Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 101 720
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Тоя форум даже блокира Grinning Не може да побере толкова потребители наведнъж Grinning
да, и на мен ми заби, докато го видя Mr. Green

а забелязвате ли отдясно, дето има колонка Активни теми от раздел, са показани всякакви други теми, но не и тази, която в момента е най-активна, именно тази, в която изразяваме сега недоволство? Това бъг ли е, или темите в колонката се избират нарочно от някой? Rolling Eyes

# 1 216
  • Ямбол
Наложи се да си изключа подписите и сега е малко по-добре.
Но като цяло пак е зле.
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но и аз ще намаля посещенията си до минимум.
Няма да търся алтернативен, но и тук вече не ми е добре и съжалявам много да го кажа....

П.П. Ако някой е успял да махне фейсбук правоъгълника от Хром, да ми помогне.

# 1 217
как да следя тема , без да съм писала в нея / не откривам "онзи" бутон от преди/ ? без да публикувам "запис" и подобните точки, запетайки?

Горе във всяка тема има "Известия". От там добавяш темата да я следиш, без да се налага да пишеш в нея  Peace

# 1 218
  • Ланкър, планините Овнерог
http://www.moetodete.bg/forum/ - тук изглежда чисто и неопетнено още

# 1 219
  • София
Здравейте.
Първото ми впечатление от новата визия е, че мненията по темите са така разположени на екрана, че много по-трудно и бавно се преглеждат, тъй като голяма част от екрана е заета с други неща. Реално се вижда по едно мнение, докато преди се виждаха по няколко и човек по-бързо можеше да превърти тези, които не го интересуват, да прегледа същественото или да следи диалога между постовете.
Също така там, където ми излизат темите, по които има нови постове, след пследното прочитане, може да се "цъкне" на две места на "ново". Когато цъкна на това веднага след заглавието на темата, ме праща на първа страница от темата, а не към последните постове. Единствено от дясното линкче "ново" препраща към новите отговори.

# 1 220
  • Куциндрел
Админи, моля ви се, върнете стария облик на темите, моля ви.
Без очи оставам да гледам какво е писано. Направете го по-юзер френдли.
Моля ви се. Praynig

# 1 221
пИчовееее, новата визия е толкова ръмбава, че няма на къде повече. Да нямата машина на времето и да сте се върнали в зората на форумите?
Я се стегнете или по-добре, стегнете си дизайнера, който е измислил това.

# 1 222
  • Ænima/Albuquerque
Извинявайте, обаче аз се уморих!
Уморих се от AdBlock, уморих се от Stylebot, уморих се от Ctrl+, уморих се от Ctrl-, уморих се от Вдигни големината на текста, уморих целия ми браузър да замръзва, уморих се компютъра ми да ползва 1.58 GB от паметта си, само за да отвори скапания форум, уморих се ... Уморих се, бе!
Затова ли сме се събрали тук? Да се натоварваме допълнително? Или обратно? За да разтоварим?

Надига ми се!

# 1 223
Новата визия е меко казано ужасна! За какво ви трябваше? Първо с всичко това наблъскано става много тежка за по-стари компютри и лаптопи и сигурно много хора няма да могат да я отварят или ще я отварят много бавно. Второ този белия цвят е отврат и натоварва очите, отделно, че тотално не може да се ориентира човек кое мнение кое е, кой кого цитирал и т.н. пълен ужас, а за аватарите да не говорим. Маметата толкова се трудят да си сложат картинки на бебчетата, а вие ги сплесквате да не приличат на всичко. Трето, тия реклами и този панел отдясно с интересните теми са абсолютно ненужни и досадни, пък отляво бутоните тотално неразбираеми. Изобщо не разбирам защо толкова искате пък да прилича форума на фейсбук - еми сори, ама не става! Едва ли ще обърнете внимание, но поне сложете някакъв бутон за връщане на старата визия, като гледам при писане на отговор все още си стои стария вид!!!

ДА, ЕДНА ДОБРА АЛТЕРНАТИВА......ДА ГО НАПРАВЯТ, КАКТО НАПРАВИХА ABV.BG,  КОГАТО РЕШИХА И ТЕ ДА ПРОМЕНЯТ ВИЗИЯТА. НЕКА ХОРАТА САМИ РЕШАТ С КОЙ ОБЛИК ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ ФОРУМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 224
  • София

ЦЕНТРИРАЙТЕ ПОЛЕТО ЗА ЧЕТЕНЕ !

# 1 225
http://www.moetodete.bg/forum/ - тук изглежда чисто и неопетнено още
    на пръв поглед да,давам на форума още седмица и се местя в моетодете!

# 1 226
  • София
Mordeth чете, не давайте идеи,че ще купят и другите форуми!

# 1 227
  • Ямбол

ЦЕНТРИРАЙТЕ ПОЛЕТО ЗА ЧЕТЕНЕ !
Защо?

# 1 228
Може ли някак да ми се появява на цял екран форумът, предполагам, че е писано, но ще ослепея и ще се пенсионирам, ако трябва да се върна да изчета всичките страници? Или поне някакви напътствия къде да търся, в началото ли...
С Хром съм.

Абсолютно не може да се пребивава дълго във форума с тази му визия, уморително е.
 И аз да си кажа - у-жа-сен!

# 1 229
  • София

Вярно, алтернатива няма. У нас форум подобен на този няма.

алтернатива винаги има.
едно време всички се махнаха от форумите на ДИРа и дойдоха тук.
сега е моментът някой да направи нов форум, в който да "емигрираме"  Wink

Очаквам алтернативата да се появи съвсем скоро  Peace

Направо ме боли, като го пиша това - все едно изтривам 10 години от живота си, толкова свързана се чувствам с форума.

Потребителите сме тези, които правим този форум.  Naughty При масова емиграция и аз бих се преместила, искам да съм си пак със същите хора, но на по-уютно място от това, в което днес се превърна Бг-Мамма. Confused Проблемът с преместването е това, че ще се разпръснем, просто не виждам как всички масово ще се преместят в един форум, ако няма силна алтернатива, такава, каквато навремето Бг-Мамма се яви на Дир-а. Tired

И аз съм тук заради потребителите, но ако започнат да се местят, аз ще ги последвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт