Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 835
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз научих как се прави триъгълен сладкиш от д-р Йоткер.  Laughing

Да живее Адблокер, родих се.

# 2 206
От доста време се въздържах от коментари. Не си инсталирах и адблок, но ако още веднъж отворя рекламата на д-р Йоткер натискайки бутона Виж новото ще го направя. Четири пъти едно след друго без да мога да си отворя темата - прекалено е.
А ползвах техни продукти, но с нахална тази реклама ще ме накарат и да спра да ги купувам.
Най-дразнещото е, че ме препраща към някаква ФБ страница.. а аз ФБ не ползвам и изобщо не смятам да е задълбочавам в разглеждането й  Crossing Arms

Това вече няколко човека го споделят. Къде точно се появява, щото при мен го няма. Да не е за някакви определени теми ?
На заглавната страница. Те се въртят няколко реклами - точно тази се разточва по целия екран  Tired

# 2 207
  • Ямбол
Какъв е смисълът да се мрънка в тази тема срещу реклами?
Или ги блокирате, или си ги търпите и им се радвате.

Всеки път се надявам при нов отговор да видя някаква идея, нещо наистина разумно, а то познатото мрънкане за нещо, което може да си го спестим.
Как'Сийка има тема за рекламите, отидете да ѝ обясните какво сте научили за тях.

# 2 208
  • София
Това вече няколко човека го споделят. Къде точно се появява, щото при мен го няма. Да не е за някакви определени теми ?

Не и това е най-лошото. Излиза ми като натисна нови отговори. Точно в дясно от тях. Редува се с рекламата на Тук и на Захира. Само че тях не съм ги отваряла по грешка за разлика от Йоткера и не само днес.

# 2 209
От доста време се въздържах от коментари. Не си инсталирах и адблок, но ако още веднъж отворя рекламата на д-р Йоткер натискайки бутона Виж новото ще го направя. Четири пъти едно след друго без да мога да си отворя темата - прекалено е.
А ползвах техни продукти, но с нахална тази реклама ще ме накарат и да спра да ги купувам.
Най-дразнещото е, че ме препраща към някаква ФБ страница.. а аз ФБ не ползвам и изобщо не смятам да е задълбочавам в разглеждането й  Crossing Arms

Сутринта 5 пъти цъках на "Виж новото" на първа страница в следените теми и 5 пъти се отваряше ФБ на Йоткер. Хвана ме яд и теглих м...ите на форума. Тази вечер, гледам,екстрата е изчезнала. Нямам идея как стават тия работи.

# 2 210
  • София

Не мрънкам срещу реклами, затова и не съм ги блокирала. Възмущавам се от конкретната реклама, защото по никакъв начин не се вижда, че се е разпростряла над останалата част от страницата.
Ако трябва съм съгласна всеки ден по 10 минути да цъкам по всичките им реклами и да генерирам трафик, но не и по този нахален начин.

# 2 211
Много моля някой да пусне линк към мобилната версия на БГ мама, нещо не мога да я намеря.

# 2 212
  • София

Всеки път се надявам при нов отговор да видя някаква идея, нещо наистина разумно, а то познатото мрънкане за нещо, което може да си го спестим.
Как'Сийка има тема за рекламите, отидете да ѝ обясните какво сте научили за тях.
Хората първо не мрънкат, второ става въпрос за бъгове, например - кликаш функционален бутон/линк-> отваря се реклама. Някак не е редно това... Тъпо е, никъде другаде не ми се е случвало.  Аз не искам ад блокер, искам да видя дали и кога ще го оправят. И честно казано не е само това, много неща НЕ РАБОТЯТ. Ако тия хора са вложили пари и държат на новия дизайн, по-добре да не се излагат, а да свалят всичко и едва когато го забравим, може да направят втори опит, ама тоя път с идеално работеща платформа. Това, което в момента се случва е пълна излагация.

@дивите лопъри и @техните мениджъри, и без това славата на бг мама не  е особено добра. С тоя нов бъгъв сайт със сигурност отказвате случайно минаващите нерегистрирани потребители. Хората не са слепи и не разчитайте на това, че всички ще имат инсталиран ад блокер.

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 21:48 от Елл

# 2 213
Много моля някой да пусне линк към мобилната версия на БГ мама, нещо не мога да я намеря.

http://m.bg-mamma.com/

# 2 214
Много благодаря   bouquet. Май ще минавам на нея, когато съм с таблет.

# 2 215
  • София

Лично аз идеи и то разумни не мога да давам, защото нито разбирам от програмиране, нито мога да обясна точно какъв бъг имам, нито това ми е работата дори и да разбирам Изказаха са хора-специалисти като Кали Мей примерно, които и идеи дадоха и визии, но нито ще се вземат под внимание, нито ще им накривят шапката. Така, че едното мрънкане ни остана......

# 2 216
Дразни ме новата визия на форума и все по-малко време прекарвам в него/за съжалние/! Но може да е за добро /както се казва в турските сериали/,че ще отделям повече  време за реалния живот, а не виртуалния newsm78

# 2 217
Аз професионално мнение не мога да дам ,нито такива съвети.
Мога да кажа ,че съм доволна и ми харесва началната страница ,да има много за до оправяне ,но идеята не е лоша.Това което е в центъра(не точно ,но мисля че ще бъде коригирано),да се представят темите с картинки наистина привлича погледа и мен лично ме накара да вляза в някои теми да ги разгледам и да открих нови и интересни теми!
Не ми харесват тези бутони "всичко","активни теми" и т.н. ,че си променят цвета в черно  Confused И може би ,ако се движеше всичко заедно ,когато скролва ме надолу мисля ,че ще ми по-приятно за погледа ,а не да се движи само в центъра.
И да хороскопите също дразнят с отделеното им пространство.
И колкото до това какво ще се случи и вътре в темите и в пространство ни за писане ,да аз вярвам че ще се съобразите и ще го направите комфортно и модерно!Не може след като го пуснахте новия вариант и видяхте ,че не беше одобрено от никой ,а и най-вероятно и вие самите се убедихте в лошия вид и затова върнахте стария изглед ,аз лично вярвам че ще направите нещо ново и удобно за всички!
Най-вероятно всички тези неща са казани ,в началото четях всичко ,но в даден момент спрях (стана едно ...тука) ,исках да си кажа и моя поглед върху нещата.

# 2 218
Иначе съм на протест, но просто не мога да не направя това:
Mamma, Hug
  И аз. Не само заради създаването, а и заради безкрайната дългогодишна всеотдайност към форума и човещина Hug
  А протестът е голям, но не е към теб, Мамма. Надявам се, че е пределно ясно.

# 2 219
  • Монреал
Благодаря на Мамма за включването - съжалявам, че сте поставени в такава ситуация. Радвам се, че разбирате гледната точка на потребителите и работите по въпроса.

Посмях се от сърце на "зевзечетата"  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт