Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта

• 103 863
  • 2 958
  •   1
Отговори
# 2 445
Скрит ти е явно барът за менюто - Menu Bar.
Цък с десен бутон в празното на лентата, където са заглавнията на подпрозорците (между последния подпрозорец и трите копчета за управлението на прозорците (за смаляване, промяна на размера, червеното с Х за затваряне). Десен бутон там - отваря се меню, в което можеш да цъкнеш да се вижда Меню-то (първата опция по ред). След това вече имаш ред с надписите и там предпоследното е Инструменти или Tools, зависи от езика, който ползваш.

Hug това беше... благодаря ти!

# 2 446
Какво съм направила, че получавам Известия, дори, когато моят отговор в темата е последен?

# 2 447
  • София
Положението при мен се влошава-вече не мог да кликна никъде без да се появи фейс страницата на доктор Йоткер.(дори и да не виждам в момента рекламата)ПФУ>

# 2 448
Един път не ми е излязъл Др Йоткер  newsm78 С Хром съм.

# 2 449
и аз съм с Хром, въпрос на късмет е, рифрешвам заглавната страница докато не се махне Йоткер

# 2 450
  • София
МОЛЯ ОПРАВЕТЕ ИЛИ МАХНЕТЕ УЖАСНАТА ПРОЗРАЧНА РЕКЛАМА НА ЙОТКЕР!

# 2 451
Какво съм направила, че получавам Известия, дори, когато моят отговор в темата е последен?

Нищо грешно не си направила. Това е някакъв бъг с функциите, за който вече стана дума няколко пъти в темата, ама...

# 2 452
  • София
Положението при мен се влошава-вече не мог да кликна никъде без да се появи фейс страницата на доктор Йоткер.(дори и да не виждам в момента рекламата)ПФУ>

При мен вече се появи и в списъка на най-често посещаваните  Close

Преди да се логна прочетох една страница от тема като посетител - и отново се убедих, че не ми харесва и не ми е удобно.

# 2 453
Благодаря ти, scaramouche!
Трудно ми беше да прочета цялата тема, вярвам, че ще бъде отстранен този бъг.Ще имам търпение. Simple Smile

# 2 454
  • София
Аз лично чета форума с Мозила с няколко Adblock-а за по-сигурно. Не ми се отварят никакви реклами.

# 2 455
  • Sf
Моля, предайте на д-р Йоткер, че никога повече няма да си купя нищо с тяхната марка.

# 2 456
Моля, предайте на д-р Йоткер, че никога повече няма да си купя нищо с тяхната марка.

От любопитство влезнах през ИЕ , там нямам адблок , наистина е ужасна тази реклама ! Twisted Evil

# 2 457
Аз лично чета форума с Мозила с няколко Adblock-а за по-сигурно. Не ми се отварят никакви реклами.
Е, браво!  Mr. Green
Сега остава да ни разясниш от къде да си ги свалим и как да си ги инсталираме  Laughing (шегувам се)

На рекламата са сложили едно хиксче за да можем да я затваряме  Rolling Eyes
Пак са помислили за нас! Много са грижовни!  Laughing

# 2 458
  • Пловдив

От любопитство влезнах през ИЕ , там нямам адблок , наистина е ужасна тази реклама ! Twisted Evil

При мен два дена нещо не ме навестява и чак ме е страх да кажа да не се появи пак да ми къса нервите Crossing Arms

# 2 459
Аз да кажа, че не ми работи" маркирай непрочетено"  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт