясно видимо.

# 1 173
И в тази лента не беше така добре онагледено, какъв *** ни се готви  Crossing Arms

То беше онагледено, но ни оставиха с впечатление, че взимат под внимание нещата, които пишем в темата. Че едва ли не се съобразяват с това, което не ни харесва. И в следващия момент бум! новия облик си е същия като във лентата без абсолютно никакви промени, за които говорихме толкова време  Peace

# 1 174
  • София
 Половината от оплакващи се сега, къде бяхте когато се обсъждаше новия вид?Ей, това чаках от събота, реакциите, на тези дето са спали, докато ние се ядосвахме. hahaha Joy

Тайна, ами може би "оплакващите се сега" или не са имали време да разберат предварително какво следва, или не са попаднали на предварителната информация  Wink
Информацията седя цели 5 дни на синя непремахваща се лента в долния край на форума.Ние се ядосвахме, ядосвахме, па се отказахме! Peace

Ами аз това, което виждах, бяха едни малки картинки, от които не ставаше много ясно как реално ще изглеждат нещата. И то ги разгледах чак след като развалиха първата страница. Но пак не ми стана ясно как точно ще изглеждат темите реално, за да мога да коментирам.  А преди това - виждах рекламата, че форумът ще е с нов облик, но не й обръщах внимание, защото просто не очаквах да се осерат толкова!

# 1 175
  • София
И какво се чудите?
Естествено че вдясно ще напълнят всичко с реклами.
Е толкова ли не могат да ги направят от двете страни и форума пак да е по средата  Tired
Е, не зная, сигурно по-големите рекламни карета са на по-висока цена. Thinking

# 1 176
Голям парадокс настана при мен.
Оказва се, че на заглавната страница на сайта и в самите подфоруми ми е по-приятно отколкото в самите теми, Mr. Green не мислех, че, ще ми се случи. ooooh!

# 1 177
  • София

Информацията седя цели 5 дни на синя непремахваща се лента в долния край на форума.Ние се ядосвахме, ядосвахме, па се отказахме! Peace

И в тази лента не беше така добре онагледено, какъв *** ни се готви  Crossing Arms
Но там имаше и линк към темата за предложения и мнения! 90 страници изписахме, собственика се обади веднъж да каже,че взимат всяко мнение предвид и накрая си направиха ,каквото си бяха решили. Вие сте добре,че едва сега започвате да се ядосвате, не като мен от петък.Просто още тогава писах,че чакам с нетърпение понеделник, да гледам реакциите! Peace

# 1 178
От толкова рекламни съобщения в ляво, в дясно, отдолу, отгоре, ми се губи основния екран. Може ли по някакъв начин те да не бъдат толкова натрапчиви и пречещи на писането и публикуването?  ooooh!

# 1 179

Ми, ок. Аз пък не съм я видяла....ако изобщо съм влизала, понеже не кисна денонощно 24/7 в сайта. Сега пък ние/аз/тези, които в последствие видяха новия гаден сайт, имаме право да си се ядосваме....пък времето ще покаже дали ще е безрезултатно. Всъщност нямам намерение да се ядосвам много, много....ако не го променят и ако не свикна  smile3513 се пръждосвам...... КАКТО МНОГО ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ.......ПЪК АДМИНИСТРАТОРИТЕ И МОДЕРАТОРИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ от кое ще загубят - ако върнат СТАРИЯ ОБЛИК, или позволят приблизително половината потребители да спрат да влизат!

# 1 180
Тайна, е то пък голям зор като сме писали (някои) в темата за мненията и предложенията. Както виждаме, ефект - нулев!

# 1 181
Гласувах в анкетата,не че виждам някакъв смисъл. Crossing Arms
Това с лентата уж го гледах,ама сега трибуквието е по-ясно видимо.
Къде е тази анкета, че да гласувам и аз, защото въобще не мога да се ориентирам къде да я търся?!

# 1 182
Mnogo obarkano, neshto ne mi haresva, trudno se 4ete....Izvinqvam se za latinicata, kredora ne raboti.

# 1 183
Аз лично едва се ориентирам. Всичко е толкова бяло и сбито, едва разбирам къде започва и свършва нечий коментар  Shocked Началната страница как да е, ще свикна, ама мненията нямат прочитане просто  ooooh! Преди много хубаво се виждаше коментарът на всеки, с аватар и ник отстрани, сега са отгоре в някаква тотална какафония. Много е грозно така.

Ето анкетата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0

# 1 184
  • Талант на 2012,2013 г.
Някой може ли да ме упъти изобщо как се стига до "Родители изгубили децата си?"

Или и това го няма? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт