Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 105 776
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 280
Все още има проблем с бутона за нови отговори в темите. Вече няколко дена не работи както трябва и е доста изнервящо. Колко време ще отнеме отстраняването на проблема?
В неделя едва ли някой ще оправя форума.
Другата седмица предполагам, че ще се заемат с разрешаването на проблемите, а може и да ни изненадат с някоя нова още по-хубава визия  Laughing

# 2 281
  • Варна
То хубаво че е неделя, но другата седмица е Коледа, а проблема си стои от поне 5 дни и никой явно не се занимава с него. Имат си по-важна работа господата, чудят се как да доомажат нещата. Всеки път със страх влизам във форума, тръпна и вехна в очакване, какво ще ми се озъби насреща.

# 2 282
Така никой не сложи Коледна украса тази година , срам ! ooooh!

# 2 283
  • Варна
И да сложи, едва ли ще я видим, след всички блокиращи програми и хитрини, който ни принудиха да инсталираме   newsm65

# 2 284
Като отида на падащото меню
=> Oще => Правила      и ми излиза => Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права.
 Rolling Eyes

Много са нещата които трябва да се оправят, но при положение, че целта е да ни зарадват с нова визия, едва ли им се занимава да оправят бъговете на нещо, което е временно решение.  Rolling Eyes

Коледна украса едва ли ще има, но една изцяло обновена визия с коледни рекламки, не би ме изненадала  Laughing

# 2 285
И да сложи, едва ли ще я видим, след всички блокиращи програми и хитрини, който ни принудиха да инсталираме   newsm65

Ей , не  бях се сетила за това ! Mr. Green

# 2 286
Ей, голяма отпуска му удариха дивите лопери. ЕЙ програмистчета некомпетентни, сменете функционалността най-сетне на бутоните 'МАРКИРАЙ КАТО ПРОЧЕТЕНО' и 'ИЗВЕСТИЯ', бах ма----- му, аз ако държа толкова бъгав код, ще ме уволнят на секундата.
Дразня се тотално, как въобще може да си помислите, че сте компетентни с тази бъгава боза. Ако не може да се справите, дайте да ви помогна а???? Разваляте кефа и сте сраммммм и позор с недодяланите си разбирания, що е то web development.

# 2 287
Ей, голяма отпуска му удариха дивите лопери. ЕЙ програмистчета некомпетентни, сменете функционалността най-сетне на бутоните 'МАРКИРАЙ КАТО ПРОЧЕТЕНО' и 'ИЗВЕСТИЯ', бах ма----- му, аз ако държа толкова бъгав код, ще ме уволнят на секундата.
Дразня се тотално, как въобще може да си помислите, че сте компетентни с тази бъгава боза. Ако не може да се справите, дайте да ви помогна а???? Разваляте кефа с недодяланите си разбирания, що е то web development.

Те в момента учат за изпити в НБУ. Моля, не ги притеснявайте, децата няма да могат да си вземат изпитите заради вас!  Crossing Arms

# 2 288
Дразня се тотално, как въобще може да си помислите, че сте компетентни с тази бъгава боза. Ако не може да се справите, дайте да ви помогна а???? Разваляте кефа с недодяланите си разбирания, що е то web development.

Те в момента учат за изпити в НБУ. Моля, не ги притеснявайте, децата няма да могат да си вземат изпитите заради вас!  Crossing Arms
Да дойдат на някоя лекцийка при мен, имам 15 години стаж и няколко хиляди реда бъгав код, да им покажа КАК НЕ СЕ прави, поне на това съм се научила. Айде и аз работя със студенти, ама те са много добри, тези явно учат нещо друго.

# 2 289
Да дойдат на някоя лекцийка при мен, имам 15 години стаж и няколко хиляди реда бъгав код, да им покажа КАК НЕ СЕ прави, поне на това съм се научила.

По-добре е някой да им покаже как се прави, а как не се прави, те вече си знаят   Laughing

# 2 290
Да дойдат на някоя лекцийка при мен, имам 15 години стаж и няколко хиляди реда бъгав код, да им покажа КАК НЕ СЕ прави, поне на това съм се научила.

По-добре е някой да им покаже как се прави, а как не се прави, те вече си знаят   Laughing
Съмнявам се, че знаят как се парави. Ще им покажа как не се прави, дано схванат разликата. Пък за да им покажа как се прави трябва да ми платят най-малко. Занаят се краде и се учи, не се подарява.

Последна редакция: нд, 22 дек 2013, 12:04 от УФСЪ

# 2 291
УФСЪ , поканила си ги да посетят лекциите при теб, нали така?
Ти на лекциите това ли показваш на студентите -  КАК НЕ СЕ прави ?  newsm78
Студентите все пак са си платили.....още ли трябва да плащат, че да им покажеш как се прави?  newsm78 Crazy

# 2 292
Аз лекции не водя, когато ме попитат как и какво се прави, давам добри примери, не схвант ли питащите, им давам боза /като това бъгаво нещо/. Няма как, трябва да видиш защо НЕ става, след като не си схванал.
Безмислена е дискусията. Ако те не схващат, че са напраливи и къде са направили грешка, трябва да им се даде възможност да се научат да ги различават и справят с тях.
А специално на точно тези диви лопери и безплатно ще помогна само да махнат гадните дразнещи грешки.

# 2 293
Ей, голяма отпуска му удариха дивите лопери ... 

А какво означава лопери?  Simple Smile
Между другото поздравления за оригиналния подпис.

# 2 294
developers = диви лопери = разработчици . Wink

Общи условия

Активация на акаунт