Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 333
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 1 470
Да пусна ли теме петиция за връщане на стария вид на форума ?

Пускай!

Peace
Това няма да помогне за съжаление.
Единственото решение е да спрем да пишем във форума!
Аз мисля да се огранича  и да пиша само в тази тема.
Като няма кой да им пише във форума, тогава ще видим каква информация ще синтезират и колко фирми ще са готови да им платят за реклама  Mr. Green
Това е единственият начин да ги накараме да оправят форума и да го върнат в предишния му вид

# 1 471
 Природата празно не търпи - ще се намери някой да направи старата Мамма. На началниците трябва да им е ясно това. Сори ,че се повтарям.

# 1 472
Отвратително. Искам си стария формат. Този е изключително неудобен - от реклами, колони и картинки не можеш да разграничиш къде почва и къде свършва постингът, който четеш. И претрупано, и неудобно.

# 1 473
# 1 474
Наясно съм, че идеята е всяко празно местенце да се запълни с реклами, но аз лично спирам да влизам, не мога да си го причиня, изключително дразнещо е, изключително. Едва ли ще накривя нечия шапка, но все тая. Из*рахте се на метеното, без извинение.

# 1 475
  • срещу двата комина :)))
нов бъг при мен , падащите менюта отново са бели букви на бял фон, но този път като искам да публикуват ми липсват всички иконки за публикуване на снимки, връзки, скрит текст и видео  ooooh!

# 1 476
"Маркирай като прочетено" и "Спри следенето" отново не работят

# 1 477
  • София
нов бъг при мен , падащите менюта отново са бели букви на бял фон, но този път като искам да публикуват ми липсват всички иконки за публикуване на снимки, връзки, скрит текст и видео  ooooh!

Аз нямам такива проблеми.

# 1 478
  • срещу двата комина :)))
нов бъг при мен , падащите менюта отново са бели букви на бял фон, но този път като искам да публикуват ми липсват всички иконки за публикуване на снимки, връзки, скрит текст и видео  ooooh!

Аз нямам такива проблеми.

явно не е при всеки, но много се надявам бързо да го оправят  Whistling

# 1 479
Ами то изобщо не се чете Crossing Arms Само за няколко минути ме заболяха главата и очите ooooh! Дано се вземат някакви мерки. В противен случай ще спра да влизам Stop

# 1 480
  • Sofia
"Мамитата" и "моетодете" не ми вдъхват доверие, но пък връщане към Дира...  Thinking

# 1 481
Моля, да се оправи форума в предишния му вид. Зарежда ми страниците по 3-4 минути, объркан, е не вижда добре нищо, не работят функционалностите му нормално, изключително дразнещ за окото и всичко е подравнено в ляво, като по средата на страницата ми се падат "активни теми", което е безумие!!!! Отговорите са свити в тесен участък вляво, а всичко останало е реклами. Абсолютно неудобно за ползване. Да не говорим, че ми збаива уиндоуса от тези промени, а е 7-ма версия.

#2gunfire

# 1 482
Oтвратителен изглед  Sick.Аз съм с включена програма за стопиране на реклами и в момента страницата на сайта ми е една втора от екрана,а останалото е празно пространство .В тоя ред на мисли има ли начин да я разширя...моля хора помогнете.Неприятно ми е да влизам ,защото трудно различавам мнението от подписа и цитатите,ужасно е и адски неудобно.

# 1 483
  • Другата България

Ще заключат и тази тема Мери, безсмислено е! Tired

# 1 484
  • Русе/София
А къде са бутоните за код и усвивчици,също така и за големина на буквите,цвят,за линк и снимка?Показват ми се само,когато има примерно публикувани отговори и изчаквам.

Общи условия

Активация на акаунт