Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 399
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз също спирам да чета и пиша. Утре ще проверя дали има зрънце разум в Управата. Ако няма, няма защо да си пречим взаимно.   bouquet

# 1 441
Ами ние правим точно обратното-скъсваме се да пишем и така им генерираме повече трафик, отколкото са очаквали.

именно за това говоря ,ако всички тези които изписаха те 90 страници не влязат няколко дена да видиш как ще им запука на собствениците какво става и какво искаме  Peace

# 1 442
  • софия
Не е лошо ГолемиЯТ шеВ да се поинтересува как започна мамата. Винаги има възможност за второ начало.

# 1 443
  • Там,където се събуждам щастлива.
Явно, жиеещите в чужбина са пощадени от летящи реклами, но имам безброй от страната, където съм (в долната част).

Прочетох 3 страници и ...не мога повече. Тези очи ми трябват още 50 -60 години. Явно се мисли за нашето свободно време, което можем по-полезно да прекараме, отколкото тук.  Sunglasses

Наистина трябва да се спре да се пише тук за няколко дни....Иначе няма оправия. А и като знам манталитета на собствениците, трябва много да ги настъпиш, за да се осъзнаят.

# 1 444
Съжалявам, но не ми харесва.
Контраста е много слаб, изпъкват второстепенните неща - аватари, статии, бутони и прочее, а текста просто го няма. Голямо разочарование за мен.
Бих разбрала ако само рекламите се виждат по-добре от текста, но тук някой самозван IT младеж се е позабавлявал да разкапе подредената и лицеприятна визия  ooooh!

# 1 445
  • София
Аз пък нямам никакви проблеми с четенето. Моля вижте сами колко си ми е голям и в центъра екрана.

Собствениците на сайта са си го направили както искат, аз пък ще си го направя за мен както си искам.

# 1 446
  • София

Аз пък нямам никакви проблеми с четенето. Моля вижте сами колко си ми е голям и в центъра екрана.
....
И аз така го направих, но още повече ми се измориха очите от големия шрифт и контраста  #Crazy  ...и пак си го намалих....
Заради неволята и ние станахме програмисти, вмъкваме адблокове, увеличаваме и намаляваме шрифтове ...ама няма да е за дълго  #Cussing out

# 1 447
  • София
И аз така го направих, но още повече ми се измориха очите от големия шрифт и контраста  #Crazy  ...и пак си го намалих....
Заради неволята и ние станахме програмисти, вмъкваме адблокове, увеличаваме и намаляваме шрифтове ...ама няма да е за дълго  #Cussing out

Ами ще ни принудят да си направим тематични групи във фейса и да се разкараме от тук. Ама не мога да разбера какъв им е келепира ?

# 1 448
  • Варна
Ами то да беше само тясното поле - с мед да го намажеш! Много повече ме дразни безумната подредба аватар - мнение - бутони - подпис - бутони, а нея не можеш да промениш Crossing Arms Покъртително глупава и нелогична е просто! На кой идиот му е хрумнало, че така е гот не знам.

# 1 449

Как се блокират рекламите? Моля за помощ.  Това ще е от полза и за рекламодателите. Не им трябва лоши очи да ги гледкат. Ще има обратен на търсения ефект.
Luna, не те разбрах, как ще има обратен ефект блокирането?
Иначе, по-рано се писа за adblock, как действа. Дори и без филтрите, ми изчиства полето. Peace
Ако и на това се намери цака да го пробият, ще се търсят други програми. Mr. Green

И не е шега главоболието и натоварването на очите. Сега, като че ли фонът е леко смегчен, но пак си остава остротата и самото взиране винаги вляво, още повече утежнява положението. Peace

# 1 450
Тръгнах да търся алтернативен форум!

Този на btv "часът на мама", е почти 1:1 с тази боза тук!
http://mama.ladyzone.bg/

Биберон е със визията си откакто е създаден-добър вариант  Peace
http://club.biberonbg.com/

А най-близък с предишната визия на мамата е "Мама и бебе"  Peace Peace:

http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=912

# 1 451
Информация в нета бол, тук полезни бяха темите и удобството лесно да пишеш и лесно да четеш.
Когато за да прочетеш 2-3 неща си избодеш очите, просто се отказваш.
Едни целенасочено от раз ще спрат, други постепенно ще започнат да избягват това натоварване, независимо от навика.

# 1 452
  • До морето :)
Ужасно е просто.  Sick

# 1 453
  • Варна
Никак, ама никак не ми харесва! Отказвам да чета повече тук, съжалявам.

# 1 454
Отвратително....
Чета и следя само тази тема. Останалото е невъзможно. Станах разногледа.
Ако се изнасяте някъде, моля да пишете и на мен едно ЛС...

Общи условия

Активация на акаунт